One- temat na żywo każdej gali

Karpinski wygral dziś przed czasem w ONE
Nadrabiałem, to jest chłopak z KB? Mało łokci i kolan używa i to by wyjaśniało, nadrabia boksem, tylko na początku pierwszej i drugiej rundy zbierał czyste ciosy, rozkręcał się dopiero po kilkunastu sekundach.

Wydaje mi się że złamał Anglika mentalnie.

Z tajami może tak łatwo już nie być.

Nie mniej jednak dobry występ, posadził go chyba z 5 razy na dupie, a i według mnie, w pierwszej rundzie walka powinna być przerwana ale Anglika gong uratował, sędzia dał mu szansę ale szybko się zorientował że niepotrzebnie, bo oczywiście mógł dalej puścić w tej drugiej rundzie ale nie było już sensu.

Jakby ktoś chciał obejrzeć, to jak coś na YT jest zapis live.

Last edited:
Takich tajów po 77kg czy ileś on tam ma to chyba nie ma
No i to jest właśnie dobra wiadomość, bo nawet jak się taki taj znajdzie, to wniesie naturalną swoją wagę a Polak pewnie zbija i będzie miał przewagę gabarytów.

Tak to jest niby lekka, ale w one te wagi są szczebel w górę więc w rzeczywistości to jest 77.

Kto ogląda one? Kurwa jaka jazda przed chwilą o włos od podwójnego nokautuz padło we 2 na plecy ale wstali, po chwili jeden z nich poszedł już spać na sztywno, kurwa polecam każdemu zobaczyć tę walkę. Dawno tak dobrej bitki nie widziałem :benny:

Saksatun vs Ondash

Polecam każdemu, bez kitu.
Możecie sobie nawet teraz cofnąć na YT.

Ogólnie cała gala się zajebiście zaczęła, jeszcze połowy nie ma a już kilka bonusów wpadło.

Kickboxing w 8 na one nie ma tego klimatu, powinni z tego zrezygnować, albo się biją w małych albo wcale bo to traci na widowiskowości jak mają pełne rękawice na łapach.

Mnie to zawsze rozpierdala jak klakierzy KSW gadali że one upada, że tam nie ma pieniędzy itp, a tu Pan Chatri co galę sypie bonusami jak z rękawa, bonusami których suma z jednej gali by zmontowała KSW całą kartę walk, a dodaj do tego jeszcze podstawowe wypłaty za walkę, One już 5 lat nie może upaść a za chwilę się okaże że jak Canal+ kopnie w dupę, to KSW się szybciej zawinie niż oni :juanlaugh:

Back