OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Myślę że ten angielski kelnera to powinien mieć napisy i po polsku i angielsku.
Oj Martin zrobił ogromne postępy od czasu pierwszej walki Mameda w Usa: kto wie ten wie

No przy Paddy'm wygląda nie tak źle, bo żeby Anglika tłumaczyli na angielski z napisami... :wink: :lol:
UK to jeszcze, ale jak czasami Australijczycy się rozpędza i zaczną gadać po swojemu to zaczyna się kosmos, chociaż ten afrykański angielski też jest kozacki, ale królami są Hindusi

Po 1 jak Turski który promuje gnój frikowy, te wszystkie kurwy i kontent cwelowy, brzydzi się zielonym to wystawia mu laurkę
Po 2 musimy przestać nazywać Marcina - Martinem. Marcin Lewandowski albo Kelner, tak powinniśmy.
Pozdrawiam
Już ten temat ruszałem, ktoś wyjaśnił że on naprawdę ma na imię Martin i nigdy Marcinem nie był.
Jego rodzice nie są z prostego wiejskiego ludu, dziś pewnie byłby brajan albo Omar.

Po jakiemu on gadał w tej Australii? Jego skile widzieliśmy jak tłumaczył Mamedowi na Strikeforce.
W Australii to pewnie po australijsku... a mówiąc dokładnie po aborygeńsku zapewne :lol: :confused:
Zabor ty szujo. Jak nie masz nic przeciwko żeby twoja żona tam się pokazywala to sam sobie załóż konto. Przecież to nic złego. Zagadaj z denisem on ci powie co i jak
Zabor w wannie collaboration z Denisem :wink::juanlaugh:
czyli kontent tylko dla panów... :wink:
dodatkowo Only in PPV (OF)!
Racja, bo jak czasami odpalę jakiegoś Hindusa na YT gadającego np. o tel. to muszę ratować się angielskimi napisami... aby cokolwiek zrozumieć z tej gadki hindu-english :confused::lol:
Osobiście to preferuje chyba jęz. angielski, ale ten z USA. bo jak słyszę angielski Angola, to jakbym słuchał jakiegoś króla, czy lorda :lol::confused: a nie fightera czy prostego robotnika w filmie...

Zabor prawdziwy kukold. Najpierw Karola utrzymywała go z walk bo kariera trenerska nie wypaliła. Teraz jak kariera ufc się kończy to będzie go utrzymywać z of a zabor jak grzeczny kukold będzie musiał to bronić.:juanlaugh:

Tyle stron tematu, a nikt jeszcze nie zdał kluczowego wydaje się pytania. Czy Zabor dostaje od Karoli kieszonkowe, czy to co Karola zarobi to wspólne, a to co Zabor (jeśli cokolwiek) to jego?
:zakręcony:
Ja osobiście obstawiam, że to ten drugi typ pijawki, ale chętnie wysłucham opinii szanownego grona ekspertów :conorsalute:

Tyle stron tematu, a nikt jeszcze nie zdał kluczowego wydaje się pytania. Czy Zabor dostaje od Karoli kieszonkowe, czy to co Karola zarobi to wspólne, a to co Zabor (jeśli cokolwiek) to jego?
Ja osobiście obstawiam, że to ten drugi typ pijawki, ale chętnie wysłucham opinii szanownego grona ekspertów :conorsalute:
Kasuje normalnie jako fotograf

Wspólne.

Hipotetycznie:
Jakby moja kobieta odjebała coś takiego, to bym ją wyjebał z domu. (Dzięki Bogu - lub i bez - jak komu wygodnie, posiada jednak "wolną wolę" i mózg, którego potrafi go używać - więc mi to nie grozi). Zabor to parodia mężczyzny, w dodatku to bezrobotny menel, który przypuszczam, że nawet nie pije za swoje. A, że pije za donejty z OF, to mu to zaburza trzeźwy światopogląd. No chyba, że jest gorszym kurwiszczem jak małżonka. P.S. Wiem, że czytasz :kissed:.

Nie ma co ukrywać, że szał na pranie się po pyskach w klatce to jednak regres rozwoju i kultury ludzkości. Jak widać od tego do ku*ewsta jeden krok. Jak patrzę na kadr z planu zdjęciowego to nie mam wątpliwości, że jeżeli to przyniesie satysfakcjonujące owoce to będzie patelnia vs patelnia w pościelowej aranżacji.

Nie ma co ukrywać, że szał na pranie się po pyskach w klatce to jednak regres rozwoju i kultury ludzkości. Jak widać od tego do ku*ewsta jeden krok. Jak patrzę na kadr z planu zdjęciowego to nie mam wątpliwości, że jeżeli to przyniesie satysfakcjonujące owoce to będzie patelnia vs patelnia w pościelowej aranżacji.
Byku masz rację że od kurestwa do kurestwa jeden krok, ale regres? Zawsze to było, tylko teraz jest oczojebne bo wszech dostępne a więc kuszące i krąg piekła się zapętla. Zabor już za koalicji z Wrzoskiem jak nagrywali jakieś bez beki , pokazali że $ pachnie w powietrzu za łatwy damski chuj. Tam gdzie brak kręgosłupa moralnego tam są takie ekcesy.

Zabor prawdziwy kukold. Najpierw Karola utrzymywała go z walk bo kariera trenerska nie wypaliła. Teraz jak kariera ufc się kończy to będzie go utrzymywać z of a zabor jak grzeczny kukold będzie musiał to bronić.:juanlaugh:

Utrzymanek =/= kukold xD . Chociaż pokazywanie dupy na OF faktycznie można uznać za zdradę xD

1735561358924.png

Ciekawe ile młodych polskich dziewczyn, biorąc za wzór Karolinę, założy OF i po jakimś czasie pójdzie o krok za daleko co zniszczy ich życie.
Życie, w które wkradną się narkotyki, depresja i niemożliwość stworzenia zdrowej rodziny z jakimś porządnym mężczyzną, a tylko z jakimś patusem pokroju Zabora, w najlepszym przypadku...

No ale, mądremu tego nie trzeba tłumaczyć, a głupi i tak nie zrozumie :fjedzia:

Back