Nielegalne kolano kończy walkę! Michał Pasternak wygrał przez dyskwalifikację z Denisem Labrygą

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
LabrygaPasternak.jpg

Michał Pasternak zanotował wygraną na gali FAME 24: Underground, która 8 lutego odbyła się w Warszawie. Przez dyskwalifikację "Wampir" wygrał z Denisem Labrygą.

SPRAWDŹ WYNIKI GALI FAME 24: UNDERGROUND

Denis Labryga zaczął od niskiego kopnięcia. Po chwili zejście do parteru przez Michała Pasternaka, ale akcja doprowadziła ostatecznie do klinczu pod bandą. Dopiero po blisko dwóch minutach Labryga zdołał odwrócić pozycję na swoją korzyść. W pewnym momencie Labryga zadał bardzo mocne kolano, po którym Pasternak osunął się na matę. Na środku areny pojawili się trenerzy Labrygi, którzy zaczęli cieszyć się ze zwycięstwa, jednak sędzia zaczął sygnalizować, że nie jest to koniec walki. Wszystko przez to, że Pasternak opierał się plecami na bandzie, co uznane zostało za pozycję parterową. Ostatecznie zwycięzcą przez dyskwalifikację został Michał Pasternak.

Dla Denisa Labrygi była to pierwsza przegrana. W dotychczasowych starciach wygrywał na zasadach MMA z Konradem Karwatem i Karolem Frąckowiakiem, w kickboxingu pokonywał Dawida Załęckiego i Kamila Mindę, a na gołe pięści pod szyldem WOTORE zwyciężył dwukrotnie z Piotrem Więcławskim.

Michał Pasternak po raz siódmy zawalczył pod szyldem FAME. W dotychczasowych starciach pokonywał między innymi Dominika Zadorę, Alana Kwiecińskiego czy Mateusza Kubiszyna. Jedyną przegraną poniósł jedynie w starciu z Normanem Parke’iem.

Labrygas powinien składać protest, to była walka MMA na pełnoprawnych zasadach tylko że na innej arenie. To kolano było legalne, nie ma czegoś takiego jak kurwa parter na ścianie.

Każdy sędzia ten protest przyklepie, bo nie ma na to innej opcji, jak można zdyskwalifikować zawodnika w walce MMA za kolano w klinczu? No nie można, nie ma też się co unosić honorem.
Protest i chuj, masz wygraną.
Jak ktoś z otoczenia Labrygi to czyta to mu to podsuńcie, to jest wygrana walka, a jak gość ma plany zawodowe to nie ma miejsca na sentymenty.

Labryga wygrał tę walkę przez nokaut.

Eee tam, nie ma co rozdzierać szat. Przegrał, to przegrał - na chuj roztrząsać? Pudzian go pocieszy, tam w kazamatach:pudzianfap:

Eee tam, nie ma co rozdzierać szat. Przegrał, to przegrał - na chuj roztrząsać? Pudzian go pocieszy, tam w kazamatach:pudzianfap:
Ty no ale kurwa dostajesz sierpa i gość dyskwalifikuje twojego przeciwnika?

To był kurwa normalny, legalny cios który zakończył walkę przez tko a nie jakieś kurwa dyskwalifikacje.

No wyruchali go. Mario będzie zazdrosny :mjsmile:
Git wyruchany bez mydła, ale mam nadzieję że protest jednak poleci, tak żeby mirkowi pękła... No zeby mu w pięty poszło.
Anzor był w narożniku, wystarczy że pomyśli na kiblu i złoży protest. Ale ja nie wiem czy on myśli i czy to zrobi jako główny trener.
Jak nie to strzelą sami sobie w kolano.

Labrygas powinien składać protest, to była walka MMA na pełnoprawnych zasadach tylko że na innej arenie. To kolano było legalne, nie ma czegoś takiego jak kurwa parter na ścianie.

Każdy sędzia ten protest przyklepie, bo nie ma na to innej opcji, jak można zdyskwalifikować zawodnika w walce MMA za kolano w klinczu? No nie można, nie ma też się co unosić honorem.
Protest i chuj, masz wygraną.
Jak ktoś z otoczenia Labrygi to czyta to mu to podsuńcie, to jest wygrana walka, a jak gość ma plany zawodowe to nie ma miejsca na sentymenty.

