Piłka nożna

Niesamowicie intensywny mecz. Poziom finału LM, poprzednie lata nie były przypadkiem. Jedyne czego mi dziś brakowało to kilku bramek więcej w wykonaniu Realu, bo można było skosić Atletico z 5 lub 6-0. Mała nutka niepewności przed rewanżem, ale taki Real chce się oglądać zawsze. Bardzo fajnie, że stadion żył meczem, bo czasem zapomina, że warto wspierać ulubieńców.

Przy okazji rozmowy o meczu mija kobieta chciała się pochwalić jak dobrze zna piłkarzy. Powstała poniższa lista:

Ronaldo
Benzema
Bale
James
Velazqez :)
Krooks
Słowak Modric
Pepe
Serdżio (ten co wykopał piłkę w kosmos na euro)
Nawas na bramce

Jestem dumny :jon:

daj spokoj z tym juve :śmiech: oni odpadna z monaco

Dlaczego tak mówisz? Barcelona była dość bezradna w meczu z nimi i to nie była raczej sprawka tego, że na boisku był Andre Gomes, tylko tego, że Włosi mają bardzo dobrze poukładaną ekipę.

Dlaczego tak mówisz? Barcelona była dość bezradna w meczu z nimi i to nie była raczej sprawka tego, że na boisku był Andre Gomes, tylko tego, że Włosi mają bardzo dobrze poukładaną ekipę.
to byla sprawka tego, ze barca gra totalna padake na wyjazdach. #lacoruna#malaga#juve#psg

W sumie mając tego Pana w takiej formie to nie trzeba się bać nikogo.

18222502_10151258944164953_6444574682537549012_n.jpg

400 goli w 390 meczach dla Realu. Legenda.

Ma ktos powtorke calej akcji na 1-0? Wydaje mi sie, ze powinien byc gwizdniety spalony. Real zagral dzisiaj piekny mecz. Atletico bezradne

Ma ktos powtorke calej akcji na 1-0? Wydaje mi sie, ze powinien byc gwizdniety spalony. Real zagral dzisiaj piekny mecz. Atletico bezradne

Yup, był spalony przy pierwszej wrzutce Ramosa, to nie ulega wątpliwościom. Do tego Ronaldo odciągał uwagę zawodników, czyli brał udział w akcji. Natomiast przy wrzutce Casemiro po której padła bramka już o spalonym mowy nie ma.

połowa półfinalistów i przy okazji prawdopodobnych finalistów uefa rozgrywek, to tegoroczni rywale naszego mistrza.
na cztery rozegrane spotkania- mistrz okrutnie obity został raz- w madrycie.
a ten cały cristiano, który mimo upływu czasu ciągle zabija, naszemu mistrzowi strzelił całe nic...
:fjedzia:

Umowa z nc+ do 31.08.2017 roku.
Liga mistrzów w CANAL+ do czerwca 2018 (prawdopodobnie).
Minimalny okres na przedłużenie umowy to 15 miesięcy.
Jak przedłużę umowę to podpiszę cyrograf do listopada 2018. Myślałem, ze jak przedłużam w maju to mam liczone od maja, a tu taki ch*j i liczą do końca sierpnia.
Co zrobić drogie Bravo?

Pan konsultant wciska mi kit, że nawet jak stracą CL, to może będą puszczać w Elevenach :lol:

Umowa z nc+ do 31.08.2017 roku.
Liga mistrzów w CANAL+ do czerwca 2018 (prawdopodobnie).
Minimalny okres na przedłużenie umowy to 15 miesięcy.
Jak przedłużę umowę to podpiszę cyrograf do listopada 2018. Myślałem, ze jak przedłużam w maju to mam liczone od maja, a tu taki ch*j i liczą do końca sierpnia.
Co zrobić drogie Bravo?

Pan konsultant wciska mi kit, że nawet jak stracą CL, to może będą puszczać w Elevenach :lol:
Złóż rezygnacje. Jak zadzwonią to powiedz, że możesz u nich pozostać jak dadzą Ci przedłużenie o 12 mies.

• Like
Reactions: cRe
Złóż rezygnacje. Jak zadzwonią to powiedz, że możesz u nich pozostać jak dadzą Ci przedłużenie o 12 mies.
Dobry pomysł. Moi rodzice zawsze jak im się kończy umowa to składają rezygnację i jakimś cudownym zbiegiem okoliczności okazuje się że można zmniejszyć opłatę za ten sam pakiet, dodać kilka kanałów (np te wszystkie dodatkowo płątne hbo) i skrócić nieco umowę.

Pewnie automatycznie przechodzi na czas nieokreślony
Niestety tak jest. Trzeba uważać. Najlepiej wyślij wypowiedzenie, ale ceny nie spadły. Dalej standard z 6xC+ i Extra to 69,90, a 8xC+ i Extra 79,90. Eleveny z zobowiązaniem na rok 11,90 za m/c, a jak się włącza/wyłącza co 2 miechy to wychodzi 7,90.

1 września na ekranie śnieg, czy umowa się automatycznie przedłuża o jakiś okres?

Z tego co mi wiadomo, przechodzi na nieokreślony i tracę wszystkie rabaty, a sporo tego było. Też myślałem o wypowiedzeniu. Ja tam mam chyba Superpremium czy cuś.

Górnik w końcu zaskoczył. Wczoraj rozjbał u siebie v lidera 6:1. Chuj z tym, jak oni są w stanie pojechać za tydzien do Olsztynai dostać 3:0... 5 meczów do końca, 4 punkty do miejsca 2. Szansa jest.

Back