Papsztajn

Szczerze ta sprawa lata już od lat, ale nigdy nie chciało mi się w to zagłębiać. I w związku z tym mam jedno pytanie- czy rząd USA posiada z nim jakieś foty +18 i tymi dzieciakami czy to wszystko jest oparte na tej fali dziś latających zdjęć jak biega za jakimiś dziewczynami po salonach i kuchniach?

Szczerze ta sprawa lata już od lat, ale nigdy nie chciało mi się w to zagłębiać. I w związku z tym mam jedno pytanie- czy rząd USA posiada z nim jakieś foty +18 i tymi dzieciakami czy to wszystko jest oparte na tej fali dziś latających zdjęć jak biega za jakimiś dziewczynami po salonach i kuchniach?
Po wideo, taśmy to do @halibut

Last edited:
1000053386.jpg

1000053404.png

Mówiłem. Islam jest stworzony do zniszczenia chrześcijan, a żydzi to wykorzystają.

Albo przejmiemy Islam i użyjemy go jako miecza na żydów, albo anihilacja.

Jak ja kurwa kocham "teorie spiskowe".

Przecież to się zawsze sprawdza.

:antonio:
Daleko mi do bycia oświeconym, ale najlepsze jest to, że jak przychodzi ta satysfakcja z tego, że mówiło się jak jest i nikt nie wierzył, człowiek osiągnął moment, w którym ma w piździe, czy ma rację i jest z tym ok.

Aktor Jim Cavieziel, spoko ziomek, został scancelowany oniegdaj bo grał Jezusa w pasji Mela, i wypowiadał się na temat tych pojebanych elit, zresztą Mel najebany także i go też scancelowali. Ale widać że spoko był koleżka. Zobaczył jaki syf jest kurwa, jak go tam zapraszali na balety w primie jako gwiazdę Hollywood, a ten się prawilnie odbił od tych pojebów, to go zniszczyli.

Back