Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Alarma! El ritmo fatal! La bomba! Alarma!que pasa paradox
Mam to samoJa pierdole, czy tylko ja mam taki problem z wymową 'th'? W niektórych wyrazach brzmi to spoko, np. "think", "thank you" czy "this", ale przykładowo przy "bathroom" albo "both" brzmię jakby mi ktoś zęby powybijał.
i też ostatnio to rozkminiałem, bathroom i sunbathing doprowadzają mnie do łezU mnie, przy nauce włoskiego od zera, zajebiście sprawdziły się najpierw zajęcia w małej grupie 5-6 osób z native speakerem, a później już lekcje 1:1 60 min raz w tygodniu i trochę pracy własnej w domu i praktyka, praktyka. Nie bać się, kaleczyć język, ale próbować.Dobra.. ma ktos jakis ciekawy sposob na nauke jezyka obcego? Jakies audiobooki czy cos innego? Cos co testowaliscie i faktycznie dziala
U mnie, przy nauce włoskiego od zera, zajebiście sprawdziły się najpierw zajęcia w małej grupie 5-6 osób z native speakerem, a później już lekcje 1:1 60 min raz w tygodniu i trochę pracy własnej w domu i praktyka, praktyka. Nie bać się, kaleczyć język, ale próbować.
Obecnie jestem w stanie się dogadać jakoś w codziennych sytuacjach, a ja naprawdę jestem głąbem jeśli chodzi o języki obce