Papsztajn

Pewnie z wielu takich wymian kolega wyszedł cało dzięki krewecie.
Nigdy nikt mnie nie atakował kutasem. Jeden pedzio próbował pocałować, ale spotkał moją rękę, która wyręczyła moje usta i postanowiła pocałować jego usta z rozpędu :fjedzia:

ac0a1964-9c1b-49bd-9e40-700237b83b33.jpg

Ja widzę jego nos na pół ekranu i już wiem, że to ściema, bo to żyd.
Wg mnie ciekawa perspektywa. On nie wyklucza tego wszystkiego, ale daje do zrozumienia, że to teatr dla gojów. Kichawa rzuca się w oczy, ale są większe kurwy jak Netanjahu, który takiej kichawy nie posiada. Nie mierzmy wszystkich miarą nochala.:pudziaonicbyniedao:

Wg mnie ciekawa perspektywa. On nie wyklucza tego wszystkiego, ale daje do zrozumienia, że to teatr dla gojów. Kichawa rzuca się w oczy, ale są większe kurwy jak Netanjahu, który takiej kichawy nie posiada. Nie mierzmy wszystkich miarą nochala.:pudziaonicbyniedao:
To wiadomo, że to teatr... Oni wszystko co robią, to robią w tym stylu. To ma być widoczne, bo to podstawowa reguła czarnej magii - informujesz ofiarę, ofiara sie Nie sprzeciwia, więc nie ma żadnego wyroku od Pani Karmy.

Jednak ja tam wiem, że kara będzie, a czy w tym, czy w następnym życiu, co za różnica.

Łap cos ciekawszego - skrzynka pocztowa Epsteina jest Twoja.

To wiadomo, że to teatr... Oni wszystko co robią, to robią w tym stylu. To ma być widoczne, bo to podstawowa reguła czarnej magii - informujesz ofiarę, ofiara sie Nie sprzeciwia, więc nie ma żadnego wyroku od Pani Karmy.

Jednak ja tam wiem, że kara będzie, a czy w tym, czy w następnym życiu, co za różnica.

Łap cos ciekawszego - skrzynka pocztowa Epsteina jest Twoja.

To jest dla nas, by nas sprowokować do rewolucji, ale jednocześnie ilość kasy jaką wpakowali w siły zbrojne i policję pozwala przypuszczać, że nie tylko nie boją się, ale chcą to wykorzystać i użyć przeciwko nam.

My musielibyśmy stać się policją i na ustalony termin podjąć działania na całym świecie... Trochę ciężko.

Już przejęcie i wykorzystanie Muzułmanów wydaje się bardziej prawdopodobne.

Epstein był Polakiem z dziada pradziada i pracował dla Polski, tylko Polacy nic o tym nie wiedzą, ani nie wiedzieli :korwinlaugh:

My musielibyśmy stać się policją i na ustalony termin podjąć działania na całym świecie... Trochę ciężko.
Skąd to zwątpienie?!

Jest nas wielu, ile osób w Europie tylko czeka na sygnał? Mnóstwo! Potrzebny jest tylko zapalnik i tłumy uzbrojonych na własną rękę ludzi ruszą, aby w końcu coś zmienić.

Ważne żeby ludzie z głową na karku działali lokalnie, szkolili i trenowali zwykłych szaraczków. Nie wiem, to może być jakiś kurs przetrwania, walka bronią np. Szurikenami czy chociażby przeszkolenie IT, aby w odpowiednim momencie przejąć lub zneutralizować oko wielkiego brata

Wtedy reszta pójdzie za ciosem, a elity nie będą miały wyjścia i ustąpią.

Skąd to zwątpienie?!

Jest nas wielu, ile osób w Europie tylko czeka na sygnał? Mnóstwo! Potrzebny jest tylko zapalnik i tłumy uzbrojonych na własną rękę ludzi ruszą, aby w końcu coś zmienić.

Ważne żeby ludzie z głową na karku działali lokalnie, szkolili i trenowali zwykłych szaraczków. Nie wiem, to może być jakiś kurs przetrwania, walka bronią np. Szurikenami czy chociażby przeszkolenie IT, aby w odpowiednim momencie przejąć lub zneutralizować oko wielkiego brata

Wtedy reszta pójdzie za ciosem, a elity nie będą miały wyjścia i ustąpią.
Tylko kto może zorganizować te wszystkie kursy na raz?! O Boże.... O kurwa... To on...

Istnieją jakieś porządne dowody w tej sprawie czy na razie internet się brandzluje tym że ktoś pisał ze sobą maile lub co lepsze czyjeś nazwisko padło w tych mailach (straszne kurwa xD).
Szczególnie Tusk skupia się na tym, że w aktach pojawia się Putin a słowem się nie zająknął o organizatorach :cryme:

Szczególnie Tusk skupia się na tym, że w aktach pojawia się Putin a słowem się nie zająknął o organizatorach :cryme:
Niech rudy się cieszy że jest tylko przydupasem, namiestnikiem z ramienia większych braci z reichu, i nie miał wjazdu na te "zabawy" elit, bo zaraz by jego zlustrowali :deniro:

Back