Piłka nożna

tak!!!!
szansa na puchary jest, szkoda, że zależna od innych.
i dwa manchester ograł młoty w pucharze, także to też biorę pod uwagę...
no i na chuj im te puchary? żeby znów odpuścili i zostali odjebani przez pastuchów z malty?

13267969_1156545034366902_2129807127060730190_n.jpg

wreszcie ktoś z jajami

no i na chuj im te puchary? żeby znów odpuścili i zostali odjebani przez pastuchów z malty?
faworytem nie będą to pewne.
jednak kasa za bilety z okazji dodatkowych spotkań ucieszy.
a w nowym sezonie frekwencja będzie dopisywać.

faworytem nie będą to pewne.
jednak kasa za bilety z okazji dodatkowych spotkań ucieszy.
a w nowym sezonie frekwencja będzie dopisywać.
ale mi tu nie chodzi o bycie faworytem do wygrania trofeum, tylko o to jak w ubiegłym sezonie ostentacyjnie West Ham wyłożył laske na to LE wystawiając 5 garnitur na mecze gdzie się męczyli z pastuchami z Malty czy chuj wie skąd
czemu wtedy tak było a teraz miałoby być inaczej?

Nawałka jak Bruce Buffer

13232909_537386886450165_347859565509858677_n.jpg
hover-hand.jpg

Prawie jak Bruce Buffer. Znany i lubiany announcer raczej nie ma problemów z przełamaniem bariery dotyku w obcowaniu z płcią piękną. Nie jestem specem od mowy ciała, ale nasz polski Mancini wyszedł wyjątkowo niefortunnie. Z tzw. syndromem prawiczka. No chyba, że druga dłoń pieści zadek, to wybaczam.
jQqLWHe.png

Last edited:
Szkoda, że wczoraj Milan nie wygrał Coppa Italia, byli lepsi w tym finale, a do tego wygrana by dała im el. do LE i może by się coś w tym klubie ruszyło...

Ojojoj @kapusta dzis nam popije mocno.
Gratulacje kolego.
Świętuj z głową.
Emocje niezapomniane, świętowane z głową bo nie było siły ostatnie 3 tygodnie prawie dzień w dzień po kilka h pracowaliśmy przy oprawie. Ale było warto

Przez ostatnie 9 lat przeżyłem 3 spadki, w tym dwa do 2 ligi wschodniej. Jak zaczynałem chodzić i jeździć na mecze 12 lat temu bylismy na 4-5 miejscu w Ekstraklasie, zdobyliśmy Puchar Polski. Potem od 2007 po spadku było mega cięzko, 3 lata później kolejny. Aż się wierzyć nie chce że przeżyliśmy to wszystko i idziemy znowu ku górze. Może być ciężko bo kasy jest mało, ale po tym co przeżyliśmy wierzę że będzie dobrze. Fajnie będzie pojeździć po nowych stadionach.
Proces odrodzenia zaczął się od tego że prezesem został kibic-fanatyk. Kasy było duuuuuuuuuuuużo mniej, ale się nie rozpływała jak za czasów Orlenu. Wszystko jest robione z głową bo zajmują się tym ludzie którym na tym zależy a nie chcą wyciągnąć ile się da kasy i iść gdzie indziej.

ale mi tu nie chodzi o bycie faworytem do wygrania trofeum, tylko o to jak w ubiegłym sezonie ostentacyjnie West Ham wyłożył laske na to LE wystawiając 5 garnitur na mecze gdzie się męczyli z pastuchami z Malty czy chuj wie skąd
czemu wtedy tak było a teraz miałoby być inaczej?

w tamtym roku west ham dostał się do rozgrywek z klasyfikacji fair play.
owocem tego był start od najniższego szczebla ligi europy z takimi właśnie tuzami.
podejrzewam, że obciążenia treningowe mogły być wtedy wysokie i stąd takie męczarnie z tego typu drużynami.

w tamtym roku west ham dostał się do rozgrywek z klasyfikacji fair play.
owocem tego był start od najniższego szczebla ligi europy z takimi właśnie tuzami.
podejrzewam, że obciążenia treningowe mogły być wtedy wysokie i stąd takie męczarnie z tego typu drużynami.
ale oni po prostu wystawili dziesiąty zespół i wyłożyli lache
gdyby się chcieli dostać do grup to by chociaż paru poważnych zawodników wzięli na te mecze

hover-hand.jpg

Prawie jak Bruce Buffer. Znany i lubiany announcer raczej nie ma problemów z przełamaniem bariery dotyku w obcowaniu z płcią piękną. Nie jestem specem od mowy ciała, ale nasz polski Mancini wyszedł wyjątkowo niefortunnie. Z tzw. syndromem prawiczka. No chyba, że druga dłoń pieści zadek, to wybaczam.
jQqLWHe.png

No dobra, przesadziłem. Ale Pani Nawałka tez najwidoczniej była na zgrupowaniu, więc Adaś nie mógł szaleć :(

13221492_967982826654256_7489017705873132597_n.jpg

W COPE podali przed chwilą że Krychowiak ma jakiś uraz mięśniowy i nie wiadomo czy zagra dzisiaj z Barceloną. Jeśli wyjdzie na boisko to na blokadzie, a to oznacza ryzyko pod kątem EURO.

ale oni po prostu wystawili dziesiąty zespół i wyłożyli lache
gdyby się chcieli dostać do grup to by chociaż paru poważnych zawodników wzięli na te mecze

być może.
a może podeszli do meczu na miękko i się przeliczyli.
w tym roku, po- powiedzmy sobie udanym sezonie, aspiracje sięgające fazy grupowej to przyzwoitość.
a co będzie dalej- czas pokaże.

Panowie co z Krychowiakiem? Rzuciło mi się w oczy info, że kontuzja i jego występ na Euro zagrożony? Ktoś coś wie?

Back