Halny
PRIDE FC Lightweight
Myślę że ten angielski kelnera to powinien mieć napisy i po polsku i angielsku.A ten angielski Martina w trailerach (pewnie dla fanów KSW na świecie)
z napisami po polsku... to jest jednak coś![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że ten angielski kelnera to powinien mieć napisy i po polsku i angielsku.A ten angielski Martina w trailerach (pewnie dla fanów KSW na świecie)
z napisami po polsku... to jest jednak coś![]()
No przy Paddy'm wygląda nie tak źle, bo żeby Anglika tłumaczyli na angielski z napisami...Myślę że ten angielski kelnera to powinien mieć napisy i po polsku i angielsku.

Oj Martin zrobił ogromne postępy od czasu pierwszej walki Mameda w Usa: kto wie ten wieMyślę że ten angielski kelnera to powinien mieć napisy i po polsku i angielsku.
UK to jeszcze, ale jak czasami Australijczycy się rozpędza i zaczną gadać po swojemu to zaczyna się kosmos, chociaż ten afrykański angielski też jest kozacki, ale królami są HindusiNo przy Paddy'm wygląda nie tak źle, bo żeby Anglika tłumaczyli na angielski z napisami...![]()
![]()
Po jakiemu on gadał w tej Australii? Jego skile widzieliśmy jak tłumaczył Mamedowi na Strikeforce.A z tym kelnerem to w sumie śmiesznie, bo Miras miał rację, tylko źle pokleił fakty. Martin Maria był kelnerem na emigracji w Australii, w Mariocie był kimś na wzór event managera.
Już ten temat ruszałem, ktoś wyjaśnił że on naprawdę ma na imię Martin i nigdy Marcinem nie był.Po 1 jak Turski który promuje gnój frikowy, te wszystkie kurwy i kontent cwelowy, brzydzi się zielonym to wystawia mu laurkę
Po 2 musimy przestać nazywać Marcina - Martinem. Marcin Lewandowski albo Kelner, tak powinniśmy.
Pozdrawiam
W Australii to pewnie po australijsku... a mówiąc dokładnie po aborygeńsku zapewnePo jakiemu on gadał w tej Australii? Jego skile widzieliśmy jak tłumaczył Mamedowi na Strikeforce.

Zabor w wannie collaboration z DenisemZabor ty szujo. Jak nie masz nic przeciwko żeby twoja żona tam się pokazywala to sam sobie załóż konto. Przecież to nic złego. Zagadaj z denisem on ci powie co i jak

a nie fightera czy prostego robotnika w filmie...A może niedługo jakiś gangbang wjedzie?
Kim jesteś potężny geju?Zabor prawdziwy kukold. Najpierw Karola utrzymywała go z walk bo kariera trenerska nie wypaliła. Teraz jak kariera ufc się kończy to będzie go utrzymywać z of a zabor jak grzeczny kukold będzie musiał to bronić.![]()

Kasuje normalnie jako fotografTyle stron tematu, a nikt jeszcze nie zdał kluczowego wydaje się pytania. Czy Zabor dostaje od Karoli kieszonkowe, czy to co Karola zarobi to wspólne, a to co Zabor (jeśli cokolwiek) to jego?
Ja osobiście obstawiam, że to ten drugi typ pijawki, ale chętnie wysłucham opinii szanownego grona ekspertów![]()
Wspólne.Tyle stron tematu, a nikt jeszcze nie zdał kluczowego wydaje się pytania. Czy Zabor dostaje od Karoli kieszonkowe, czy to co Karola zarobi to wspólne, a to co Zabor (jeśli cokolwiek) to jego?
Ja osobiście obstawiam, że to ten drugi typ pijawki, ale chętnie wysłucham opinii szanownego grona ekspertów![]()
Łuki robi efekty specjalne na bekstejdżuKasuje normalnie jako fotograf
.Byku masz rację że od kurestwa do kurestwa jeden krok, ale regres? Zawsze to było, tylko teraz jest oczojebne bo wszech dostępne a więc kuszące i krąg piekła się zapętla. Zabor już za koalicji z Wrzoskiem jak nagrywali jakieś bez beki , pokazali że $ pachnie w powietrzu za łatwy damski chuj. Tam gdzie brak kręgosłupa moralnego tam są takie ekcesy.Nie ma co ukrywać, że szał na pranie się po pyskach w klatce to jednak regres rozwoju i kultury ludzkości. Jak widać od tego do ku*ewsta jeden krok. Jak patrzę na kadr z planu zdjęciowego to nie mam wątpliwości, że jeżeli to przyniesie satysfakcjonujące owoce to będzie patelnia vs patelnia w pościelowej aranżacji.
Zabor prawdziwy kukold. Najpierw Karola utrzymywała go z walk bo kariera trenerska nie wypaliła. Teraz jak kariera ufc się kończy to będzie go utrzymywać z of a zabor jak grzeczny kukold będzie musiał to bronić.![]()
A może niedługo jakiś gangbang wjedzie?
Czyli Zabor będzie kamerzystą a reszta chłopaków sobie skorzysta?
RobertaTo jeszcze kwestia do ustalenia kogo ta grupa będzie Ruchała

Żodyn na gwiazdkę nie dostał abo w prezencie?

Karolcia, nie zrozumiesz. Twój utrzymanek też nie.
To pewnie babcia przy stole wigilijnym jej rzuciła to powiedzonko. Cała rodzina jest dumna