Piłka nożna

Mes que un club brzmi jak nieśmieszmy żart.
Oby parodysta Lenglet dogadał się z Atleti, bo jeśli zostanie w Barcy, to :siara:

Kiedy są wybory na prezydenta ? Laporta niech spierdala, może Victor Font coś bym zmienił w końcu na lepsze.

Mes que un club brzmi jak nieśmieszmy żart.
Oby parodysta Lenglet dogadał się z Atleti, bo jeśli zostanie w Barcy, to :siara:

Kiedy są wybory na prezydenta ? Laporta niech spierdala, może Victor Font coś bym zmienił w końcu na lepsze.
Przecież system socio to gówno, które przy takich długach za cholerę się już nie sprawdzi, niezależnie kto zostanie prezydentem. Jedyną nadzieją jest znalezienie poważnego inwestora i wyjebanie na śmietnik tej archaicznej struktury właścicielskiej.

dokuczali to się odegrał.
vardy dobry chłop.
w erze premier league tottenham nie wygrał tytułu, natomiast gdzieś w latach 50-60 wygrali ligę dwa razy.
50/51 i 60/61- podejrzałem sobie.

w dokuczaniu kibicom tottenhamu rekord świata ustanowił mark bosnich.
to było dawno, prawie 20 lat temu.
w dzisiejszych czasach zostałby zawieszony do końca życia, jak nie dłużej.
zaznaczę tylko, że duża część kibiców spurs to potomkowie abrahama.

Last edited:

Właśnie to jest w tym najgorsze. Wiadomo, że Barca ma bardzo trudną sytuację finansową. Do tego ciężko wyprostować pomysły byłego wykładowcy z Harvardu. Ale przekaz jak jest zarządzamy ostatnio klub idzie w świat. Jak Barca traktuje piłkarzy. Jak niekompetentni wydają się ludzie za sterami. Teraz każdy grajek będzie się zastanawiał kilka razy za nim pomyśli o Barcy, tym bardziej jakoś młody.
Wiadomo, że przez lata wojenek, upokorzeń itp. to z kadencji Barto, sprawy Negreiry i to co teraz robi Boski traktowałem jako bekę. Poniekąd dalej tak mam, ale mega szkoda, te to idzie w takim kierunku bo u Was talent rodzą się na kamieniach, szczególnie ta generacja. Wiem, że to zabrzmi trywialne, ale Real potrzebuję silnej Barcy i na odwrót. A obecne zarządzanie szwagrów chyba rozbija najbardziej zagorzałych kibiców Barcy. No i tego Gundo w chuj szkoda. Nie zmienia to faktu, że i tak Real dostanie od Barcy grającej czterema siedemnastolatkami w pierwszym składzie
:boystop:

czytam sobie komentarze na sky sports dotyczące premier i ogólnie wyspiarskiego futbolu.
tam pojawia się jakaś tajemnicza drużyna: manchester cheaty.
:wink2:

suma wszystkich kontraktów piłkarzy chelsea liczona w latach to 191!!!!!!
podium uzupełniają tottenham i brighton.
odpowiednio 97 i 96 lat.

Jak gundogan odejdzie to kurwa przez miesiąc kibicuję każdemu rywalowi Barcelony. Co za kurwa debile, pozbywać się jednego z najlepszych pomocników na świecie.

Piłkarz z klasą, teraz wróci do kultury wygrywania i klubu który poważniej traktuje swoich graczy.

Przesiedzi sezon na ławie i po roku odejdzie za 10 mln do Elche.

:siara:

Fantastyczny ruch szwagrów. Skurwysyny oddają najlepszego gracza zeszłego sezonu, profesjonalistę w każdym calu, żeby móc zarejestrować typa, który przychodzi za 60 baniek, jest szklany jak chuj, a na jego pozycji jest trzech innych do grania.
Jakie to są kurwy bez honoru, to mi się w głowie nie mieści, teraz będą na kolanie łatać lewe skrzydło i skończy się Chiesą bez kolan, który za rok zostanie wypierdolony w ten sam sposób co Gundo, bo znów będzie trzeba rzeźbić w ffp :beczka:
A ananasy pokroju Fatiego, Lengleta czy ding donga, których pensja to roczne PKB małego afrykańskiego kraju dalej w kadrze :latajacaslomkaptysiowa:

Fantastyczny ruch szwagrów. Skurwysyny oddają najlepszego gracza zeszłego sezonu, profesjonalistę w każdym calu, żeby móc zarejestrować typa, który przychodzi za 60 baniek, jest szklany jak chuj, a na jego pozycji jest trzech innych do grania.
Jakie to są kurwy bez honoru, to mi się w głowie nie mieści, teraz będą na kolanie łatać lewe skrzydło i skończy się Chiesą bez kolan, który za rok zostanie wypierdolony w ten sam sposób co Gundo, bo znów będzie trzeba rzeźbić w ffp :beczka:
A ananasy pokroju Fatiego, Lengleta czy ding donga, których pensja to roczne PKB małego afrykańskiego kraju dalej w kadrze :latajacaslomkaptysiowa:

Kilka lat temu Chiesa to było moje marzenie, ale kontuzje go przeorały jak Ansu Fatiego.

Kilka lat temu Chiesa to było moje marzenie, ale kontuzje go przeorały jak Ansu Fatiego.
Chiesa przechodzący z Violi do Juve i podczas 1 sezonu tam to był top 5 lewych skrzydeł na świecie, ale z tego gracza już nie ma nic. Bierzemy kolejną szklankę, która niczym nie różni się od Fatiego.

