Perfumy męskie

Co prawda nic chodzi o męskie perfumy ale głównym problemem dla mnie jest jak nie kupić podróbki. Czy ktoś z Was może mi pomóc z zakupem Dior Jadore? Chodzi o rozpoznanie oryginału bądź też wskazanie sklepu internetowego bądź stacjonarnego gdzie to badziewie kupić. Jestem kompletnie zielony w temacie. Obawiam się że znakomita większość wyników wyszukiwania to podróbki i to niezależnie od ceny.

Co prawda nic chodzi o męskie perfumy ale głównym problemem dla mnie jest jak nie kupić podróbki. Czy ktoś z Was może mi pomóc z zakupem Dior Jadore? Chodzi o rozpoznanie oryginału bądź też wskazanie sklepu internetowego bądź stacjonarnego gdzie to badziewie kupić. Jestem kompletnie zielony w temacie. Obawiam się że znakomita większość wyników wyszukiwania to podróbki i to niezależnie od ceny.

Może Temu?

gdzie to badziewie kupić.
:gdzie:

ze sklepów to flaconi (najlepiej z .de plus pośrednik z dowozem i tak wychodzi w chuj taniej niż w polszy)
Notino ale Ci zawyżają ceny, a później robią obniżki i trzeba ich pilnować.
Amazon, El ninio

Na pewno omijaj droply i efragola, podjebki sprzedają

Polecam też perfumehub, szukasz sobie perfumik i masz listę sklepów z cenami w którym najtaniej i jaki % cena wzrosla/zmalała

Last edited:
Carolina Herrera Bad Boy mogę polecić.
Aczkolwiek to kwestia gustu. Co jednemu przypasuje, drugiego odrzuci.

:gdzie:

ze sklepów to flaconi (najlepiej z .de plus pośrednik z dowozem i tak wychodzi w chuj taniej niż w polszy)
Notino ale Ci zawyżają ceny, a później robią obniżki i trzeba ich pilnować.
Amazon, El ninio

Na pewno omijaj droply i efragola, podjebki sprzedają

Polecam też perfumehub, szukasz sobie perfumik i masz listę sklepów z cenami w którym najtaniej i jaki % cena wzrosla/zmalała
Dziękuję za pomoc. Zakupione na el ninio. Wydają za pobraniem więc stara nic nie zauważy. Prezent mam z głowy.

Dziękuję za pomoc. Zakupione na el ninio. Wydają za pobraniem więc stara nic nie zauważy. Prezent mam z głowy.
elegancko, a ja sobie taki prezent bez okazji zrobiłem, w środę paczka doszła, 100ml flakon
:antonio:

IMG_20250919_095603.jpg

Co do Notino - Kiedyś przez Empik kupiłem taniej o jakąś stówę perfum niż był na Notino. :werdum: Także chuj im w dupę.
Notino to jet masakra cenowa i dlatego niech żyje pepper czy inne podobne strony jak perfumehub

dokładnie.
mam, używam czasem.
ja jestem na tak, ale to tylko moje zdanie.

Nie no, akurat ten zapach to psiochy też lubią. Podobnie jak Terre d'hermes Hermes które mi nie pasowało, a kobietom bardzo.

Ostatnio zacząłem eksperymentować z perfumami, bo ceny odjebały i zacząłem szukać tych niszowych arabskich jak teraz niby Ci wszyscy perfumowi eksperci polecają. No i ogólnie to mimo opinii tych wszystkich ekspertów od perfum to wszystkie jebią, a nie pachną, tylko Art of Arabia 1 robi robotę (ona chyba miałą imitować LV Imagination?) mi się podoba i od koleżanek też dostawałem komplementy, więc tutaj można zaufać jak ktoś szuka taniej perfumy.

A tak to jebać zdanie kogokolwiek Krizia Uomo top, reszta perfum może się ustawić w kolejce :bleed:

Też czegoś szukam, ktoś poleci jakis dojebany zapach? Wczoraj mi łaski robiły ankietę, skończyło się na jebiacych serem palcach i głównem z odbytu

Back