Decca
Maximum FC Lightweight
To służby wariacieRejestracja ponownie otwarta? Witam nowych!
Oby tylko nie wskoczył znowu ktoś w stylu Ziomqa czy WsiowegoŚmieszka![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To służby wariacieRejestracja ponownie otwarta? Witam nowych!
Oby tylko nie wskoczył znowu ktoś w stylu Ziomqa czy WsiowegoŚmieszka![]()
Kolega @Cyklop SchabowyTo służby wariacie
to akurat też ze służby (SG), w randze kapitana, a nie żaden wariat 

Cyce jak donice, tylko ta facjata z krótkimi włosami... bo z dłuższymi by było jeszcze lepiej!

Nie takich cwaniaczków się przerabiało na granicy w Bieszczadach

Pozdrawiam mojego Kumpla który od lat tutaj siedzi i od lat powtarzał że odnajdę tu swoje miejsce także mam nadzieję że będzie dumny![]()

Ale że uciekali tacy z Polski (to bym nawet pozwolił)Nie takich cwaniaczków się przerabiało na granicy w Bieszczadach![]()
chyba że chcieli się dostać do nas, a to już inna sprawa...Musisz podać nazwę tego użytkownika, musimy sprawdzić czy jest gitem.
W ten sposób będziemy mogli ocenić Twoją przyszłość.![]()
Na świeżaka na COHONES to za dużo nicków... czyli pewnie jakiś zaginiony w akcji dawny CohonesiakElo elo 320 jest tu jeszcze Kaczka? Masu? Wewiur? Charlie Bronson? albo chociaz Halibut?

Pod jaką nazwą pisałeś tu wcześniej?Elo elo 320 jest tu jeszcze Kaczka? Masu? Wewiur? Charlie Bronson? albo chociaz Halibut?
Hm kurtki chyba nigdy nie zgubiłemPewnie zgubiłeś go jak kiedyś kurtkę![]()
nie bylo mnie tu kilka ladnych lat. Widze ze mlodziez przejela forum ale Kaczka na bank dalej tu sie udziela. bawcie sie dobrze i szanujcie cohones - to zawsze bylo forum wolnego slowa.Na świeżaka na COHONES to za dużo nicków... czyli pewnie jakiś zaginiony w akcji dawny Cohonesiak![]()
nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.Pod jaką nazwą pisałeś tu wcześniej?

nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.

To Pan na tym zdjęciu? Dojebane zbiry. Odrazu widać, że z tych co liżą pizde do kości. Stara szkoła.nie bylo mnie tu kilka ladnych lat. Widze ze mlodziez przejela forum ale Kaczka na bank dalej tu sie udziela. bawcie sie dobrze i szanujcie cohones - to zawsze bylo forum wolnego slowa.
nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.
kocur musi byc.To Pan na tym zdjęciu? Dojebane zbiry. Odrazu widać, że z tych co liżą pizde do kości. Stara szkoła.
@Dzihados jeszcze raz bardzo dziękuję, wesołych świąt i bogatego gwiazdora !Witam Panowie mój stary telefon odmówił posłuszeństwa a z nim stary mail i hasło do cohones, czy jest jakaś szansa na odzyskanie starego konta? Ktoś może pomóc?
Kto ty jesteś?nie interesuj sie bo kociej mordy dostaniesz.
Dorobiłem się psychofana, pamięta wszystkie moje spory większe czy mniejsze, nawet pamięta jak komu nick przekręciłem

i żydówwitam serdecznie nowych jak I multikonta i nowe wcielenia balasów
i żydów
ale to nie tak, nie ładna takie słowa uzywac. Pan Gaweł tylko czeka, no nieladna rzeczi żydów