Nielegalne kolano kończy walkę! Michał Pasternak wygrał przez dyskwalifikację z Denisem Labrygą

Ale ja już Cie wyjasnilem na argumenty, razem z sędzią i zawodnikiem, który popełnił faul. Nie zrozumiałeś tego, więc próbowałem Ci zadać najprostsze pytania, które miałem nadzieję zrozumiesz. Dałem Ci wybór - sędzia Jarosz/zawodnicy z walki lub Ty. A Ty wybrałeś Herba Deana. To jest poziom Twojej inteligencji. Możesz zachować honor - przeprosić, przyznać mi rację, wycofać się z powyższych bzdur, które pisałeś i potwierdzić, że zawodnicy powinni walczyć zgodnie z zasadami, na które się umówili. Stać Cię na taki gest?
Tak.
Labryga powinien zgłaszać protest bo skończenie kolanem w klinczu w walce na zasadach MMA było jak najbardziej legalne.
Dobranocka ołówek.

Wyjątkowo tępy osobnik, ale mogłem się domyślić - skoro kobieta nie wytrzymała to i ja z natury niecierpliwy nie dam rady. :neildegrassewhoa: ogólnie pewnie Sędzia Jarosz oraz Denis nie mają racji, że kolano było nielegalne, ale nasz cohonesowy expert już rozstrzygnął wynik potencjalnego protestu :dance:

Wyjątkowo tępy osobnik, ale mogłem się domyślić - skoro kobieta nie wytrzymała to i ja z natury niecierpliwy nie dam rady. :neildegrassewhoa: ogólnie pewnie Sędzia Jarosz oraz Denis nie mają racji, że kolano było nielegalne, ale nasz cohonesowy expert już rozstrzygnął wynik potencjalnego protestu :dance:
Tępy jak siekiera topurii. Wygrałeś mordo :juanlaugh:

Ty upośledzony jak Labrygas czy co? Od samego początku było mówione, że jeśli zawodnik ma kontakt ze ścianą to jest to liczone jako parter. Sędzia Jarosz mówił, że zaznaczał to w trakcie odprawy. A że Denis nie do końca chyba ogarnia no to dostał, na co zasłużył. Tylko jemu w ferworze walki to można wybaczyć. Ale żeby na takim zacnym forum go ktoś bronił?
Zamilcz Oplocie

Aha.

Czyli nie była to walka MMA tak jak ją ogłaszali?

W takim razie po co o tym wszędzie trąbili, że jest na takich zasadach, a nie na śmiesznych ?
Do kogo masz kurwa pretensje przygłupie jebany?

Nie odpisuj mi, naprawdę, szkoda paliwa, zwłaszcza mojego a przy okazji twojego.
Walka MMA ale w basenie bez piłek gdzie ściana oznacza podłogę (walka w parterze) i nie wolno kopać. Absurd ze ścianą .Taki sam jak podnoszenie walki po 15 sek parteru nawet wtedy gdy technika kończąca jest dopięta. Czego nie rozumiesz w zasadach ustawionych przez organizatora ?????

Last edited:
@Siedem @Draniu wytłumaczenie łopatologiczne, może nawet takie jednostki jak Wy zrozumiecie :waldeklaugh:

Skoro obaj zgodzili się na walkę w określonej arenie walk i zaakceptowali regulamin i zasady to dyskwalifikacja jest zrozumiałą decyzją. Z drugiej strony jednak mocno niewykorzystany potencjał sportowego zestawienia. Nie należy zapominać, że to nie jest sportowa gala tylko ,,dziwne walki" czy ,,walki dziwaków" i dantejskie sceny są na porządku dziennym. Labryga jest trochę jak klaun występujący w cyrku, mający pretensje o to, że traktuje się go jak klauna.

Jesteś tak samo daremny jak te friki. Jakbyś nie był oplotem to byś wiedział że chuj mnie interesuje Labryga i na jakich zasadach walczy. Nie będziesz siódmego od upośledzonych wyzywał bo staż Ci nie pozwala.

Łopatologicznie to wypadnij bo odholuje
To jak Cię chuj interesuje to po chuj tu wchodzisz i piszesz swoje pierdy?

.I co w końcu doszliscie do konsensusu?

C-w7qB5WsAIpwxk

Ta sprawa Labrygi to śmieszna rzecz, bo sam Labryga szczerze przyznaje, że wiedział o tym, ze ściana jest traktowana jako parter. Nawet Jarosz u Boxdela powiedział teraz, że kilka sekund przed walką jeszcze raz to przypomniał.

Błąd Labrygi, ale i zarazem dziwny regulamin Famemma.

Boxdel powiedział teraz na pokoju, że pomysłodawcą ściana= parter był Wojtek Gola.

Nawet pasuje, bo ten gość ma tak niskie IQ, że ma ciężko złożyć płynnie 2 zdania. Tylko jestem zdziwiony, że reszta zarządu to klepneła. Z drugiej strony jak 6 lat opierasz Fame na Tańculi,Kwiecińskim i Ferrari to tam zbytnio nikt bystry nie jest.

Back