[osąd bohatera] ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel ...

RIVALDO111

Oplot Challenge
Featherweight
Witam wszystkich serdecznie. Jeżeli zakładając ten temat zrobiłem coś nie tak, to przepraszam i proszę moderatora o to, aby nie kasować posta, tylko przenieść go do odpowiedniego tematu.

Przybywam z forum slizgawka zaintrygowany internetową działalnością użytkownika znanego u Was bodajże jako ZELAZNAREKA czy Zawodnik567.

Ten jełop pod nickiem, z którego piszę, na ślizgawce nastukał w półtora roku prawie cztery tysiące postów znikomej wartości, robiąc to zwykle w klasyczny sposób:
- wrzucanie twierdzeń z absolutnej dupy, z którymi nawet nie zamierza dyskutować (np. Grzegorz Rasiak jest lepszym piłkarzem niż Gianluigi Buffon bo ma więcej goli);
- wrzucanie kretyńskich plotek (np. syn starego Fronczewskiego, tak zwany młody Fronczewski, może umrzeć za 50 lat);
- wrzucanie rzeczy które kompletnie nikogo nie interesują (np. patrzcie, zmarł żul z uniwersum Papy Smerfika);
- wrzucanie treści o muzyce jednoznacznie sugerujących głuchotę i głupotę (np. raper po prostu Kajtek, on jest w tzw. MEJU, słuchają go setki tysięcy);
- wszystko to okraszone kompletnym brakiem jakichkolwiek sensownych informacji o sobie;
- podlane wiedzą płytszą, niż kałuże po latach suszy, co wychodziło zawsze, gdy ktoś go próbował o cokolwiek dopytać.

Dodam, że po zbanowaniu użytkownik próbował wracać na ślizgawkę w ciągu dwóch lat dobre dwadzieścia razy, jednak za każdym razem góra po kilku postach wiadomo było, że to on. Ale gdy wytknęło mu się to prosto w twarz, to oczywiście było, że to nieprawda XD

VwDf00i.png

(polecam zwrócić uwagę na podpis)

Piszę do Was nie dlatego, aby coś reklamować, ale głównie dlatego, że jestem zaintrygowany internetową kreacją tego użyszkodnika oraz chciałbym się dowiedzieć, czy Wy wiecie o nim cokolwiek więcej, niż wiemy my.

Z góry dzięki za odpowiedź i życzę miłego dnia!

Last edited:
Rivaldo111 to też żelazny. Ale masz kurwa smutne życie, żeby w internecie takie rzeczy robić. Wypierdalaj. Ha tfu.
Panowie, ustalmy jedną rzecz: pod ksywką RIVALDO111 ten łeb pojawił się na ślizgawce po raz pierwszy.

Gdybym miał wymieniać jego kolejne ksywki, pod którymi rejestrował się i postował, gdy spadał na kolejne bany, to by mi dnia nie starczyło, ale spróbuję:

- Magneto
- piksel
- JohnLennon
- kerman
- Bagson
- Persil
- Sluchaczrapu
- torbacz
- Barmel
- Becel
- bingo7
- Gazda
1CE6jtO.png

- Dancer
ZIG0jwD.png

- Wojownik
- RomaNow
- Yamaha100
- Siatka
- Surgeon
rBsMSZ1.png

- Becik
- Lona78
- Alberto 11+
- Boomer88
- Siedem
- Bernat
- Tymon122
- Pikol
no i ostatnie konto, czyli Markowski222.

Czy mogło być jeszcze tego drugie tyle? Całkiem możliwe, nie zdziwiłoby mnie to. Zresztą, nie wiem, czy już nie założył kolejnego konta.

Tyle kont, tyle umysłowego spierdolenia, a mam wrażenie, że kompletnie nic o człowieku nie wiemy.

