Rododendron
UFC Light Heavyweight
Czemu on teraz gwizdnął faul Raphy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wróci Bayerniok z Urugwaju i będzie masterclass. Ja dalej nie ufam Balde, Grimaldo na gwałtCubarsi się dzisiaj spalił pod presją, no cóż 17 latek w ŚO na Real to było za dużo.

Wypisz wymaluj każdy gwizdek w HiszpaniiTen sędzia to ogólnie drukarz w chuj xd nie pierwszyzna dla niego
Pewnie Superpuchar Hiszpanii xDDDCiekawe co to za ważne prawa do transmisji ma nabyć eleven
Panowie, ja wiem, że to październik i macie najważniejszy mecz w sezonie ale troszkę spokojniej![]()
Dzisiaj nie wyciągną, dziadek juz nie ogarnia ;) Najgorsze jest to, że to nawet nie jest szokujące. To dokładnie to, co powinno się wydarzyć w meczu ze Stuttgartem, ale Real mial furę szczęścia. Oni byli też o wiele lepsi i powinni strzelić 3-4 gole. 3. mecz Ligi Mistrzów, 3. koszmarny występ. 14. mecz w tym sezonie, 14. koszmarny występ. Niestety, to gorzka prawda.

Złapany jak nigappe przy Inigo i CubarsimRaz napisałem coś w tym temacie na więcej niż dwa zadania między waszym smyraniem się siusiakami i od razu wyciągasz![]()

Panowie, ja wiem, że to październik i macie najważniejszy mecz w sezonie ale troszkę spokojniej![]()

Nie ma sprawyPasuje do twoich wypowiedzi tutaj mordo, dzięki że się nie kryjesz![]()

Olmo wejdzie pewnie za raphinie. Albo casado, ale tam myślę że wymieni go na torre.Czemu dingdong zamiast Olmo?![]()
Imho za Pedriego, a Rapha pójdzie na 10Olmo wejdzie pewnie za raphinie. Albo casado, ale tam myślę że wymieni go na torre.

Dokładnie, z borussia też przegrywali 2:0Do wora i do lasu.
Ale chuj, nie ma co się jeszcze podkręcać, Madrytczoki to mistrzowie wracania z michniewiczowego 2-0