Piłka nożna

Ale trzeba przyznać, że Barcelona jest konsekwentna. Po ujawnieniu opłacania sędziów większość klubów by przestało to robić, ale oni nie chcą zrywać z historią i szanują swoje tradycje :awesome:

A tak poważnie, to mam nadzieję, że Araujo dostanie dwa mecze, to chociaż na jeden klasyk Vini wyskoczy z kieszeni :)

lfc-klopp.gif

Ja wiem, że czarnuch, wkurwia i zasłużył, ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tu nie ma czerwonej kartki? Musi mu się wypierdolić sankami?

Ja wiem, że czarnuch, wkurwia i zasłużył, ale niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego tu nie ma czerwonej kartki? Musi mu się wypierdolić sankami?

Dopiero jak ktoś mu zrobi otwarte złamanie to sędziowie rozważą wręczenie czerwonej kartki.
Nic dziwnego że mu się ostatnio gotuje pod kopułą jak od roku co mecz celem każdego rywala są jego nogi. Czuje że Viniemu niedługo odpierdoli i sam komuś przypieprzy albo wjedzie jakimś stompem czy innym soccer kickiem.

Dopiero jak ktoś mu zrobi otwarte złamanie to sędziowie rozważą wręczenie czerwonej kartki.
Nic dziwnego że mu się ostatnio gotuje pod kopułą jak od roku co mecz celem każdego rywala są jego nogi. Czuje że Viniemu niedługo odpierdoli i sam komuś przypieprzy albo wjedzie jakimś stompem czy innym soccer kickiem.
To co się teraz wokół niego odpierdala jest niewspółmierne do tego jak się wcześniej zachowywał. Wszystko zaczęło się od jakiegoś madryckiego pismaka, któremu nie spodobało się, że dzieciak tańczy po golu. Następnie poszła jakaś lawina gówna, rasizmu, wieszania kukieł czy notorycznego faulowania. Dorosły chłop miałby z tym problem, a co dopiero smark jak Vinicius, który jeszcze teraz zaostrza atmosferę wokół siebie. Nic dziwnego, że czajnik się gotuje, a sędziowie to chyba nie mają jaj by dać mu czerwoną kartkę bo będzie następnego dnia grill w mediach.
Ale sytuacja nie zmierza raczej w dobrym kierunku, skoro jakiś zjeb z Betisu wpierdala się na połamanie nogi, a na trybunach pryszcze dra ryja.

Motor Lublin cudowny klub - trener zajebał prezesowi tacą w łeb (wcześniej zwyzywał jeszcze rzeczniczkę i regularnie od kilku miesięcy napierdalał w prezesa), a teraz rada nadzorcza zawiesiła tego prezesa, któremu ledwo co szwy na głowie założyli :beczka:
Top Employer 2023 w Polsce już znany

Dać mu tylko lugera w łapę i dziadek w SS promienieje z dumy ;)

Ale te zmiany PSG to jakaś inna liga nołnejmów :jarolaugh:
PSG to kolos na glinianych nogach, pomoc to amatorka, zmienników dla gwiazd nie ma. W przyszłym roku Neymar i Messi pewnie odejdą.

Sane, Mane, Gnabry, Cancelo wchodzą z ławki dla Bayernu, mają skurwsyny głębie składu.

Czy ktoś zatrzyma ten szwabski hype train.

Kto by się spodziewał...:juanlaugh:

Barcelona zaprzęgnęła Lewego do jakiejś żenującej gówno-kampanii na rzecz babskiej piłki. :siara:

Last edited:
Back