Chiesa przechodzący z Violi do Juve i podczas 1 sezonu tam to był top 5 lewych skrzydeł na świecie, ale z tego gracza już nie ma nic. Bierzemy kolejną szklankę, która niczym nie różni się od Fatiego.

Chiesa czy Sterling, która mega gwiazda zasili nasze szeregi? Jest jeszcze pewien Brazylijczyk o dobrym profilu, marnuje się w Arabii.

:jjsmile:

960x0.jpg

Oficjalnie: Manuel Neuer zakończył karierę reprezentacyjną

Euro 2024 było ostatnim turniejem, na którym wystąpił Manuel Neuer w barwach reprezentacji Niemiec. W środę 38-letni bramkarz oficjalnie poinformował o odejściu z drużyny narodowej.

"Po ponad 15 latach i 124 meczach występach moja kariera w reprezentacji zakończyła się dziś. Każdy, kto mnie zna, wie, że nie podjąłem tej decyzji łatwo. Czuję się bardzo dobrze fizycznie i oczywiście perspektywa występu na mundialu w 2026 roku podobała mi się. Jednak po wielu intensywnych i długich dyskusjach z rodziną i przyjaciółmi doszedłem do wniosku, że teraz jest właściwy czas, aby zakończyć mój rozdział w reprezentacji" – napisał Neuer na Instagramie.

"Kiedy dziś patrzę wstecz, czuję dumę i wdzięczność dlatego, że 13 lipca 2014 roku mogliśmy spełnić nasze wielkie marzenie i zostać razem mistrzami świata w Brazylii. Przez łącznie siedem lat i 61 meczów – aż do mojej kontuzji – mogłem wyprowadzić reprezentację na boisko jako kapitan. To był zaszczyt, który doceniałem za każdym razem" – dodał bramkarz.

"Tegoroczne mistrzostwa Europy w domu były kolejnym ważnym momentem, nawet jeśli niestety nie wystarczyły do zdobycia tytułu. Czułem wyjątkową euforię i solidarność w całym kraju w każdej sekundzie. Niech tak zostanie! Wielkie podziękowania dla całego sztabu szkoleniowego, przełożonych, trenerów i kolegów z drużyny, którzy towarzyszyli mi od mojego debiutu w reprezentacji 2 czerwca 2009 roku. A szczególnie chciałbym podziękować wam, drodzy kibice, za wspieranie mnie przez wszystkie te lata! Uwielbiałem zakładać koszulkę reprezentacji" – spuentował Neuer.

38-latek w drużynie narodowej rozegrał 124 spotkania, a w 51 z nich zachował czyste konto. Największym sukcesem było oczywiście zdobycie tytułu mistrza świata. Neuer wciąż jest zawodnikiem Bayernu Monachium.

Sven-Goran Eriksson żegna się ze światem. "Dziękuję za wszystko. Było wspaniale"

Sven-Goran Eriksson od kilku miesięcy choruje na raka trzustki. Według przewidywań lekarzy, słynnemu trenerowi zostało parę tygodni życia. – Dziękuję za wszystko, trenerom, graczom, kibicom. Było wspaniale – przyznał w pożegnalnej wiadomości do świata.

– Miałem dobre życie. Myślę, że wszyscy boimy się dnia, w którym umrzemy, ale życie to również śmierć. Musisz nauczyć się akceptować to takim, jakie jest. Mam nadzieję, że na końcu ludzie powiedzą, że byłem dobrym człowiekiem, ale wiem, że nie każdy tak powie – przekazał.

– Mam nadzieję, że zapamiętacie mnie jako pozytywnego faceta, który starał się zrobić wszystko, co mógł. Nie przepraszaj, uśmiechnij się. Dziękuję za wszystko, trenerom, graczom, kibicom, było wspaniale. Dbajcie o siebie i swoje życie. I żyjcie nim. Do widzenia – zakończył.

Nawet hymn musieli spierdolić... Nie dość, że jest niepotrzebne dodatkowe rzępolenie na skrzypcach czy innym gównie to jeszcze przyśpieszyli chyba całą melodię.

Czy ta pierdoła Ceferin potrafi zrobić chociaż jedną rzecz dobrze poza świetnym przyjmowaniem kasy od arabów i pierwszorzędnym rimmingu w stronę al-Khelaifiego?

Oficjalnie: Maxi Oyedele zawodnikiem Legii Warszawa

Maxi Oyedele został zawodnikiem Legii Warszawa. Były gracz Manchesteru United podpisał trzyletni kontrakt. Występuje na pozycji środkowego pomocnika i jest młodzieżowym reprezentantem Polski.

19-letni pomocnik Maxi Oyedele podpisał trzyletni kontrakt z Legią Warszawa. Dotychczas występował w młodzieżowych drużynach Manchesteru United. Był też wypożyczany do Altrinchan i Forest Green.

Choć urodził się w Anglii, to reprezentuje Polskę. Gra w młodzieżowych kadrach U18, U19, U20 i U21. Jest uznawany za duży talent. Wojskowi zabiegali od niego od zimy.

Na razie 20 latek...
2022–2023
Kustošija (CRO) - 14 meczów, 1 gol
2023–?
Barcelona B - 35 - 4 gole
1 mecz i 1 gol dla repr. SEN...
Gdyby dostał minuty w pierwszym zespole i grał na poziomie to poszedłby za 35 mln w następne okienko, wolałbym dla niego szansę kosztem Inigo czy Lengleta, ta dwójka kasuje ponad 12 mln za sezon grania.

Back