Piłka nożna

Mateusz Bogusz bardzo bliski transferu. Reprezentant Polski ma się przenieść do Meksyku

Jak poinformował Fernando Esquivel z 365scores Mexico, Mateusz Bogusz jest bardzo bliski zmiany klubu. Reprezentant Polski ma zamienić Los Angeles FC na meksykański Cruz Azul.

Według informacji meksykańskiego dziennikarza negocjacje między oboma klubami weszły w decydującą fazę. Już niewiele brakuje, aby Cruz Azul sfinalizował transfer. Bogusz i jego agent mieli się już zgodzić na kontrakt obowiązujący do 2029 roku. Piłkarz ma mieć jednak zapewnione warunki umożliwiające mu ewentualny powrót do europejskiej piłki. Kwota transferu może wynieść około 12 milionów dolarów.

:benny:

Grabara to do końca życia już będzie grał w masce? Co tam się odjebalo że on już prawie rok w niej zapierdala? Ktoś coś więcej w tym temacie?

Gigantyczna sensacja we Francji! Piątoligowy zespół Bourgoin Jallieu wyeliminował z Pucharu Olympique Lyon

Do absolutnie sensacyjnego wyniku doszło w spotkaniu 1/16 finału Pucharu Francji. Występujący na co dzień na piątym poziomie rozgrywkowym zespół FC Bourgoin Jallieu wyeliminował po rzutach karnych z krajowego czempionatu Olympique Lyon (4:2). W regulaminowym czasie gry padł remis 2:2.

No to się piłkarze OL pokazali...

Flickwagen znowu zatankowany :childcry:

Jakie to jest kurwa słabe :siara: (ta, wiem, Ramos też zakrywał).

1000010740.jpg

Moder do Feyenoordu idzie, wbrew tym wszystkim dziennikarzom którzy mówią że to dobry ruch ja nie jestem przekonany, to czym Moder się wyróżniał w Polskiej lidze i chwilami w angielskiej w Holandii mają w większości wszyscy inni zawodnicy, czyli technikę, przegląd pola.

W takim towarzystwie jego atuty nie będą na tyle rzucać się w oczy by go wyróżniać a dodatkowo nie jest to ofensywny zawodnik których najchętniej wyciągają z Holenderskiej ligi więc nie jestem wcale przekonany czy
A) przebije się tam na stałe do pierwszego składu.

B) jeśli uda mu się przebić, to czy zdąży jeszcze wybić się gdzieś do lepszej ligi i lepszego klubu?

Ten klub może okazać się sufitem dla Polaka.

Polskie kluby znów w rękach bukmacherskiej mafii? Podejrzane sparingi

Niepokojące wieści znów płyną od specjalistów analizujących rynki bukmacherskie. W ostatnich dniach trzy sparingi z udziałem polskich drużyn cieszyły się nietypowym zainteresowaniem graczy bukmacherskich z całego świata. Wygląda na to, że polskie kluby znów stały się zabawką w rękach nieznanych ludzi.

Ukrainiec prokuruje trzy rzuty karne... w 15 min.
Mecz nie był transmitowany...
:roberteyeblinking::fjedzia::confused:

Nie ma jak obstawiać u buka mecze sparingowe, gdzie nie wiadomo jakie są składy itd.

Back