Piłka nożna

Górnik w końcu zaskoczył. Wczoraj rozjbał u siebie v lidera 6:1. Chuj z tym, jak oni są w stanie pojechać za tydzien do Olsztynai dostać 3:0... 5 meczów do końca, 4 punkty do miejsca 2. Szansa jest.
Nie nastawiaj się na awans. Pokazali, że im na tym nie zależy, między innymi w Kluczborku, i że nie do końca potrafią - w Głogowie. Będą się trzymać około miejsc 5-7, a takie wygrane będą się zdarzały żeby całkiem kibiców nie wkurzyć. Awans możliwy tylko jak cała czołówka nie dostanie licencji.
Teraz liczę tylko na spadek Ruchu i Piasta, zostanie w 1 lidze GKSu Katowice, GKSu Tychy i Zagłębia, no i bardzo prawdopodobny awans Odry i Rakowa. Ta liga będzie piękna :bleed: (można pomarzyć jeszcze tylko o tym, że gdyby ROW i Polonia Bytom nie były tak daremne w tym sezonie...)

@yonigga , @krolik "widzimy" się za tydzień u was :>

Nie nastawiaj się na awans. Pokazali, że im na tym nie zależy, między innymi w Kluczborku, i że nie do końca potrafią - w Głogowie. Będą się trzymać około miejsc 5-7, a takie wygrane będą się zdarzały żeby całkiem kibiców nie wkurzyć. Awans możliwy tylko jak cała czołówka nie dostanie licencji.
Teraz liczę tylko na spadek Ruchu i Piasta, zostanie w 1 lidze GKSu Katowice, GKSu Tychy i Zagłębia, no i bardzo prawdopodobny awans Odry i Rakowa. Ta liga będzie piękna :bleed: (można pomarzyć jeszcze tylko o tym, że gdyby ROW i Polonia Bytom nie były tak daremne w tym sezonie...)

@yonigga , @krolik "widzimy" się za tydzień u was :>
Jak juz mamy tu utknac, to niech chociaz Gieksa awansuje. Beda wyjazdy na ekstraklase.

Dziś Raków wygrał w Zambrowie 1:0. Uff, 11pkt. przewagi nad 4 miejscem na 5 kolejek przed końcem. Chyba wreszcie będzie I liga:happy dance: Jakby Radomiak dziś zgubił pkt. to już byłby pewny awans.

450_60685.jpg

Górnik w końcu zaskoczył. Wczoraj rozjbał u siebie v lidera 6:1. Chuj z tym, jak oni są w stanie pojechać za tydzien do Olsztynai dostać 3:0... 5 meczów do końca, 4 punkty do miejsca 2. Szansa jest.
Lidera nie pojechali bo jest nim od kilku kolejek Sandecja, która wczoraj wygrała ze Stomilem 2-1 :cool:

w przypadku zwycięstwa będą mieli 7 pkt przewagi i zostaną jeszcze 3 kolejki do końca więc jeszcze nic pewnego

W życiu pewna jest tylko śmierć ale panie przy takim kalendarzu co został to musiały by się cuda dziać.

Ma ktoś link do wejścia Glika na Higuainie, które prasa z Półwyspu Apenińskiego określiła mianem "morderstwa" domagając się od UEFA nałożenia kary na Kamila?

No ten podatek 56% przypierdzielaja tylko określonej grupie osób.

Wiem, po prostu dziwi i smuci mnie to, iż mówisz że bardzo dobrze że golą najbogatszych. Źle, bo golą kogokolwiek, a zapierdalanie komuś 56% pensji na starcie już jest skandaliczne, niezależnie czy zarabia tysiące, miliony czy miliardy.

Wiem, po prostu dziwi i smuci mnie to, iż mówisz że bardzo dobrze że golą najbogatszych. Źle, bo golą kogokolwiek, a zapierdalanie komuś 56% pensji na starcie już jest skandaliczne, niezależnie czy zarabia tysiące, miliony czy miliardy.

Piszesz jak ojciec Messiego :)

Dla mnie to pisze jak człowiek, który zarabia więcej niż 2.5k i nie ma roszczeniowej postawy, że bogatym trzeba zabierać bo i tak mają dużo.

Piszesz jak ojciec Messiego :)

Nie piszę jak ojciec Messiego. On popełnił przestępstwo w świetle rozumienia prawa, jednak każdy człowiek z odrobiną godności i mentalności uczciwego człowieka powinien przyznać, że takie podatki to bandytyzm. 56% zabierać komuś na starcie, to może skwitować Didier Drogba:

Back