Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zero zdziwka ;) Real cały sezon gra chujowo, więc może taka lepa na ryj się przyda. Gorzej być nie może ... A nie czekaj... Właśnie wpadła jak pisałemAnyway, nie ma Realu w tym meczu, niby kontrolują grę, niby stwarzali sytuacje, ale byli jebani jak małolaty na spalone przez Inigo i gówniarza Cubarsiego. Poszli wyżej, a to jest woda na młyn dla Flickwagena

MA NI TAJeszcze jeden.
Pisałem wyżej - Asensio > MbappeJa odnoszę wrażenie że Mbappe to trochę taki wirus w realu
Oni się gryzą w chuj z małpiatką, wystarczyło sprowadzić fajną 9 i byliby nie do rozjebaniaMbappe jest dzisiaj tak chujowy, że Pena wygląda jak młody Buffon.

Myślę, że jakby poszedł za bramkę się odlać to żółw by i tak w niego jebnął.Mbappe jest dzisiaj tak chujowy, że Pena wygląda jak młody Buffon.

Mówiłem kilka razy podczas tej sagi transferowej. Ale może odpali. Małpa jak zawsze wkurwiajacy dzisiaj.Ja odnoszę wrażenie że Mbappe to trochę taki wirus w realu
Dla Flickwagena 4-0 to nie jest nic specjalnego nawet na Bernabeu.Meczyk ogólnie mega fajnie się oglądało a takiego wyniku się totalnie nie spodziewałem

To jak z tym Zidanem ?Zero zdziwka ;) Real cały sezon gra chujowo, więc może taka lepa na ryj się przyda. Gorzej być nie może ... A nie czekaj... Właśnie wpadła jak pisałem![]()