Piłka nożna

Samolubność Ronaldo zabiła ten mecz Realowi. Ileż razy kradł piłkę i nic nie zrobił w dzisiejszym meczu to chyba rekord. Mega szkoda, bo wszystko co złe w tym sezonie to dziś zaprocentowało.

Kurwa Gran Derbi rządzi się własnymi prawami.
Barcelona była dzisiaj lepsza, niestety.
Cieszyłem się z remisu a tu chuj.
Mało jest zawodników którzy robią taką różnicę jak Messi. Kurwa nie ma takich. Jebany jest najlepszy.
:applause:
Brawo dla Barcy.
No trudno, walczymy do końca.
VAMOS REAL!
:OK:

Uwaga, mam złą wiadomość dla kibiców Barcelony. Dalej wszystko w tej lidze zależy od Realu, pozdrawiam. :kis:
raczej od obu druzyn. przeciez barcelona na wyjezddzie ostatnio przegrywali z depo i malga, sami sobie zjebali sytuacje, mogliby miec teraz 6 pkt przewagi.

Messi Krul !:kis:
Nieprawda, Ronaldo krul.

3690F48C00000578-3706154-Conor_McGregor_left_stares_down_Cristiano_Ronaldo_as_the_pair_po-m-1_1469432775746.jpg

All hail Messi :)

C-IDNlwXsAMErBU.jpg:large

C-IDNllXsAQYwBs.jpg:large

A i zapomniałem napisać, łysego araba wypierdolić - wóz z węglem jeb*$y - i kupić kakaowego misia z Monaco :)

@Gaara w takim sensie, że jak Real wszystko wygra to jest mistrzem.

raczej od obu druzyn. przeciez barcelona na wyjezddzie ostatnio przegrywali z depo i malga, sami sobie zjebali sytuacje, mogliby miec teraz 6 pkt przewagi.

Barcelona jest uzależniona od Realu, jeśli ten wygra 5 spotkań i 1 nawet zremisuje to zostanie mistrzem, nawet jeśli Barca wygra wszystko do końca.

Barcelona jest uzależniona od Realu, jeśli ten wygra 5 spotkań i 1 nawet zremisuje to zostanie mistrzem, nawet jeśli Barca wygra wszystko do końca.
wiadomo, ale tak mozna bylo mowic juz od wielu meczow. w 6 meczach jednak jest duze ryzyko wpadki. szczegolnie, ze oba zespoly nie wygrywaja ostatnio w lidze wszystkiego jak leci

Emocje powoli opadły...

Co jak co,ale meczy był zajebisty. La Liga dalej w grze !

Kiedy Zizu zrozumie, że Benzema i Bale nie powinni grać w wyjściowej 11.

Patrząc na to że Real rywalizuje na dwóch frontach i czekają ich dwa ciężkie mecze z Atletico to jest dosyć spora szansa że Real gdzieś te punkty straci. Tylko że Barcelona też potrafi po kapitalnym meczu z PSG przegrać z Deportivo w lidze.

Nastrój ciutkę poprawiony, ale trzeba już myśleć o następnym sezonie. Światowej klasy środkowy obrońca oraz światowej klasy pomocnik to pierdolone minimum w najbliższym okienku.

Nastrój ciutkę poprawiony, ale trzeba już myśleć o następnym sezonie. Światowej klasy środkowy obrońca oraz światowej klasy pomocnik to pierdolone minimum w najbliższym okienku.

Gdyby to było takie proste. Tak z ciekawości, kogo chciałbyś zobaczyć w Barcelonie na środku pomocy, tylko napisz jakieś realistyczne cele a nie Verattiego czy Thiago.

@magik

Mecz o wysoką stawkę, a Krycha się nawet nie pojawił, jedynie ładnie rączkami wymachiwał. Co się stało? Król Messi mu pokazał jak się gra w piłkę. :kis:

Gdyby to było takie proste. Tak z ciekawości, kogo chciałbyś zobaczyć w Barcelonie na środku pomocy, tylko napisz jakieś realistyczne cele a nie Verattiego czy Thiago.
Nigdzie nie napisałem, że to będzie proste. Wiem, że to duże wyzwanie. Ramsey, Gundogan, Kimmich każdy z nich byłby wg mnie lepszy od Ardy i Gomesa. Ramseyowi kontrakt kończy się w 2018, więc wydaje mi się najrealniejszą opcją. Barca przespała poprzednie okienko w którym kilku świetnych pomocników zmieniło kluby, więc teraz nie jest kolorowo.

Nigdzie nie napisałem, że to będzie proste. Wiem, że to duże wyzwanie. Ramsey, Gundogan, Kimmich każdy z nich byłby wg mnie lepszy od Ardy i Gomesa. Ramseyowi kontrakt kończy się w 2018, więc wydaje mi się najrealniejszą opcją. Barca przespała poprzednie okienko w którym kilku świetnych pomocników zmieniło kluby, więc teraz nie jest kolorowo.

Gundogan trochę syn szklarza. Ramsey, to nie wiem, moim zdaniem by nie odpalił a Kimmich to już wgl dziwny pomysł dla mnie, zwłaszcza że Bayern nie będzie chciał go sprzedać bo germanizują kadrę. Aktualnie plotki są o Eriksenie i z realnych scenariuszy to imo byłby turbotransfer jakby im się udało go wyciągnąć. Dobrze że w Realu nie mamy problemów ze środkiem pola. :werdum:

Gundogan trochę syn szklarza. Ramsey, to nie wiem, moim zdaniem by nie odpalił a Kimmich to już wgl dziwny pomysł dla mnie, zwłaszcza że Bayern nie będzie chciał go sprzedać bo germanizują kadrę. Aktualnie plotki są o Eriksenie i z realnych scenariuszy to imo byłby turbotransfer jakby im się udało go wyciągnąć. Dobrze że w Realu nie mamy problemów ze środkiem pola. :werdum:
Kimmich dlatego, że jest sporym talentem, a poza tym jest bardzo wszechstronny. I w pomocy, i w obronie pogra. Myślę, że na skrzydle też dawałby radę. O Eriksenie zapomniałem też świetna opcja. Mata, Niguez, Alli... jest naprawdę kilka świetnych opcji. Tylko wiadomo :Duke3d:

Back