MysticBęben
UFC Lightweight
Rozkręcamy akcję dla Heldzika?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akcja ma być ogólnopolska ;)Co tam w tagach robi inny portal, bo nie rozumiem akcji w takim razie... :>
Akcja ma być ogólnopolska ;)
@Dooży&Grooby
"Nie śpię" nie ma tt ;)A @NieSpieBoOgladamUfc? Hańba.
A bo to twitter. Jak się przeniesiecie na fejsa to mnie obudźcie."Nie śpię" nie ma tt ;)
Myślisz, żeby zrobić taki myk ze znikającym wpisem na TT i wrzucić jakąś lepszą nóżkę? :)Bo Twoja noga jest atrakcyjna jak Rysiu Grodzki w bikini, tę akcję da się uratować, trzeba po prostu wklejać zajebiście przyrządzone nogi gęsie, kaczę, kurzę, jagnięce.
To przez moje postne piątki. Zupełnie nie pomyślałem o nodze z indyka.Myślałem, że będzie jakieś udko z kurczaka. Jestem zawiedziony.
Nie zamykać. Rozruszamy. Tylko trzeba będzie pierwszą wrzutę zmienić bo nikt nie pójdzie za kolesiem w zielonych spodniach.
To były rajtuzy
@Dzihados @duubertowa @baju - podmieńcie w pierwszym temacie na:
Bo pod starym sztandarem faktycznie nikt nie pójdzie
@Dzihados @duubertowa @baju - podmieńcie w pierwszym temacie na:
Bo pod starym sztandarem faktycznie nikt nie pójdzie
Bęben weź kurwa nie idź na łatwiznę. Obrażasz tym takie tematy jak #jajecznicadlaMAterli czy #champnewshoes
Yup, jeśli to nie jest nóżka upieczona przez Ciebie to nic nie zamieniam. Co to ma być?Bęben weź kurwa nie idź na łatwiznę. Obrażasz tym takie tematy jak #jajecznicadlaMAterli czy #champnewshoes
Rozkręcamy akcję dla Heldzika?!