5jointow
WSOF Heavyweight
Witamy serdecznie w gronie ekspertów.uszanowanie szanownej społeczności.
na forum bez posta jakoś 3 lata, ale jako czytelnik znacznie dlużej.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Witamy serdecznie w gronie ekspertów.uszanowanie szanownej społeczności.

Witam, ja też byłem bez posta... 3 dniuszanowanie szanownej społeczności.

jaki tam ekspert... zwykły chipsożerca. Oczywiście do gali browarek musi być.Witamy serdecznie w gronie ekspertów.![]()
Czyli jak ja nie jem czipsów i bez browarka to jednak ekspert ze mniejaki tam ekspert... zwykły chipsożerca. Oczywiście do gali browarek musi być.

jaki tam ekspert... zwykły chipsożerca. Oczywiście do gali browarek musi być.
uszanowanie szanownej społeczności.
Świrowałem. Chcieliśmy sprawdzić czy nie jesteś wydyganiec
Kolego, chcesz się napierdalac to powiedz, ale ostrzegam… znam sumo

Bastiana to chyba jednak niePhi.. sumo tu każdy zna, to sport bazowy użytkowników tego forum.![]()

Multikonto.. banWitam Panowie mój stary telefon odmówił posłuszeństwa a z nim stary mail i hasło do cohones, czy jest jakaś szansa na odzyskanie starego konta? Ktoś może pomóc?

Proszę nieee, czynny żal zgłaszam że musiałem najebany hasło wpisywać i nie pamiętam :(Multikonto.. ban![]()
Witam Panowie mój stary telefon odmówił posłuszeństwa a z nim stary mail i hasło do cohones, czy jest jakaś szansa na odzyskanie starego konta? Ktoś może pomóc?

Wlasnie tego mi brakowało
Siemano tu Benzi .
Sportami walki interesuje się odkąd toczyło się pierwsze solówki i wojenki w gimanzjum.
Oby kolega nie okazał się czasami Navio 2.0, a później Abdul Ali Misanthropist, czy jak tam mu było (siedzi u mnie w worze, znaczy się Big Bag'u), bo będę zmuszony wycofać tego powitalnego Like'aWitam Panowie mój stary telefon odmówił posłuszeństwa a z nim stary mail i hasło do cohones, czy jest jakaś szansa na odzyskanie starego konta? Ktoś może pomóc?

Po gimbazie, znaczy nie taki stary jak ja... ale też nie młodzian, sądząc po tym K1, u mnie było bardzo podobnie boks zawodowy, K1, a na końcu MMA... tylko bez sparringów w gimnazjumSiemano tu Benzi .
Sportami walki interesuje się odkąd toczyło się pierwsze solówki i wojenki w gimanzjum. Medytowałem wtedy do czarnobiałych walk Aliego. Potem naszła fascynacja K1 a w końcu MMA. Sam próbowałem trenować wszystkiego po trochu, ale największy romans z dirty boxingiem jak śmieją się moi koleżcy i z K1. Wielbię sztywne zasady i mam negatywny stosunek do frików, będąc jednocześnie realistą, kapitalistą i w pewnym aspektach oportunistą. Dołączyłem pod wpływem jednego wątku i legendy cohones w półświatku xD

)Tak ja rocznik 95' . Pamiętam fajne czasy K1, czy potem K1 MAX. No a te solóweczki, to z potrzeby, jak napisałem wyżej były tarcia i trzeba było umieć się bronić, cycka potem złapałem w pakiecie xD Ale dobrze wyszło , i sport z mną został, choć teraz bardziej siłka, kalinestyka. Karierę amatorską w K1 mi popsuła pandemiaPo gimbazie, znaczy nie taki stary jak ja... ale też nie młodzian, sądząc po tym K1, u mnie było bardzo podobnie boks zawodowy, K1, a na końcu MMA... tylko bez sparringów w gimnazjum![]()
Pewnie zgubiłeś go jak kiedyś kurtkęWitam Panowie mój stary telefon odmówił posłuszeństwa

Proszę się od razu udać do obowiązkowego tematu.Siemano tu Benzi .
Sportami walki interesuje się odkąd toczyło się pierwsze solówki i wojenki w gimanzjum. Medytowałem wtedy do czarnobiałych walk Aliego. Potem naszła fascynacja K1 a w końcu MMA. Sam próbowałem trenować wszystkiego po trochu, ale największy romans z dirty boxingiem jak śmieją się moi koleżcy i z K1. Wielbię sztywne zasady i mam negatywny stosunek do frików, będąc jednocześnie realistą, kapitalistą i w pewnym aspektach oportunistą. Dołączyłem pod wpływem jednego wątku i legendy cohones w półświatku xD
cohones.mmarocks.pl
U kolegi widzę reklama lepsza niż gal KSW za czasów ViaplayProszę się od razu udać do obowiązkowego tematu.
![]()
Respectones MMA Federation
Oto temat ogólny najzajebistszej federacji MMA z siedzibą w San Escobar. Będę tu wrzucać wszystkie newsy związane z federacją. Wszelkie prośby, groźby, zażalenia i propozycje również wrzucajcie tutaj. Ogólną koncepcją jest stworzenie federacji, która zasadami funkcjonowania będzie przypominać...cohones.mmarocks.pl

Siemanko! Siemanko!
Chciałem tylko się przywitać i podziękować za możliwość dołączeni do tego grona.
Sporty walki zawsze gdzieś były oglądane od Pride, Ufc oraz Ksw, ale dopiero od paru lat się mocniej wciągnąłem około 6 myślę. Pozdrawiam mojego Kumpla który od lat tutaj siedzi i od lat powtarzał że odnajdę tu swoje miejsce także mam nadzieję że będzie dumny
Także no POLSKA GÓROM!
i podsyłam filmik jakby ktoś chciał dobrego lowkicka poćwiczyć(warto klasyki przypominać)

... a za 2025 już nie będzie się nowy kolega łapał... chyba że za parę latek będąc aktywnym na forum użytkownik roku! 

Nie no, będzie tylko dobra ekipa z dobrym humorem.Rejestracja ponownie otwarta? Witam nowych!
Oby tylko nie wskoczył znowu ktoś w stylu Ziomqa czy WsiowegoŚmieszka
Rejestracja ponownie otwarta? Witam nowych!
Oby tylko nie wskoczył znowu ktoś w stylu Ziomqa czy WsiowegoŚmieszka![]()