Piłka nożna

mat01: chcesz mi powiedzieć że Real to nie jest największy klub na świecie? Nie najbogatszy? I nie mający najwięcej na świecie zdobytych prestiżowych tytułów? :D

sw: ja nie uważam za słabą, raczej za tylko niezłą coś na kształt Monaco, Arsenalu.
Co masz na mysli piszac najwiekszy?
Najbogatszy zapewne tak, ale co to ma do rzeczy?
Maja wiecej niz jakikolwiek w historii klub wygranych Pucharow Europy/LM tylko znowu zapytam co ma historia i kasa do tego, ze wyszydzasz rywala w polfinale LM? Fakty sa takie, ze 1 mecz byl wyrownany z przewaga Juventusu i dzis wszystko sie moze zdarzyc. I zanim napiszesz kolejny post. Przeciwko pewnosci siebie i o swoj klub pretensji nie mam, ale arogancji i chamstwa nie znosze.

Nie wydaje mi się ze kłamie, chyba że to jakieś Madryckie zaslepienie i widzę tylko Twoje pojazdy xD

zaslepienie

Najwiekszy: kasa + historia + obecna pozycja (poki co tytul KMS do nich nalezy wiec…).

A co do reszty to nadajesz jak zdarta płyta pod bit o nazwie kompleks! Hala Madrid! :D

eeeee @mat01 ja jestem kibicem Realu i ani przez chwile by mi nie przeszło przez głowę, że Juve to łatwy rywal itp
zresztą łap mojeg tt z 24 kwietnia, jak widać miałem rację ;) Pozdro

a co do bólu dupy to już Juve zaczeło, a się jeszcze mecz nie rozpoczął ;)

No to faktycznie ciekawe, że Atletico też w takich szalach śmiga :D

Ja tam mam w dupię jakąś gimbazę. Dla mnie taki termin nie istnieje, bo się nim nie interesuje. Dla mnie walka tych dwóch klubów na boisku jest zawsze dobra do oglądania. Tak samo jak tenisowe mecze 5/6 razy w roku Djokovicia z Nadalem czy wciąż np. Rogerem ;-)

Osobiście Real u mnie zaczął tracić robiąc te gigantyczne transfery. Na szczęście z czasem się ogarnęli, że samą ofensywą się nie wygrywa i zaczęli rozważniejsze jednak transfery. Uwielbiam czasy Realu z Hierro, Amaviscą, Zamorano. To mnie wychowywało :D

No i do pewnego czasu różnice między piłką hiszpańską były znaczące wg mnie. Teraz to się mocno zaciera przez różniste transfery i ligi są dość zbliżone charakterem gry. Przynajmniej bardziej niż kiedyś. Cenię czy Bayern czy Juve, ale to chyba jak z gustem do kolorów włosów u kobiet, każdemu styl innej ligi czy drużyny może się bardziej podobać. To nie powód do kłótni na pewno ;-)

Ja jako kibic Realu wiadomo cieszyłem się po wylosowaniu Juve. Ale oczywiście wiedziałem, że to nie będzie spacerek. Oczywiście cały czas myślę, że Real przejdzie. Stawiam dzisiaj 2-0 dla Realu lub 2-1 i awans po dogrywce.

eeeee @mat01 ja jestem kibicem Realu i ani przez chwile by mi nie przeszło przez głowę, że Juve to łatwy rywal itp
zresztą łap mojeg tt z 24 kwietnia, jak widać miałem rację ;) Pozdro

a co do bólu dupy to już Juve zaczeło, a się jeszcze mecz nie rozpoczął ;)

W Madrycie ponad 40 stopni, takze sie nie dziwie, ze chca takiej przerwy. A co do wczesniejszej czesci Twojej wypowiedzi to tylko sie cieszyc, ze sa normalni kibice Realu na tym forum ;)

Nie chciałbym Gran Derbi w finale, ale tylko wtedy gdy to Real byłby w finale już i Barca grała drugi półfinał. A na dzisiejszy dzień chcę Klasyku w finale.

Mój typ na dzisiaj to 2:1 dla Realu i karne, bądź 3:1 na korzyść Królewskich.

Ehh, mógł lekko sobie wypuścić jeszcze piłkę i zapierdolić bombę po długim, miał czas i miejsce..

Na początku twierdziłem,że dla Jamesa należała się żółta za symulkę (którą dostał) ale potem stwierdziłem,że ten łokieć Vidala był chamski i powinien sędzia dać po prostu Buffonowi zacząć z trzeciego metra bez żółtej kartki dla Rodrigueza.

No Vidal szaleniec xD
Ciekaw jestem czy na druga połowę wyjdą Ramos i Carvajal? Kepler ponoć rozgrzewa się w przerwie.

Justyna po mordzie chce dzieciaka lać, haha.

vote: gdyby łysina dorwałaby Cię jak Pana Michała - honoro ojebałbyś się na łyso czy zachował MEGA dziwną czuprynę psychopaty?

Był lincz na Ikerze, dziś będzie na Bale'u :D

Za setę Marchisio wszyscy madridistas wiszą Casillasowi piwo ;) bo już byłoby po Berlinie...

haha, RM tyle trofeów co United, kto by się spodziewał. oczywiście $$$ kosmos, to na pewno. :) brawo Juve!

Bale jest warty max 20mln, lol.

Back