Siedem
NoLife FC
Panowie czy to jest ten artykuł?
Weiterleitungshinweis
www.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie. Trochę czytania jest ale wszystko wyłożone na stół.Panowie czy to jest ten artykuł?
Weiterleitungshinweis
www.google.com
Nie wiem co bym zrobił. Czesio poszedł najgorsza drogą, opowiada szczegóły o jakimś meczu kto grał, kto miał kontuzje itp. a dziwnym trafem nie pamięta o czym rozmawiał z fryzjerem dzwoniąc do niego kilka razy w okolicach tego meczu.A tak na poważnie to wy byście się do tego przypucowali?
A to że źle to rozegrał pewnie za namową guru internetów stanoskiego to już inna kwestia, zamiast nie pamiętać mógłby po prostu naściemniać jakieś kocopoly, i tak nagrań nie ma, a tak to ....
Przeczytam wreszcie ten artykuł Jadczaka skoro na Cohones nawet o tym piszą
Btw to za co Czesio chce do sądu ciągnąć dziennikarza, za to że powielił to co wszyscy zainteresowani Polską piłka wiedzą od jakiegoś czasu? Kolejny strzał w stopę.
To prawda, można to tłumaczyć tym że wziął gościa który jest wtajemniczony w sprawę i nie będzie musiał się od początku linijka po linijce zapoznawać z materiałem, co wydłużyłoby proces, jednak wzięcie akurat tego prawnika... No piarowo się nie zgrywaWg Weszło Michniewicz wynajął tego samego adwokata, co kiedyś bronił Fryzjera![]()

Ale, jak on ma iść na jakąkolwiek konfrontację jak on nic nie pamięta jak zadają mi konkretne pytania. Gruby za dużo masła wpierdala.Michniewicz miał do wyboru 3 opcje po tym artykule: przemilczeć, pójść na jakąś konfrontację z Jadczakiem czy tym kolesiem od bloga piłkarska mafia i właśnie jakiś proces, wybrał opcję najgorszą. Już widzę pytania na konferencjach przed mundialem o tę sprawę, Jadczak już wniosek o akredytację na pewno złożył :). W jakimś programie mówili też, że już w Belgii przed meczem z nami były artykuły o tym, że Czesiu jest umoczony
Podobno za propagowanie lgbt w Katarze będzie kara od 7 do 11 lat pozbawienia wolności. Ciekawe jak ten cały temat przemieli FIFA.
Ale to nie dotyczy bezpośrednio Czesia chyba. Tylko piłkarzy i masażysty.Prokuratura wyskoczyła z kasacją wyroku, oby ujebali teraz tego spaślaka.![]()
Pozew, ale lekko. Czesio chyba został ustawiony do pionu przez![]()
Oświadczenie Michniewicza. Pozew przeciw Jadczakowi wstrzymany do końca mundialu!
Czesław Michniewicz wydał oświadczenie, w którym zadeklarował, że wstrzyma się z podejmowaniem działań prawnych przeciwko redaktorowi Szymonowisport.interia.pl
To było do przewidzenia, pojebało go z tym pozwem ;)Pozew, ale lekko. Czesio chyba został ustawiony do pionu przezZenka Martyniukapana prezesa i się obsrał na miętowo.
Pozew, ale lekko. Czesio chyba został ustawiony do pionu przezZenka Martyniukapana prezesa i się obsrał na miętowo.
A może Czesio doszedł na trzeźwo do wniosku wcale tak pewnie tego nie wygraTo było do przewidzenia, pojebało go z tym pozwem ;)
chuj wie co tam Jadczak trzyma w szafie.
Szkoda tylko, że ma siano zamiast mózgu i często znika na kilka meczy.Na dniach Richarlison piłkarzem Tottków.
Kulusevski,Kane,Son,Perisic,Richarlison ale się tam paka zrobiła na papierze.

Ja jestem ciekaw czy ten ich kanal sportowy dostal jakies pieniadze z tvpis.Wcale bym się nie zdziwił, gdyby ten oportunista - Stanowski był w to umoczony i np. obstawiał w tamtym czasie u bukmacherów zakłady po cynkach od Michniewicza (z którym już wtedy znał się bardzo dobrze).
Ciekawy wątek na wykopie:
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby ten oportunista - Stanowski był w to umoczony i np. obstawiał w tamtym czasie u bukmacherów zakłady po cynkach od Michniewicza (z którym już wtedy znał się bardzo dobrze).
Ciekawy wątek na wykopie:

Wg Romano i BBC Sport Ronaldo chce uciekać z United![]()