MysticBęben
UFC Featherweight
Tych bez Conora/Popka w awatarze można zostawić ;)Kurwa jakas promocja na konta na cohones? Ile Oplotów wypłynęło, od razu widać że KSW się zbliża![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tych bez Conora/Popka w awatarze można zostawić ;)Kurwa jakas promocja na konta na cohones? Ile Oplotów wypłynęło, od razu widać że KSW się zbliża![]()
Co za chorągiewka!Jeszcze kilka dni temu sam miałeś Conora w awatarzeTych bez Conora/Popka w awatarze można zostawić ;)

Ale już nie mam, dlatego zostałemCo za chorągiewka!Jeszcze kilka dni temu sam miałeś Conora w awatarze![]()

Grzesiek wszystko ok?Zaczynam się martwić.Do tego jeszcze ta kolorowa sygnatura,dorzuć żółty i będzie tęcza TęczaAle już nie mam, dlatego zostałem
ŚMIERDŹ RUDEJ KóRWIE!
Spoko - fioletowy zniknie za parę dni, jak Czak wróci, a zielony po UFC205, jak powygrywam sigbety :)Grzesiek wszystko ok?Zaczynam się martwić.Do tego jeszcze ta kolorowa sygnatura,dorzuć żółty i będzie tęcza Tęcza
całe szczęście.Nie.
![]()
Dzińdybry, jestem tu nowy, więc przepraszam - czy tu biją?

Jak mówisz o Głównej mmarocks, to my nie wiemy ...co to jest ta główna strona.Na marginesie, czemu w komentarzach na stronie niektóre filmy z YT się nie wyświetlają?
Dokładnie, chodzi o główną mmarocks : P
NiestetyJak mówisz o Głównej mmarocks, to my nie wiemy ...co to jest ta główna strona.

punkt 1 . nie bycia Januszem- nie wchodzisz na główną nigdyDokładnie, chodzi o główną mmarocks : P
To MMARocks ma jakąś główną stronę?Dokładnie, chodzi o główną mmarocks : P

To jest chyba takie miejsce, na którym ponoć działają niektóre filmy, których nie widać z Cohones.To MMARocks ma jakąś główną stronę?![]()

Na tamtej stronie są wszystkie galerie zdjęć, których tutaj nie dane jest nam obejrzeć.To jest chyba takie miejsce, na którym ponoć działają niektóre filmy, których nie widać z Cohones.
Ale nie wiem, nie sprawdzałem![]()

To ktoś wierzy, że one są prawdziwe?Coś mało kobiet się ostatnio rejestruje. Czyżby to jednak były konta Kaczego?

To ktoś wierzy, że one są prawdziwe?![]()
I pewnie regularnie rozmawiasz z nowo zarejestrowanymi użytkowniczkamiJa wierzę.
Czyżby to jednak były konta Kaczego