Labryga wygrał tę walkę przez nokaut.

Ty upośledzony jak Labrygas czy co? Od samego początku było mówione, że jeśli zawodnik ma kontakt ze ścianą to jest to liczone jako parter. Sędzia Jarosz mówił, że zaznaczał to w trakcie odprawy. A że Denis nie do końca chyba ogarnia no to dostał, na co zasłużył. Tylko jemu w ferworze walki to można wybaczyć. Ale żeby na takim zacnym forum go ktoś bronił?

Ty upośledzony jak Labrygas czy co? Od samego początku było mówione, że jeśli zawodnik ma kontakt ze ścianą to jest to liczone jako parter. Sędzia Jarosz mówił, że zaznaczał to w trakcie odprawy. A że Denis nie do końca chyba ogarnia no to dostał, na co zasłużył. Tylko jemu w ferworze walki to można wybaczyć. Ale żeby na takim zacnym forum go ktoś bronił?
Tak.
Od samego początku w walce MMA 3x5 na zasadach unifield rules było mówione że jak gość się oprze o klatkę jest parter, idź spać.

Chuj mnie obchodzi co mówił sędzia Jarosz. Obchodzi mnie to na jakich zasadach ta walka była kontraktowana a była na zasadach full MMA, więc jakie kurwa dyskwalifikowanie po kolanie kurwa w klinczu?

Ja nikogo nie bronie, bronie kurwa sportu.
Bo tutaj zaczynają się dziać rzeczy jak za czasów sławnego fryzjera w piłce nożnej i te frikowe kurwy sobie ryja sportem wycierają, a teraz spierdalaj.

UNIFIELD RULES? XDDDD jełopie, jakie unified (zapisz sobie na przyszłość) rules na gali bez komisji, i bez KLATKI przede wszystkim?
Większość walk na zasadach MMA na całym świecie odbywa się według Zjednoczonych zasad i żadnych komisji nie ma, na fen masz komisję, na KSW masz komisję? Na oktagonie masz komisję? Weź spierdalaj jełopie bo naprawdę nie mamy o czym rozmawiać, masz chuja nie pojęcie w temacie w którym próbujesz zabierać głos.

Komisje kurwa hahaha, california dream półgłówkowi wjechał.

:juanlaugh:

Większość walk na zasadach MMA na całym świecie odbywa się według Zjednoczonych zasad i żadnych komisji nie ma, na fen masz komisję, na KSW masz komisję? Na oktagonie masz komisję? Weź spierdalaj jełopie bo naprawdę nie mamy o czym rozmawiać, masz chuja nie pojęcie w temacie w którym próbujesz zabierać głos.

Ale chuj mnie obchodzi większość walk, tutaj na gali było od samego początku mówione, co jest liczone jako parter, Labryga wiedział, na jakie zasady się podpisał i tyle. Popełnił faul, sam się przyznał do błędu, przeprosił, a idiota z internetu będzie płakał o UNIFIELD rules XDDD

Ale chuj mnie obchodzi większość walk, tutaj na gali było od samego początku mówione, co jest liczone jako parter, Labryga wiedział, na jakie zasady się podpisał i tyle. Popełnił faul, sam się przyznał do błędu, przeprosił, a idiota z internetu będzie płakał o UNIFIELD rules XDDD
Ale chuj mnie obchodzi twoje zdanie kiepie, walka na pełnoprawnych zasadach MMA liczona do rekordu na jaką ta walka była anonsowana powinno być odbywana na zasadach unifield rules i chuj mnie to obchodzi.
Tylko kretyni nie widzą w tym czegoś co odbyło się nieprawidłowo.

Widziałeś kontrakt ze dokładnie wiesz jakie tam były zasady ołówku?
Miała być walka full MMA tylko na innej arenie, w MMA za kolano z klinczu pod siatką/ścianą się dyskwalifikuje bijącego? Tobie się kurwa sufit na łeb spierdolił łbie od frików co pierdoli glupoty a myśli że na tym zęby zjadł?
Chłopaku ty 5 lat temu nie wiedziałeś czym jest MMA.

Nie odpisuj, pierdole dyskusje z debilami.
Ewentualnie możesz mnie zwyzywać co wpisze się w twój poziom personalny.

