Noga dla Marcina

Miesha-Tate-Naked-01.jpg
 
Jesteście barbarzyńcami zwłaszcza wielki brzuch. Tak zepsuć temat. Jedyna godna stawiania obok nazwiska Held noga, to 1,5 kg gicz wołowa. Mięso, prawdziwe mięso, szlachetne mięso a nie jakieś indyki. Indyk to prawie roślina. Wstyd.
 
Last edited:
Jesteście barbarzyńcami zwłaszcza wielki brzuch. Tak zepsuć temat. Jedyna godna stawiania obok nazwiska Held noga, to 1,5 kg gicz wołowa. Mięso, prawdziwe mięso, szlachetne mięso a nie jakieś indyki. Indyk to prawie roślina.
Jak ta wypowiedz pasuje do tego avatara :applause:
 
Jesteście barbarzyńcami zwłaszcza wielki brzuch. Tak zepsuć temat. Jedyna godna stawiania obok nazwiska Held noga, to 1,5 kg gicz wołowa. Mięso, prawdziwe mięso, szlachetne mięso a nie jakieś indyki. Indyk to prawie roślina. Wstyd .

Dobry hejt Jakubie.


A wrzucanie nie swoich fotek powinno być karane penetracją za pomocą nogi Overeema
 
A wrzucanie nie swoich fotek powinno być karane penetracją za pomocą nogi Overeema
Tak samo wrzucanie nóg jakichś karyn. Co to za sztuka nogę pokazać i nacisnąć "pstryk" w smartfonie? Wystarczy wejść na pierwszą lepszą grupę na FB i takie karyńska nie tylko nogi pokazują.

A gicz wołowa? Kupić dobre mięso, odpowiednio doprawić, zamarynować i w końcu upiec, żeby nie spierdolić. To wymaga wiedzy, wprawy, umiejętności... miłości. To byłby wyraz uznania i podziwu dla kunsztu Marcina, a nie jakieś karyńska.
 
Last edited:
Tak samo wrzucanie nóg jakichś karyn. Co to za sztuka nogę pokazać i nacisnąć "pstryk" w smartfonie? Wystarczy wejść na pierwszą lepszą grupę na FB i takie karyńska nie tylko nogi pokazują.

A gicz wołowa? Kupić dobre mięso, odpowiednio doprawić, zamarynować i w końcu upiec, żeby nie spierdolić . To wymaga wiedzy, wprawy, umiejętności. . . miłości. To byłby wyraz uznania i podziwu dla kunsztu Marcina, a nie jakieś karyńska.
Karynom mówimy nie i chuj.
 
Tak samo wrzucanie nóg jakichś karyn. Co to za sztuka nogę pokazać i nacisnąć "pstryk" w smartfonie? Wystarczy wejść na pierwszą lepszą grupę na FB i takie karyńska nie tylko nogi pokazują.

A gicz wołowa? Kupić dobre mięso, odpowiednio doprawić, zamarynować i w końcu upiec, żeby nie spierdolić. To wymaga wiedzy, wprawy, umiejętności... miłości. To byłby wyraz uznania i podziwu dla kunsztu Marcina, a nie jakieś karyńska.
Toż to zrobi z 3 followersów. #jakubbiznesu :mamed:
 
Back
Top