Gaara
UFC Heavyweight
daj spokoj z tym juveJest jeszcze Juventus. Ale na tak grający Real nie ma bata, żadna drużyna w takiej formie dnia nie jest w stanie ich pokonać.
oni odpadna z monacoFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
daj spokoj z tym juveJest jeszcze Juventus. Ale na tak grający Real nie ma bata, żadna drużyna w takiej formie dnia nie jest w stanie ich pokonać.
oni odpadna z monacoMyślę że Velasqez mógłby szybko za czerwoną wylecieć. :PBrawo, ja swoją też wyedukowałem tak, że potrafi podać cały skład :d
daj spokoj z tym juveoni odpadna z monaco
to byla sprawka tego, ze barca gra totalna padake na wyjazdach. #lacoruna#malaga#juve#psgDlaczego tak mówisz? Barcelona była dość bezradna w meczu z nimi i to nie była raczej sprawka tego, że na boisku był Andre Gomes, tylko tego, że Włosi mają bardzo dobrze poukładaną ekipę.
Ma ktos powtorke calej akcji na 1-0? Wydaje mi sie, ze powinien byc gwizdniety spalony. Real zagral dzisiaj piekny mecz. Atletico bezradne
Ma ktos powtorke calej akcji na 1-0? Wydaje mi sie, ze powinien byc gwizdniety spalony. Real zagral dzisiaj piekny mecz. Atletico bezradne

Złóż rezygnacje. Jak zadzwonią to powiedz, że możesz u nich pozostać jak dadzą Ci przedłużenie o 12 mies.Umowa z nc+ do 31.08.2017 roku.
Liga mistrzów w CANAL+ do czerwca 2018 (prawdopodobnie).
Minimalny okres na przedłużenie umowy to 15 miesięcy.
Jak przedłużę umowę to podpiszę cyrograf do listopada 2018. Myślałem, ze jak przedłużam w maju to mam liczone od maja, a tu taki ch*j i liczą do końca sierpnia.
Co zrobić drogie Bravo?
Pan konsultant wciska mi kit, że nawet jak stracą CL, to może będą puszczać w Elevenach![]()
Dobry pomysł. Moi rodzice zawsze jak im się kończy umowa to składają rezygnację i jakimś cudownym zbiegiem okoliczności okazuje się że można zmniejszyć opłatę za ten sam pakiet, dodać kilka kanałów (np te wszystkie dodatkowo płątne hbo) i skrócić nieco umowę.Złóż rezygnacje. Jak zadzwonią to powiedz, że możesz u nich pozostać jak dadzą Ci przedłużenie o 12 mies.
1 września na ekranie śnieg, czy umowa się automatycznie przedłuża o jakiś okres?Umowa z nc+ do 31.08.2017 roku.
Pewnie automatycznie przechodzi na czas nieokreślony1 września na ekranie śnieg, czy umowa się automatycznie przedłuża o jakiś okres?
Niestety tak jest. Trzeba uważać. Najlepiej wyślij wypowiedzenie, ale ceny nie spadły. Dalej standard z 6xC+ i Extra to 69,90, a 8xC+ i Extra 79,90. Eleveny z zobowiązaniem na rok 11,90 za m/c, a jak się włącza/wyłącza co 2 miechy to wychodzi 7,90.Pewnie automatycznie przechodzi na czas nieokreślony
1 września na ekranie śnieg, czy umowa się automatycznie przedłuża o jakiś okres?

tak wysoko to nie bedzie licze na 2:1 dla stomilu lol ale za to pewnie bedzie dym za akcje w zabrzujak oni są w stanie pojechać za tydzien do Olsztynai dostać 3:0