Anonymous
NoLife FC
Cohones gdy jeszcze był Miś Koralgor
Kolargol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cohones gdy jeszcze był Miś Koralgor
Kolargol
Obecnie 130-140 (zależy co jadłem dnia poprzedniego) przy wzroście 187cmobecnie 115-117kg, zależnie od obiadu, przy ok 184 cm:
@Masu @Matszo92 @MysticBęben
koszykówka, piłka nożna, siatkówka, Judo, BJJ, pływanie, Aikido, Kenjitsu, Kyokushin, Escrima, Kalaki, Kickboxing, szeroko rozumiane sporty siłowe, MMA (również na jednej sali z Mariuszem P., jeszcze przed walką z Timem). Zwykle 1-2 treningi w tygodniu plus 1 w weekend. Cohones gdy jeszcze był Miś Koralgor i wcześniej. MMA od czasów PRIDE #grubascosieniezna i oplot :)
Obecnie 130-140 (zależy co jadłem dnia poprzedniego) przy wzroście 187cm
Najpierw boks, później kick i troche bjj, nie dużo, ale na @Wewiur wystarczyło. O kondycji sie nie wypowiem bo nigdy nie była moją dobrą stroną. Z drugiej strony nigdy nie dostawałem kasy za treningi, czy walki, więc nie ma co porównywać do zawodowych sportowców.
kompleks UFC jest w KSW większy, niż mogłoby się wydawać.
Jestem ciekaw jaka część tej społeczności chociaż coś trenuję bo z tego co się dowiedziałem to spora grupa to grubasy, którzy chuja co mają wspólnego z tym sportem
Obstawiam na 100 %99% tych grubasów by cię zajebało lepcem z suta w ucho.
Obstawiam na 100 %
Ale mogę dać fory i nie używać rąk ani sutów
Palec jest częścią ręki.Na niego starczy Twój "mały" palec od ręki
Choć nie, użycie palca przez Ciebie to jebany overkill :D
Palec jest częścią ręki.
Obrotowka Conora.To jakbyś go usadził? :D
Obrotowka Conora.
Trafiam za każdym razem.Conor nigdy nią nie trafił, ale tutaj wystarczyłby jeno podmuch.
Za 5 lat KSW nie będzie już istniało.W tym wypadku KSW nadało sobie ' przydomek ' największej organizacji w Europie aby z każdą kolejną galą to udowadniać i do tego dążyć, jestem pewien, że za 3-5 lat z pełną świadomością będzie można tak powiedzieć.
Za 5 lat KSW nie będzie już istniało.