Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ten 5 letni kontrakt, Transfermarkt wycenia na 7m.... a za parę latek może znów wróci 
Grały i to jak...Grają dzisiaj jakieś polskie kluby? Taka cisza...![]()

A co do bramkarza...Pertkiewicz do dymisji.
I nie interesuje mnie absolutnie wynik meczu, to akurat było do przewidzenia.
Chodzi o to, że tak się ludzi nie traktuje, że stoisz pół godziny w kolejce, a potem mówią Ci, że jest tylko piwo zero bo mecz podwyższonego ryzyka. Takie podwyższone ryzyko, że na całej połowie rozstawionych 2-3 ochroniarzy i to takich, że jakby mi się uwiesili u nogi to i tak bym biegł jak Gronk do bazy w najlepszych latach w Patriotsach. Skandal, tak nie wolno ludzi traktować. Niby uchwalono konwencję genewską a potem i tak się dzieją takie rzeczy.
A po drugie za zostawienie na el. LM i ogólnie europejskie puchary bramkarza, który nie rozegrał kurwa poważnego meczu w ekstraklasie i jest zwykłym leszczem to należy się publiczna chłosta. Przecież nawet ręcznik Tobiasz byłby lepszy od tego kartofla.
No i oczywiście za zostawienie najchujowszej obrony też lincz. Żeby Ci obrońcy byli jacys zajebiści do przodu to jeszcze rozumiem jak np. z Wdowikiem było. Ale kurwa Sacek notorycznie stoi za wąsko, lewy skrzydłowy w każdym meczu może rozłożyć leżak i tam sobie pić drinki i czekać na piłki. Skrzypczak i Dieguez w obronie to porażka, Hiszpan przynajmniej ma świetne podania do przodu, ale beznadziejny z nich duet.

Hahaha, to jest stały motyw na meczach ekstraklasowych klubówPertkiewicz do dymisji.
I nie interesuje mnie absolutnie wynik meczu, to akurat było do przewidzenia.
Chodzi o to, że tak się ludzi nie traktuje, że stoisz pół godziny w kolejce, a potem mówią Ci, że jest tylko piwo zero bo mecz podwyższonego ryzyka. Takie podwyższone ryzyko, że na całej połowie rozstawionych 2-3 ochroniarzy i to takich, że jakby mi się uwiesili u nogi to i tak bym biegł jak Gronk do bazy w najlepszych latach w Patriotsach. Skandal, tak nie wolno ludzi traktować. Niby uchwalono konwencję genewską a potem i tak się dzieją takie rzeczy.

ale tutaj herb na koszulce będzie całowany!!!!!
aż ślina będzie ciekła.
![]()

Lukaka!
od mega talentu, do piłkarza mema, wózka z węglem, marnowania 100 % sytuacji jak amator... Inter, Roma, Napoli
Chelsea też, miliardy monet, z mega potentata, klub mem, w tamtym sezonie gdyby nie Palmer ..
a w tym ?
![]()
to jest dość niecodzienna sytuacja, że faworyt do mistrzostwa jest również faworytem do spadku.![]()
Pep Guardiola breaks silence on hearing into Man City's 115 charges and calls for swift resolution with champioons facing potential relegation if found guilty | Goal.com
Pep Guardiola insists Manchester City will accept whatever ruling is handed down over their 115 charges but has called for a swift resolution.www.goal.com
Guardiola czeka z przedłużeniem kontraktu, jak dostaną relegację (mało realne) to akurat będzie mógł się wybrać na wakacje.

west brom, everton.od mega talentu