Piłka nożna

Ja wiem, że trofea w Barcy lecą w sierpniu i wrześniu, ale Panowie napierdalacie te posty przez trzy kolejki jak za Pepa i Leo. Przypomnę, że Xavineta w zeszłym sezonie też weszła grubo.
a gdybyś miał napisać trzy ulubione drużyny piłkarskie, którym kibicujesz.
barcelona będzie na drugim, czy trzecim miejscu?
:wink:

Przecież tutaj nikt nie oczekuje cudów od samego początku, po prostu przyjemnie się na to patrzy i pomimo chujni w gabinetach Flick ustawia zespół po swojemu. Niech młodzi zdobywają doświadczenie, ogrywają się, a czołowych graczy omijają kontuzje i to w końcu zaprocentuje.
Tymczasem może wasz Francuz pozazdrości koledze z kadry i coś ukłuje :fjedzia:
Przeca to z zazdrości piszę :childcry:

haaland- statystą w drugiej połowie był.
do jednego prostopadłego podania.
znowu 3, drugi mecz z rzedu.

Haalanda popierdoliło.
A później przychodzi mecz z poważnym przeciwnikiem.
1000008853.jpg

west ham dopiero 2 listopada ruszy się poza londyn w meczu ligowym.
od początku sezonu.
:o o:

szkoda tej pierwszej bramki, ale wstydu nie było.
było kilka dobrych momentów.
dużo pracy jeszcze przed nowym trenejro.

pierwszy hattrick haalanda w premier na wyjeździe.

Last edited:
haaland jest w tej chwili na 68 miejscu w historii premier league (70 bramek).
byłby wyżej, ale chris wood odparł ten atak i dziś strzelił!
zaczął dopiero trzeci sezon na wyspach.

natomiast jeżeli spojrzymy na gola/minutę gry, to jest pierwszy.
ładuje bramkę, co 80 minut.

Ja się trochę spodziewałem, bo oglądałem w chuj meczów Lipska i typ był zawsze jednym z najlepszych graczy na boisku. Dlatego nie marudziłem jak przychodził. Nie spodziewałem się tylko, że odrazu odpali.
Dopóki będzie zdrowie, dopóty będzie dobrze. Daj mu Gaviego z jego intensywnością piętro niżej i będzie super

Dopóki będzie zdrowie, dopóty będzie dobrze. Daj mu Gaviego z jego intensywnością piętro niżej i będzie super
Wiem że sezon jest długi i będzie jeszcze sporo kontuzji, ale na ten moment ciężkio mi sobie wyobrazić że De Jong i Arajuo mają miejsce w pierwszym składzie. Gavi, Christensen i Bernal jak najbardziej.

Wiem że sezon jest długi i będzie jeszcze sporo kontuzji, ale na ten moment ciężkio mi sobie wyobrazić że De Jong i Arajuo mają miejsce w pierwszym składzie. Gavi, Christensen i Bernal jak najbardziej.
Ding dong będzie grał, bo Casado nie ogarnie grania co trzy dni + rywali z najwyższej półki (żeby nie było, uważam, że z Bernalem byłoby podobnie, ale to dalej +1 do rotacji). Może pod Flickiem w końcu go poukładają i nauczą tego, w jakim celu został sprowadzany, czyli jako następca Sergio

ponad 550 mln funtów.
tyle wydał erik ten hag na transfery odkąd pojawił się na old trafford.

Poziom sędziowania to jebana tragedia
Czyli standardy tej pięknej ligi, do której w tym sezonie wprowadzono innowacje w postaci basenów na murawie. Człowiek śmiał się z ogrodnika Denzela, ale jak się widzi co robią na tych stadionach to chore gówno.

Czyli standardy tej pięknej ligi, do której w tym sezonie wprowadzono innowacje w postaci basenów na murawie. Człowiek śmiał się z ogrodnika Denzela, ale jak się widzi co robią na tych stadionach to chore gówno.
Na którymś z meczów polali tylko połowę realu xd

Hiszpania taka piękna, kolejna kolejka z wałkami sędziowskimi, jak co weekend

wygryzł go Lukaka

:usunto: :waldeklaugh:

może i teraz strzelił 2 bramki z czasem będzie jak w większości klubów, kosa z kibicami, prezesem i marnowanie sytuacji

już widzę oczami wyobraźni co De Laurentis mu zrobi ,)

Turcja fajny kierunek i dobrze zarobisz, liga też mocna no i kibice kosmos

Jeszcze się kadry nie zaczęły i już trzech piłkarzy Realu z kontuzjami :corn:

- Mendy Out
- Tchou Out
- Cebula Out

Na dzisiaj zostało trzech pomocników...

Back