OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Nie zaglądałem w ostatnich miesiącach na cohones prawie wcale (mea culpa), a przy okazji tego newsa o onlyfansie Zaborowej widziałem tylko jakieś posty na socialach, artykuły na stronach, komentarze na facebooku, no i tam ludzie oprócz krytyki itp. to się zastanawiali czy mąż nie ma nic przeciwko.
No i trafiłem tutaj, bo wiedziałem, że nie jestem jedynym, który wie, że to ten będący na utrzymaniu żony były magazynier, fatalny trener, nieudolny biznesmen z problemem alkoholowym i nadwagą za wszystkim stoi.
Przyznam, że jak zobaczyłem teksty o wycieraniu łez dolarami itp to przez moment pomyślałem, że może z Zaborowej wychodzi bezczelna ostra suka na starość, ale później patrzę na te jej fotki, no i jej mimika, język ciała to zdradzają, że nie jest to jej klimat, a te dolary to Zabor liczy.
Powtórzę - koleś jest bezrobotny, nie ma żadnych własnych aktywów, zasobów, wykształcenia, spierdolił wszystko za co się zabrał jak trenerka czy prowadzenie klubu, jest leniwy, otyły i ma problem alkoholowy.
Straszna parodia mężczyzny, no po prostu Ferdek Kiepski ery internetu i instagrama.

Nie zaglądałem w ostatnich miesiącach na cohones prawie wcale (mea culpa), a przy okazji tego newsa o onlyfansie Zaborowej widziałem tylko jakieś posty na socialach, artykuły na stronach, komentarze na facebooku, no i tam ludzie oprócz krytyki itp. to się zastanawiali czy mąż nie ma nic przeciwko.
No i trafiłem tutaj, bo wiedziałem, że nie jestem jedynym, który wie, że to ten będący na utrzymaniu żony były magazynier, fatalny trener, nieudolny biznesmen z problemem alkoholowym i nadwagą za wszystkim stoi.
Przyznam, że jak zobaczyłem teksty o wycieraniu łez dolarami itp to przez moment pomyślałem, że może z Zaborowej wychodzi bezczelna ostra suka na starość, ale później patrzę na te jej fotki, no i jej mimika, język ciała to zdradzają, że nie jest to jej klimat, a te dolary to Zabor liczy.
Powtórzę - koleś jest bezrobotny, nie ma żadnych własnych aktywów, zasobów, wykształcenia, spierdolił wszystko za co się zabrał jak trenerka czy prowadzenie klubu, jest leniwy, otyły i ma problem alkoholowy.
Straszna parodia mężczyzny, no po prostu Ferdek Kiepski ery internetu i instagrama.
Jak to nic nie ma, to łamany angielski i 5 tysięcy obserwujących na twitterze już się nie liczą? :beczka:

Ferdek Kiepski to miał jeszcze Waldusia i Mariolkę, tylko Halinka nie miała OF... :wink: :lol:
PS. bo pewnie by nie pozwolił, nawet jakby chciała mieć! miał chłop swej zasady w tym temacie.

Turski czuje obrzydzenie

O których nie wie - też by wsypał. Potwierdzone info,

@zielony666 ponoc ma nową federację otwierać, narazie tylko w formie podcastu, ale będą walki na żywo do posłuchania!
To tam @zielony666, paląc blanta i popijając polską wódeczkę w Niderlandach, uczestniczy w telekonferencji z przygarbionym baristą i "pejrajsem" zaborem dolardsonem? Czy może spotkali się w trójkę gdzieś fizycznie?

Mam tak samo, na dodatek kiedys na gale jeździłem...

Jak ja o tym wnukom powiem...

:jon:
images

@Cassius42 to twarda stara wytrzymała garbowana skóra nie do zdarcia, elastyczności nabrała oglądając tvn a granice giętkości czytając gazetę żydowską,
przełknie tę gorzką pigułkę jak Ty małe piwko.
:waldeklaugh:
Nigdy nie czytałem GW...
czyli z tą giętkością u mnie tak sobie...

w porównaniu do kolegi
prenumeratora zapewne GP od ojca dyr.

:juanlaugh:

Po 1 jak Turski który promuje gnój frikowy, te wszystkie kurwy i kontent cwelowy, brzydzi się zielonym to wystawia mu laurkę
Po 2 musimy przestać nazywać Marcina - Martinem. Marcin Lewandowski albo Kelner, tak powinniśmy.
Pozdrawiam
Marcin Lewandowski to był jeden... i to z sukcesami... :hi:
Screenshot_2024-12-17-23-01-42-713~2.jpg
A ten angielski Martina w trailerach (pewnie dla fanów KSW na świecie)
:whodefuk:
z napisami po polsku... to jest jednak coś :confused::lol:

Ale TVP to już chyba w tym nowym "wolnościowym" wydaniu po siłowym w standardzie białoruskim przejęciu co?
:roberteyeblinking:
Teraz to rzadko oglądam TV... internet, COHONES, a z przyzwyczajenia to TVP też nie, chyba że TVP Sport, ale wcześniej też oglądałem...

@Cassius42 to twarda stara wytrzymała garbowana skóra nie do zdarcia, elastyczności nabrała oglądając tvn a granice giętkości czytając gazetę żydowską,
przełknie tę gorzką pigułkę jak Ty małe piwko.
:waldeklaugh:
nie pamietam kiedy ja ostatnio piwko, a male to juz w ogole... Wódeczka albo bardzo dobra whisky w malej ilosci jezeli w ogole coś. A tak to ewentualnie drineczki z wyzej wymienionymi od wielkiego dzwonu :roberteyeblinking:

Back