Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ci sie walka JJ z Kowalkiewicz podobala to tak.Lobova nie oglądałem. Warto nadrabiać?![]()
Podobała mi się ale jakby identyczną walkę dały Maryna Moroz i Jessica Penne to bym zapomniał o niej po 2 minutach.Jak ci sie walka JJ z Kowalkiewicz podobala to tak.
Kurwa Gran Derbi rządzi się własnymi prawami.
Barcelona była dzisiaj lepsza, niestety.
Cieszyłem się z remisu a tu chuj.
Mało jest zawodników którzy robią taką różnicę jak Messi. Kurwa nie ma takich. Jebany jest najlepszy.
Brawo dla Barcy.
No trudno, walczymy do końca.
VAMOS REAL!

Messi Krul !Uwaga, mam złą wiadomość dla kibiców Barcelony. Dalej wszystko w tej lidze zależy od Realu, pozdrawiam.![]()

Kurwa Gran Derbi rządzi się własnymi prawami.
raczej od obu druzyn. przeciez barcelona na wyjezddzie ostatnio przegrywali z depo i malga, sami sobie zjebali sytuacje, mogliby miec teraz 6 pkt przewagi.Uwaga, mam złą wiadomość dla kibiców Barcelony. Dalej wszystko w tej lidze zależy od Realu, pozdrawiam.![]()
All hail Messi :)
![]()
![]()
A i zapomniałem napisać, łysego araba wypierdolić - wóz z węglem jeb*$y - i kupić kakaowego misia z Monaco :)
@Gaara w takim sensie, że jak Real wszystko wygra to jest mistrzem.
raczej od obu druzyn. przeciez barcelona na wyjezddzie ostatnio przegrywali z depo i malga, sami sobie zjebali sytuacje, mogliby miec teraz 6 pkt przewagi.
wiadomo, ale tak mozna bylo mowic juz od wielu meczow. w 6 meczach jednak jest duze ryzyko wpadki. szczegolnie, ze oba zespoly nie wygrywaja ostatnio w lidze wszystkiego jak leciBarcelona jest uzależniona od Realu, jeśli ten wygra 5 spotkań i 1 nawet zremisuje to zostanie mistrzem, nawet jeśli Barca wygra wszystko do końca.
Piękne.![]()
Na poprawę humoru.
Nastrój ciutkę poprawiony, ale trzeba już myśleć o następnym sezonie. Światowej klasy środkowy obrońca oraz światowej klasy pomocnik to pierdolone minimum w najbliższym okienku.
Nigdzie nie napisałem, że to będzie proste. Wiem, że to duże wyzwanie. Ramsey, Gundogan, Kimmich każdy z nich byłby wg mnie lepszy od Ardy i Gomesa. Ramseyowi kontrakt kończy się w 2018, więc wydaje mi się najrealniejszą opcją. Barca przespała poprzednie okienko w którym kilku świetnych pomocników zmieniło kluby, więc teraz nie jest kolorowo.Gdyby to było takie proste. Tak z ciekawości, kogo chciałbyś zobaczyć w Barcelonie na środku pomocy, tylko napisz jakieś realistyczne cele a nie Verattiego czy Thiago.
Nigdzie nie napisałem, że to będzie proste. Wiem, że to duże wyzwanie. Ramsey, Gundogan, Kimmich każdy z nich byłby wg mnie lepszy od Ardy i Gomesa. Ramseyowi kontrakt kończy się w 2018, więc wydaje mi się najrealniejszą opcją. Barca przespała poprzednie okienko w którym kilku świetnych pomocników zmieniło kluby, więc teraz nie jest kolorowo.

Kimmich dlatego, że jest sporym talentem, a poza tym jest bardzo wszechstronny. I w pomocy, i w obronie pogra. Myślę, że na skrzydle też dawałby radę. O Eriksenie zapomniałem też świetna opcja. Mata, Niguez, Alli... jest naprawdę kilka świetnych opcji. Tylko wiadomoGundogan trochę syn szklarza. Ramsey, to nie wiem, moim zdaniem by nie odpalił a Kimmich to już wgl dziwny pomysł dla mnie, zwłaszcza że Bayern nie będzie chciał go sprzedać bo germanizują kadrę. Aktualnie plotki są o Eriksenie i z realnych scenariuszy to imo byłby turbotransfer jakby im się udało go wyciągnąć. Dobrze że w Realu nie mamy problemów ze środkiem pola.![]()