Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wszyscy ci, którzy uważają że Guardiola obejmuje samograje i każdy inny trener zrobiłby z nimi te same wyniki.A ktoś mi kiedyś powiedział że trener nie ma znaczenia

Nie wiem, nie jestem trenerem ;) Tak jak nie mam pojęcia, jak Flick odczarował Barcę, tak nie znam głównego powodu dlaczego Real gra taka padake. Klocki ewidentnie nie pasują, a Carlo przez trzy miesiące nie wymyślił nic by to zatrybiło. Ogólnie ani przyjście Mbappe, ani odejście Kroosa wg mnie nie ma takiego znaczenia. Francus jest pod formą już po ponad roku. Ale jak widzisz, że zespół biega ponad 10 km mniej od przeciwnika, dwaj napastnicy są wyłączeni z pressingu to ewidentnie trzeba coś zmienić. Niestety dziadek jest zakładnikiem swojego podejścia i ma swoje święte krowy i nie chce ryzykować. Wkurwia mnie strasznie to, że on przez tą hierarchię nie potrafi korzystać z młodych. Najłatwiej teraz pisać, ze winny jest Mbappe, takim meczem daje argumenty, ale w tym sezonie praktycznie każdy piłkarz obniżył loty. Każdy oprócz Fede, a nawet on dzisiaj był praktycznie w każdej akcji spóźniony, więc coś jest na rzeczy.@Gambit tak szczerze to na chuj wam ten żółw? Naprawdę nie uważasz, że wam tu kurwa do perfect match brakuje 9 z prawdziwego zdarzenia?
) bo może on uratować białym sezon jeśli drużyna i trener wreszcie zareagują.
Amen, zarówno Bayern jak i Barcelona na pierwszy rzut oka wyglądają inaczej, a i tak centralny punkt drużyny to jest gość, który realizuje założenia Pepa (Pedri i Kimmich)Wszyscy ci, którzy uważają że Guardiola obejmuje samograje i każdy inny trener zrobiłby z nimi te same wyniki.
Też jestem zdania, że im mocniejszy Real, tym lepsza Barcelona i La Liga. Ale nie mogę się zgodzić z jednym - tutaj wzbiło się na szczyt ego Presidente, bo wam brakuje klasowej 9 i tu jest samograj. Nie wiem co się stało w Barcelonie, ale Hansi zrobił drużynę pomimo tych wszystkich ograniczeń. Najlepsze co mogło spotkać tą drużynę to są te ograniczenia Tebasa, bo trzeba było sięgnąć po La Masie, która po latach posuchy znów stworzyła gości, którzy robią różnicę w pierwszej drużynie.Nie wiem, nie jestem trenerem ;) Tak jak nie mam pojęcia, jak Flick odczarował Barcę, tak nie znam głównego powodu dlaczego Real gra taka padake. Klocki ewidentnie nie pasują, a Carlo przez trzy miesiące nie wymyślił nic by to zatrybiło. Ogólnie ani przyjście Mbappe, ani odejście Kroosa wg mnie nie ma takiego znaczenia. Francus jest pod formą już po ponad roku. Ale jak widzisz, że zespół biega ponad 10 km mniej od przeciwnika, dwaj napastnicy są wyłączeni z pressingu to ewidentnie trzeba coś zmienić. Niestety dziadek jest zakładnikiem swojego podejścia i ma swoje święte krowy i nie chce ryzykować. Wkurwia mnie strasznie to, że on przez tą hierarchię nie potrafi korzystać z młodych. Najłatwiej teraz pisać, ze winny jest Mbappe, takim meczem daje argumenty, ale w tym sezonie praktycznie każdy piłkarz obniżył loty. Każdy oprócz Fede, a nawet on dzisiaj był praktycznie w każdej akcji spóźniony, więc coś jest na rzeczy.
Graty dla Was bo macie jak na razie fenomenalna maszynkę. I daje uciechę po tym smutnym jak pizda czasie. Ale tak jak mówię, w zeszłym sezonie Rapha i Lewy byli do wyjebania. Dzisiaj to inni zawodnicy. Flick nie ma z czego lepić, a odjebał potwora. Nie uważałem i nie uważam go za fenomenalnego trenera, a zrobił coś niezrozumiałego. Wiadomo, już nie raz ludzie spuszczali się nad drużyną w październiku i maj ich weryfikował, ale na ten moment jestem pod wrażeniem.
I ta właściwie ten wynik jestem w pewien sposób dla mnie spoko (nie to nie etap zaprzeczenia czy wyparcia) bo może on uratować białym sezon jeśli drużyna i trener wreszcie zareagują.
@B.I.G Makumba z Zizou era 1000 i jednej wrzutek powróci![]()
Wrócimy na odbudowane Camp Nou, będzie miejmy nadzieję nowy kontrakt z Nike i powrót do 1:1 w Finansowym Fair Play. Przyda się hajs na następcę Lewego za sezon czy dwa.Też jestem zdania, że im mocniejszy Real, tym lepsza Barcelona i La Liga. Ale nie mogę się zgodzić z jednym - tutaj wzbiło się na szczyt ego Presidente, bo wam brakuje klasowej 9 i tu jest samograj. Nie wiem co się stało w Barcelonie, ale Hansi zrobił drużynę pomimo tych wszystkich ograniczeń. Najlepsze co mogło spotkać tą drużynę to są te ograniczenia Tebasa, bo trzeba było sięgnąć po La Masie, która po latach posuchy znów stworzyła gości, którzy robią różnicę w pierwszej drużynie.
Byliśmy, jesteśmy i będziemy - Laminek będzie nowym Leo i znów Europa będzie płakać, mark my words

