Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może w historii nie, ale w XXI wieku z pewnością.Cieszę się że mogłem oglądać najlepszego piesciarza w historii - Pana Oleksandra Usyka![]()

Cieszę się że mogłem oglądać najlepszego piesciarza w historii - Pana Oleksandra Usyka![]()

Dokładnie. Było, ban.W boksie.
Edit: kurwa Bambo byl szybszy.

Jeśli zrobili remis z pierwszej walki Holy-Lewis, to tak, da się wszystko zrobić w ringuNapisałbym, że nie dało się tego przekręcić, ale człowiek już trochę w życiu widział.![]()
Już tylko Andrzej cycu Wawrzyk może uratować boks !!!No i fajnie, Usyk zasłużenie wygrał, mogę wracać do MMA i zapasów, bo w boksie nie będzie długo nic ciekawego.
Lub Albercik Sosnowski ewentualnie Heniek ZatykaJuż tylko Andrzej cycu Wawrzyk może uratować boks !!!
Shakur - Tank, ale to konusyNo i fajnie, Usyk zasłużenie wygrał, mogę wracać do MMA i zapasów, bo w boksie nie będzie długo nic ciekawego.
Skakanie i trafianie kombinacjami też było, plus gonienie olbrzyma... nie tylko uciekanieHahaha, 116-112. Czyli skakanie dookoła przeciwnika liczy się jako wygrana runda. Walka była bliska, a nie żadne 116-112

A ja mam odwrotnie. Chuj mnie obchodzi w sumie, że jest ukrem, tak jak chuj mnie obchodzi, że fury jest cyganem. Ale to dla tysona siedzę i oglądam boks (który na co dzień mnie nie interesuje) na żywo, w nocy, a na UsykaUwaga odpalam się! Ogólnie jebię Ukraińców ale nie ma co się sprzeczać, usyk jest bokserem wsechczasow I cieszę się się ze żyje w tych czasach.
jak dobry by nie był. 

Bo pewnie myślał że pójdzie jak z Wilder 2 jak przymasuje tylko gdzie Bronze Bomber do Usyka jeśli chodzi o technikę czy poruszanie się na nogach, a dodatkowo on też w 2 walce nabrał +8 kg...Fury tragedia dzisiaj. Spasiony i nastawiony na jedną kończącą bombę totalnie oddał inicjatywę Usykowi. Dobra 5 runda i 2-3 wyrównane to wszystko na co było go stać
"Revenge" "Robbery"Małpolud wpadł najebany i zaczął coś dukać o revenge, a skończy się to tak samo jak we Wrocławiu![]()