alww
UFC Middleweight
BYKU CO TY NA TO, ŻE JAKIŚ BRUDNY MURZYN ZLAŁ SIE NA TE JEJ STOPY? LIZAŁBYŚ SOLESY ZBRUKANE MURZYŃSKIM KINDYBAŁEM?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
BYKU CO TY NA TO, ŻE JAKIŚ BRUDNY MURZYN ZLAŁ SIE NA TE JEJ STOPY? LIZAŁBYŚ SOLESY ZBRUKANE MURZYŃSKIM KINDYBAŁEM?

NIE WTRYNIAJ SIĘ PEJSATY CZEKAM NA ODPOWIEDŹ KONESERA.
Po czarnym to nawet @DONTOLIVER by nie tknął.
Pauliś nie wie co to masa ma dietę idealnie wyliczoną pod zero kaloryczne@klimek1 poprawilas sie na buzi, na masie jestes?![]()
e tam pierdolisz, pulchniejsza sie zrobila.. nie ze by mi to przeszkadzalo, wrecz przeciwniePauliś nie wie co to masa ma dietę idealnie wyliczoną pod zero kaloryczne

COŚ TY ODRZEKŁ ?To ta co ja rucha ten przygłupi redaktorek ITC?
COŚ TY ODRZEKŁ ?
COŚ TY ODRZEKŁ ?

KTOŚ MÓWIŁ ŻE SIE PRZYTYŁO ? KRÓLOWA KLIMUŚ JAK ZAWSZE W FORMIE OLIMPIJSKIEJ
View attachment 131698

Podpisane jest: finger benefits?KTOŚ MÓWIŁ ŻE SIE PRZYTYŁO ? KRÓLOWA KLIMUŚ JAK ZAWSZE W FORMIE OLIMPIJSKIEJ
View attachment 131698

Podpisane jest: finger benefits?

GDZIE pisalem ze to brudna masa?KTOŚ MÓWIŁ ŻE SIE PRZYTYŁO ? KRÓLOWA KLIMUŚ JAK ZAWSZE W FORMIE OLIMPIJSKIEJ
View attachment 131698

GDZIE pisalem ze to brudna masa?
oczywiscie ze miesnie...

Jak Ci czarny kindybał nie przeszkadza, to co tam dodatkowa masanie ze by mi to przeszkadzalo, wrecz przeciwnie

specjalnie jest duzymiJak oplot …
![]()

Jak Ci czarny kindybał nie przeszkadza, to co tam dodatkowa masa![]()
Może w młodości brejkdensa za dużo tańczyła.ale mam wrażenie, że ma za dużą głowę do całej reszty ciała. Nie wiem, może to jakaś cecha niskorosła, czy coś, no offence. Niby wszystko super, ale...
figger, tylko że akurat tam literówka się wdarłaPodpisane jest: finger benefits?![]()
Szanuj mordę kolego !!!@klimek1 postarzalas się Paulina...![]()