Cassius42
Vale Tudo Championship
Kolega GypsyKing zasnął na walce Gypsy Kinga pewnie wykończyło go to czekanie i przedłużanie gali przez Saudów...Zasnąłem po piątej jak się Furiat rozkręcał myslalem ze to kwestia dwóch rund a tu beng...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kolega GypsyKing zasnął na walce Gypsy Kinga pewnie wykończyło go to czekanie i przedłużanie gali przez Saudów...Zasnąłem po piątej jak się Furiat rozkręcał myslalem ze to kwestia dwóch rund a tu beng...
Za słabe ma resume by tak pisać...Beka z ludzi którzy stawiaja Furego jako najlepszego HW ever
Niektórzy to nawet do Aliego go porównywaliZa słabe ma resume by tak pisać...
Beka z ludzi którzy po jednym slabszym występie skreślają zawodnika. Fury jak pokona Usyka to można spokojnie go na tej pozycji postawić.Beka z ludzi którzy stawiaja Furego jako najlepszego HW ever
Dokladnie jakby nie jebane koncerty i studia to ta walka skończyła by się 22:30Kolega GypsyKing zasnął na walce Gypsy Kinga pewnie wykończyło go to czekanie i przedłużanie gali przez Saudów...
Ta jak pokona chłopa którego naturalna wagą nawet nie jest HWBeka z ludzi którzy po jednym slabszym występie skreślają zawodnika. Fury jak pokona Usyka to można spokojnie go na tej pozycji postawić.
Beka była jak po trzeciej rundzie kamery pokazaywały Holmesa i Holyfielda.Beka z ludzi którzy stawiaja Furego jako najlepszego HW ever
Odstaw ten hazard mordo, bo Cię zmiecie z planszy.Nie no dalej nie mogę uwierzyć, ze mnie oszukali ma tym remisie. Śmierdziała mi ta walka i dlatego stwierdzilem, ze będzie remis. Kurwa oszukali mnie jebana banda sędziów i arabów. Huj im wssystkich w dupe!
Teraz pokona Uska, a potem znowu kasowa walka z Mgannou, bo ludzie uwierzyli, ze Ngannou mocny. Fury zarobiony, francis zarobiony, usyk zarobiony, araby zarobione, a ja oszukany kurwa...
Ja gram za dorobne 50-100. Tylko MŚ w piłke nożna gram.za więcej, bo to najlatwiejsze obstawianie i najlepsze kursy.Odstaw ten hazard mordo, bo Cię zmiecie z planszy.
Chyba na pierwszym miejscu drugiej dziesiątki.Beka z ludzi którzy po jednym slabszym występie skreślają zawodnika. Fury jak pokona Usyka to można spokojnie go na tej pozycji postawić.
Tez tak to widzę. Fury teraz zredukuje ilość spożywanych piw o polowe, zacznie jeść warzywa z parowaru od żonki i razem z żona przed tv będzie ćwiczył 3 razy tygodniowo z Chodakowską , a później wejdzie do ringu i porobi bezradnego Usyka. Gość ma talent do boksu ale nie ma dyscypliny i żeby dał z siebie wszytsko to trzeba go przycisnąć do ścianyA znając życie Fury jak (o ile?) wyjdzie do Usyka, to znoklatuje Ukrainca, bo będzie miał motywację.
W ogóle respekt dla Ngannu, nie wierzyłem w niego, jeszcze powiedzmy to, że posadzi na dupę Furego było prawdopodobne, bo Cygan często czyści ring tyłkiem, ale stawiałem, że gdzieś od 4 rundy Franek nie będzie miał nic do powiedzenia, bo cardio padnie.
Btw - taka myśl jeszcze mi chodzi po głowie, że to dziwnie idealny wynik dla obu. Fury ma W, kasę i może iść do Usyka, a Ngannu ma L, ale spokojnie może zarobić kasę w kolejnej walce w boksie np z Wilderem.
Także ten.
No jakby ktoś scenariusz dobrze napisał...
top 1 hw ever?fury? słoneczko przygrzało czy jednak alkohol?Beka z ludzi którzy po jednym slabszym występie skreślają zawodnika. Fury jak pokona Usyka to można spokojnie go na tej pozycji postawić.
60mln Fury, 10mln Ngannouteraz niech tylko podadzą ile sianka im wpadło i pięknie dupy pękną ale tutaj
Brawo nagabumbum