Dobra ten Rivaldo to ŻelaznaPizda tylko na forum ślizgu, teraz ma ksywę Markowski. Miał tam ksywę Rivaldo, ale go zbanowali. Chłop tutaj tworzy konto i piszę sam o sobie.
Jaki to jest odklejus piwniczak
@RIVALDO111 lecisz do wora kurwiszonie.
Przecież pisałem na dzień dobry, że ten debil na wspomnienie któregokolwiek innego konta zawsze reagował tak samo - że to nie on i o co chodzi XD

Zresztą, chyba widać po mojej składni i po tym, że odnoszę się do Waszych postów, że nie mogę być użytkownikiem ŻELAZNARĘKA czy jak on tam aktualnie się w swoim umyśle zwie.

Panowie, ustalmy jedną rzecz: pod ksywką RIVALDO111 ten łeb pojawił się na ślizgawce po raz pierwszy.

Gdybym miał wymieniać jego kolejne ksywki, pod którymi rejestrował się i postował, gdy spadał na kolejne bany, to by mi dnia nie starczyło, ale spróbuję:

- Magneto
- piksel
- JohnLennon
- kerman
- Bagson
- Persil
- Sluchaczrapu
- torbacz
- Barmel
- Becel
- bingo7
- Gazda
1CE6jtO.png

- Dancer
ZIG0jwD.png

- Wojownik
- RomaNow
- Yamaha100
- Siatka
- Surgeon
rBsMSZ1.png

- Becik
- Lona78
- Alberto 11+
- Boomer88
- Siedem
- Bernat
- Tymon122
- Pikol

Czy mogło być jeszcze tego drugie tyle? Całkiem możliwe, nie zdziwiłoby mnie to. Zresztą, nie wiem, czy już nie założył kolejnego konta.

Tyle kont, tyle umysłowego spierdolenia, a mam wrażenie, że kompletnie nic o człowieku nie wiemy.
ale ja mam w chuju te wysrywy. Wystawiasz sam sobię laurkę. Weź już wykurwiaj. Ok?

- Magneto
- piksel
- JohnLennon
- kerman
- Bagson
- Persil
- Sluchaczrapu
- torbacz
- Barmel
- Becel
- bingo7
- Gazda
1CE6jtO.png

- Dancer
ZIG0jwD.png

- Wojownik
- RomaNow
- Yamaha100
- Siatka
- Surgeon
rBsMSZ1.png

- Becik
- Lona78
- Alberto 11+
- Boomer88
- Siedem
- Bernat
- Tymon122
- Pikol

1772188733669.jpeg

Pierdolony banan
To jest taki kretyn że chciał przypozowac na wielkiego landlorda i napisał że zamiast z wynajmu to żyje z rentierki.

No i to się składa, w dps ludzie też mają dostęp do internetu no i by się też zgadzał ten dom, bo tam każdy pensjonariusz na dom 2 piętrowy.

Gościu spadaj z tego forum. Żelaznareka nigdy nie ukrywała faktu, że jej wielkie zainteresowania to

Sporty walki - narodziny na Mmarocks
Piłka nożna- narodziny na Kanonierzy.vom
Muzyka- narodziny na Słizgawka/ głównie pod kątem biznesu muzycznego, bo wychowała się na popie i techno, a tam góruje hip hop. Przez lata może przeleciały 3 kawałki Peji i 5 Eminema, ale lubi badać kariery szczególnie podziemia jak komu się potoczy kariera jak teraz np Javier, KORNi,Okekel, Wane czy 0rzeł.

Ty tu zrobiłeś wielkie larum, że jakiś gość po prostu ma konta na tych serwisach. Wow.

Zamknijcie ten temat. Ten facet po porostu jest skrzywiony na punkcie tej osoby.

A już wypisywanie jego domniemanych 50 ksyw to wyższy poziom abstrakcji.

Przesadziłeś z życiem internetowym. Daj na luz.

Ja jebie i tacy ludzie mają prawa wyborcze? :siuu: :tysoncoffe:

Przecież żelaznareka nigdy na żadną darmozjadzką k...e nie zagłosuje.

Wy głosujecie i potem taki Bosak bez jednego dnia w pracy jest wicemarszałkiem sejmu. A lekarz Kamysz ministrem obrony. :cool:

Back