sawciu
KSW Featherweight
w końcu to LOTTO ekstraklasaNasza liga jest tak pojebana, że w ogóle bym się nie zdziwił, jakby kapusta za niecały rok cieszył się z majstra. Co "odmieniony" Lech wczoraj grał za padakę...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w końcu to LOTTO ekstraklasaNasza liga jest tak pojebana, że w ogóle bym się nie zdziwił, jakby kapusta za niecały rok cieszył się z majstra. Co "odmieniony" Lech wczoraj grał za padakę...

Biora przyklad z "najlepszej ligi swiata". xD Wisla Plock ma nawet te same barwy co Leicester.Dajcie sobie namiary na fb, a nie chat robicie w każdym temacie.
Nasza liga jest tak pojebana, że w ogóle bym się nie zdziwił, jakby kapusta za niecały rok cieszył się z majstra. Co "odmieniony" Lech wczoraj grał za padakę...

Też tak u Was jest, że na te lepsze drużyny cena biletu jednorazowego idzie w górę?DWczoraj na meczu 9 tyś ludzi (ok 900 Lechia), a za 2 tygodnie przyjeżdża Legia![]()
Mi się wydaje ze wszędzie tak jest.Też tak u Was jest, że na te lepsze drużyny cena biletu jednorazowego idzie w górę?
Nie ma u nas czegoś takiego. Różnią się tylko ceny biletu w dniu meczu oraz w przedsprzedaży.Też tak u Was jest, że na te lepsze drużyny cena biletu jednorazowego idzie w górę?
Nie ma podziału na 1 i 2 kategorie???Nie ma u nas czegoś takiego. Różnią się tylko ceny biletu w dniu meczu oraz w przedsprzedaży.
Nie maNie ma podziału na 1 i 2 kategorie???

http://pilkanozna.pl/index.php/Wyda.../832522-londyczycy-odpal-bomb-transferow.html
nie wiem co o tym myśleć.
Ja bym się jarał mocno. Jako kibic Realu byłbym zadowolony z tego że James odejdzie bo nie mógł się odnaleźć na dodatek w środku pola jest teraz ścisk i wolałbym żeby został Asensio. Natomiast jako fan West Hamu jarałbym się że kolejny tak utalentowany zawodnik tam przychodzi, razem z Jamesem mogliby tworzyć wielkie rzeczy.
źr. The Sun / Marca
Ale prawda, taki deal na 99% nie dojdzie do skutku, wyraziłem po prostu opinię pt. "co by było gdyby...".Może Payet za Jamesa? Kto wie co się wydarzy, niczego już w tej piłce nie można być pewnym. Za dobre pieniądze to nawet pewnie Messi, czy Ronaldo wylądowaliby w Chinach, czy zamienili się klubami.Skreślić pierwszą część i byłoby okey.Ale prawda, taki deal na 99% nie dojdzie do skutku, wyraziłem po prostu opinię pt. "co by było gdyby...".
Może Payet za Jamesa?
Zresztą Marca to też nie jest pewne źródło, więc wszystkie plotki traktuję z przymrużeniem oka. Poprzednie okienko przeżyłem z twitterem i człowiek trochę nauczył się dystansu.James w ostatnim czasie nie czuł się dobrze w Madrycie, w dodatku męczyły go kontuzje. Wolę nowego, świeżego zawodnika niż takiego co ma nie grać na 100%. Lepiej czasem zarobić(np. transakcja z dopłatą) i coś zmienić niż tkwić w starym schemacie. Bardziej mi było szkoda jak odchodził Di Maria niż by odszedł James. Ten pierwszy po odejściu powiedział trochę głupich słów, oby ten drugi nie musiał robić tego samego za to, że mu "źle(płatnie)" w Madrycie.Bez jajZresztą Marca to też nie jest pewne źródło, więc wszystkie plotki traktuję z przymrużeniem oka. Poprzednie okienko przeżyłem z twitterem i człowiek trochę nauczył się dystansu.
Panie daj Pan spokój, mam nadzieję, że będzie lepiej :D@Moooniaa jak tam Arka Gdynia?![]()
Nie było wcale o nim tak głośno, dopóki nie zaczęło się okienko transferowe. O Neymarze mówiono jeszcze 2,5 roku przed transferem do Barcelony, że to przyszły zdobywca Złotej Piłki. Ale oby klasą dorównał swojemu rodakowi, jeżeli ma przejść do Królewskich :)