Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie z wielu takich wymian kolega wyszedł cało dzięki krewecie.Cios kutasem za cios kutasem... No brawo, chłopcy, Pudzianna jest z was dumna/y![]()
Nigdy nikt mnie nie atakował kutasem. Jeden pedzio próbował pocałować, ale spotkał moją rękę, która wyręczyła moje usta i postanowiła pocałować jego usta z rozpęduPewnie z wielu takich wymian kolega wyszedł cało dzięki krewecie.

ale spotkał moją rękę, która wyręczyła moje usta

afera końska na cohones
Wg mnie ciekawa perspektywa. On nie wyklucza tego wszystkiego, ale daje do zrozumienia, że to teatr dla gojów. Kichawa rzuca się w oczy, ale są większe kurwy jak Netanjahu, który takiej kichawy nie posiada. Nie mierzmy wszystkich miarą nochala.Ja widzę jego nos na pół ekranu i już wiem, że to ściema, bo to żyd.

To wiadomo, że to teatr... Oni wszystko co robią, to robią w tym stylu. To ma być widoczne, bo to podstawowa reguła czarnej magii - informujesz ofiarę, ofiara sie Nie sprzeciwia, więc nie ma żadnego wyroku od Pani Karmy.Wg mnie ciekawa perspektywa. On nie wyklucza tego wszystkiego, ale daje do zrozumienia, że to teatr dla gojów. Kichawa rzuca się w oczy, ale są większe kurwy jak Netanjahu, który takiej kichawy nie posiada. Nie mierzmy wszystkich miarą nochala.![]()
To wiadomo, że to teatr... Oni wszystko co robią, to robią w tym stylu. To ma być widoczne, bo to podstawowa reguła czarnej magii - informujesz ofiarę, ofiara sie Nie sprzeciwia, więc nie ma żadnego wyroku od Pani Karmy.
Jednak ja tam wiem, że kara będzie, a czy w tym, czy w następnym życiu, co za różnica.
Łap cos ciekawszego - skrzynka pocztowa Epsteina jest Twoja.
![]()
Jmail, logged in as [email protected]
You are logged into [email protected], Jeffrey Epstein's email. Sourced from the November 2025 House Oversight Committee data release.www.jmail.world
My musielibyśmy stać się policją

Skąd to zwątpienie?!My musielibyśmy stać się policją i na ustalony termin podjąć działania na całym świecie... Trochę ciężko.
Tylko kto może zorganizować te wszystkie kursy na raz?! O Boże.... O kurwa... To on...Skąd to zwątpienie?!
Jest nas wielu, ile osób w Europie tylko czeka na sygnał? Mnóstwo! Potrzebny jest tylko zapalnik i tłumy uzbrojonych na własną rękę ludzi ruszą, aby w końcu coś zmienić.
Ważne żeby ludzie z głową na karku działali lokalnie, szkolili i trenowali zwykłych szaraczków. Nie wiem, to może być jakiś kurs przetrwania, walka bronią np. Szurikenami czy chociażby przeszkolenie IT, aby w odpowiednim momencie przejąć lub zneutralizować oko wielkiego brata
Wtedy reszta pójdzie za ciosem, a elity nie będą miały wyjścia i ustąpią.

Szczególnie Tusk skupia się na tym, że w aktach pojawia się Putin a słowem się nie zająknął o organizatorachIstnieją jakieś porządne dowody w tej sprawie czy na razie internet się brandzluje tym że ktoś pisał ze sobą maile lub co lepsze czyjeś nazwisko padło w tych mailach (straszne kurwa xD).

Niech rudy się cieszy że jest tylko przydupasem, namiestnikiem z ramienia większych braci z reichu, i nie miał wjazdu na te "zabawy" elit, bo zaraz by jego zlustrowaliSzczególnie Tusk skupia się na tym, że w aktach pojawia się Putin a słowem się nie zająknął o organizatorach![]()

I co, glupio wam? ;)