Zawsze mnie wkurwiało pierdolenie umniejszające rolę Guardioli w Barcy.Wszyscy ci, którzy uważają że Guardiola obejmuje samograje i każdy inny trener zrobiłby z nimi te same wyniki.
Bez klasowej 9 poprzedni sezon nie był taki zły ;) Problemu szukac zacząłbym od słabych bocznych obrońców, braku rywalizacji na środku obrony i braku kreacji w środku pola. Ja rozumiem, że to wydaje się nic jak spojrzy się z czego zaczął lepić Flick, ale jednak zjazd jest wszędzie od obrony po pomoc z Tchou i Judem. Wierzę, że to jest do odratowania, może na super puchar starczyTeż jestem zdania, że im mocniejszy Real, tym lepsza Barcelona i La Liga. Ale nie mogę się zgodzić z jednym - tutaj wzbiło się na szczyt ego Presidente, bo wam brakuje klasowej 9 i tu jest samograj. Nie wiem co się stało w Barcelonie, ale Hansi zrobił drużynę pomimo tych wszystkich ograniczeń. Najlepsze co mogło spotkać tą drużynę to są te ograniczenia Tebasa, bo trzeba było sięgnąć po La Masie, która po latach posuchy znów stworzyła gości, którzy robią różnicę w pierwszej drużynie.
Byliśmy, jesteśmy i będziemy - Laminek będzie nowym Leo i znów Europa będzie płakać, mark my words

Coś w tym może być. PrzeczytajJa odnoszę wrażenie że Mbappe to trochę taki wirus w realu
Mordo, my te boki obrony ulepiliśmy z La Masii (Balde) i środkowego obrońcy, który jasno mówił, że nie lubi grać na boku (Kounde). Wiem, że nie powinienem marudzić, ale dalej uważam, że to są największe braki w Blaugranie Flicka, a Wy macie tam jednak gości, którzy byli sprowadzani na tę pozycje (ok, rozumiem Lucasa z przypadku). Dlatego moje ideolo boki Blaugrany to te, które teraz biegają w LeverkusenBez klasowej 9 poprzedni sezon nie był taki zły ;) Problemu szukac zacząłbym od słabych bocznych obrońców, braku rywalizacji na środku obrony i braku kreacji w środku pola. Ja rozumiem, że to wydaje się nic jak spojrzy się z czego zaczął lepić Flick, ale jednak zjazd jest wszędzie od obrony po pomoc z Tchou i Judem. Wierzę, że to jest do odratowania, może na super puchar starczy![]()

Pingpong i który jeszcze?Dlatego moje ideolo boki Blaugrany to te, które teraz biegają w Leverkusen![]()
No ten po drugiej stroniePingpong i który jeszcze?

Ja odnoszę wrażenie że Mbappe to trochę taki wirus w realu
Człowiek budzi się rano i tęskni za xavinetą![]()

Nie wiem też po co w La Liga jest VAR, trzeba go skasować.
![]()