Piłka nożna

Od razu mówię - widziałem tylko drugą połowę, ale nie kumam, co zawinili sędziowie że The Reds od 46 minuty wyglądali i grali jak Wicher Bakoma Kostomłoty???

Obejrzałem pierwszy mecz od 1979 innych ekip niż Kolejorz i podobał mi się. Szkoda Liverpoolu, że nie wyszli na drugą połowę i szkoda, że do gwizdania finału została oddelegowana jakaś gelejza.
PS:czy tylko mnie rażą w oczy te wręczenie pucharów na trybunach wśród tych grubasów w krawatach? To się powinno odbywać nadal na murawie czyli tam, gdzie zawodnicy wywalczyli upragniony tytuł. Oj gdybym tylko ja został takim Fifa Prezesem:robbie:

Obejrzałem pierwszy mecz od 1979 innych ekip niż Kolejorz i podobał mi się. Szkoda Liverpoolu, że nie wyszli na drugą połowę i szkoda, że do gwizdania finału została oddelegowana jakaś gelejza.
PS:czy tylko mnie rażą w oczy te wręczenie pucharów na trybunach wśród tych grubasów w krawatach? To się powinno odbywać nadal na murawie czyli tam, gdzie zawodnicy wywalczyli upragniony tytuł. Oj gdybym tylko ja został takim Fifa Prezesem:robbie:
Zaluj ze nie ogladales dwumeczu z Dortmundem w takim razie.

Zaluj ze nie ogladales dwumeczu z Dortmundem w takim razie.
Widziałem skróty. Ale za to oglądałem pamiętny finał w Stambule i po pierwszej połowie miałem wyłączyć tv ale ojciec mnie odciągnął od tego pomysłu przez co widziałem Dudek Dens na żywo. To było najlepsze co ojciec dla mnie zrobił :mamed:

Dokładnie, dupa mnie strasznie ściska, jak widzę zawodników cieszących się z pucharu na trybunach, ledwo co mają miejsce się ruszyć o parę cm. I wszystko dlatego, że dziady w garniturkach chcą wyściskać zwycięzców.

450_44007.jpg

O ile ręki Krychy można było jeszcze nie zauważyć, to dwie pozostałe sytuacje były widoczne z kilometra... Liverpool trochę sędziowie przekręcili, ale po pierwszej połowie miałem przeczucie, że nie wytrzymają tempa. Siedli na Sevillę takim pressingiem, że zastanawiałem się ile dadzą radę tak pograć.

O ile ręki Krychy można było jeszcze nie zauważyć, to dwie pozostałe sytuacje były widoczne z kilometra... Liverpool trochę sędziowie przekręcili, ale po pierwszej połowie miałem przeczucie, że nie wytrzymają tempa. Siedli na Sevillę takim pressingiem, że zastanawiałem się ile dadzą radę tak pograć.
Akurat ręka Ramiego była najmniej oczywista i moim zdaniem karny za to się nie należał, ale już to, że sędzia nie gwizdnął ręki Krychy to jest jakiś absurd. Dawno nie widziałem bardziej oczywistej pomyłki. Jeśli to była pomyłka...

Akurat ręka Ramiego była najmniej oczywista i moim zdaniem karny za to się nie należał, ale już to, że sędzia nie gwizdnął ręki Krychy to jest jakiś absurd. Dawno nie widziałem bardziej oczywistej pomyłki. Jeśli to była pomyłka...
Aż obejrzałem sobie powtórkę tej akcji z Krychą i muszę przyznać ci rację. Tym bardziej, że sędzia był 10m od sytuacji i widoczność miał dobrą.

Marciniak na propsie

"Masz osiem kartek, a Ty never touch":lol:

Niby spoko, dobry sędzia...ale buja się jak jakiś jebany rezus, gadka typowo policyjna, irytujący gość. Zrobił parę kilo masy, dostał kartki do kieszeni i struga pawiana.

Dla miłośników vlogów, na kanale YT "łączy nas piłka" seria video blogów ze zgrupowania kadry. Wrzucam ostatni odcinek:

@cruor -z Płocka jesteś?! Miło :)
EKSTRAKLASA EKSTRAKLASA, ZKS!
Mecz rozpierdol. Zawisza bez żądnych szans. Demolka. ARKADIUSZ RECA! JACEK KRUSZEWSKI!
Oczyywiście, że z Płocka. Niestety na mecz z pracy się ni wyrobiłem, ale obejrzałem gola Lebedyńskiego na 5-0 w tv. W końcu kuźwa.
Btw trza kiedyś na jakieś ufc się zgadać%%%%%%%%:DC:

Back