Piłka nożna

Meksyk gra mega gówno, a my na ich tle i tak wyglądamy żałośnie. xD
Michniewicz to w ogóle chce strzelić jakąś bramkę i wygrać mecz, czy gra na bezbramkowy remisik? Jak na razie nie oddaliśmy żadnego strzału na bramkę i mieliśmy jedną sytuację bramkową. xD

Skóraś za Zalewskiego, Bielik za Krychowiaka, czwórka z tyłu, skrzydła i zacząć w końcu grać w piłkę.

comment_1668684497dfoqFbYmJUTQvpqAR0GyZJ.jpg

Wspaniała rozmowa. Jak mnie wkurwiały rok temu zachwyty nad nim, a teraz jak przepadł to jeszcze jest jego/z nim/ o nim książka. Niech chłop się weźmie za granie w piłkę, bo od wyjazdu z Pogoni to mu niezbyt wychodzi.

Wspaniała rozmowa. Jak mnie wkurwiały rok temu zachwyty nad nim, a teraz jak przepadł to jeszcze jest jego/z nim/ o nim książka. Niech chłop się weźmie za granie w piłkę, bo od wyjazdu z Pogoni to mu niezbyt wychodzi.
Poważnie wkurwiales się bo jakiś gówniarz nagle był popularny z powodu, że kopie trochę lepiej piłkę niż inni w jego wieku?

Przecież gra w Piłkę i to nawet całkiem nieźle jak na ten chujowy klub

Poważnie wkurwiales się bo jakiś gówniarz nagle był popularny z powodu, że kopie trochę lepiej piłkę niż inni w jego wieku?

Dobra "delikatnie irytowało" mnie gdy czytałem te zachwyty po meczu z Hiszpanią na Euro 2021 ale 2020, gdzie był chwalony chyba tylko dlatego że jest młody, bo popełnił kilka błędów i absolutnie niczym nie zachwycił i gdyby nie "hype" na niego i jego młody wiek to nie byłby zauważony w pozytywnym aspekcie tego słowa.

Lepiej?

XD

Podczas Mundialu w ogóle nie wchodziłem na klubowe strony i dopiero przed chwilą się dowiedziałem że CR7 rozwiązał kontrakt z United 22 listopada :o o:

To fajnie zakończona kariera w United jako legenda.

Po nieudanym turnieju w wykonaniu Niemiec,Manuel postanowił odetchnąć trochę na nartach, a skończyło się jak na załączonym obrazku.Wracaj do zdrowia.
FB_IMG_1670671460036.jpg

Back