Tak.
Od samego początku w walce MMA 3x5 na zasadach unifield rules było mówione że jak gość się oprze o klatkę jest parter, idź spać.

Chuj mnie obchodzi co mówił sędzia Jarosz. Obchodzi mnie to na jakich zasadach ta walka była kontraktowana a była na zasadach full MMA, więc jakie kurwa dyskwalifikowanie po kolanie kurwa w klinczu?

Ja nikogo nie bronie, bronie kurwa sportu.
Bo tutaj zaczynają się dziać rzeczy jak za czasów sławnego fryzjera w piłce nożnej i te frikowe kurwy sobie ryja sportem wycierają, a teraz spierdalaj.
wariacie bodajze paragraf 13. Czego ty walczysz z wiatrakami? Doczytaj regulamin.

Przecież to Ty idioto próbowałeś się wymadrzac, na jakich zasadach była kontraktowana walka XDD myślę, że jednak sędzia Jarosz, który tworzył regulaminy Fame jeśli chodzi o sędziowanie ma większą wiedzę od nas w tym temacie, i skoro zdyskwalifikowal Labryge, który sam się przyznał do błędu to zamyka do pole do dyskusji. Mimo Twoich płaczu w 10 tematach o jakimś bzdurnym proteście.

Przecież to Ty idioto próbowałeś się wymadrzac, na jakich zasadach była kontraktowana walka XDD myślę, że jednak sędzia Jarosz, który tworzył regulaminy Fame jeśli chodzi o sędziowanie ma większą wiedzę od nas w tym temacie, i skoro zdyskwalifikowal Labryge, który sam się przyznał do błędu to zamyka do pole do dyskusji. Mimo Twoich płaczu w 10 tematach o jakimś bzdurnym proteście.
Aha.

Czyli nie była to walka MMA tak jak ją ogłaszali?

W takim razie po co o tym wszędzie trąbili, że jest na takich zasadach, a nie na śmiesznych ?
Do kogo masz kurwa pretensje przygłupie jebany?

Nie odpisuj mi, naprawdę, szkoda paliwa, zwłaszcza mojego a przy okazji twojego.

Aha.

Czyli nie była to walka MMA tak jak ją ogłaszali?
A znasz jakąś organizacje, w której przestrzegają unified rules, ale walki odbywają się w 'basenie'? XD

Idąc Twoją idiotyczną logiką to powinieneś się pruć o to, że w walkach ogłoszonych jako 'boks małe rękawice' powinno być 12 rund po 3 minuty. Albo tak jak dzisiaj w walce Orzełka z Tomkiem były rundy 2 minutowe. Czemu tam nie płaczesz - PRZECIEŻ TO MIAŁ BYĆ BOKS!!!

A znasz jakąś organizacje, w której przestrzegają unified rules, ale walki odbywają się w 'basenie'? XD

Idąc Twoją idiotyczną logiką to powinieneś się pruć o to, że w walkach ogłoszonych jako 'boks małe rękawice' powinno być 12 rund po 3 minuty. Albo tak jak dzisiaj w walce Orzełka z Tomkiem były rundy 2 minutowe. Czemu tam nie płaczesz - PRZECIEŻ TO MIAŁ BYĆ BOKS!!!
Idź spać przygłupie. Prują to się twoje gacie i frajerzy na komendzie.

Z zawodowcem lizakiem mam doczynienia tak? Pod klubem w Trójmieście wpierdol obskoczysz lamusie :kis:

Przecież to Ty masz pretensje i płaczesz w stu komentarzach po gali, ja mam wyjebane na takich przygłupów jak Ty, którzy rozumieją mniej niż Labryga. On 3 minuty po walce zrozumiał swój błąd i przeprosił, Ty dalej brniesz. :korwinwhat:

Przecież to Ty masz pretensje i płaczesz w stu komentarzach po gali, ja mam wyjebane na takich przygłupów jak Ty, którzy rozumieją mniej niż Labryga. On 3 minuty po walce zrozumiał swój błąd i przeprosił, Ty dalej brniesz. :korwinwhat:
Wydaje mi się że mamy tyle samo postów prowadząc pseudo dyskusje no ale według twojej matematyki może być inaczej :juanlaugh:

Połowy tekstu w twoich postach nie czytam bo pierdolisz zwykle głupoty, a Panu Krecikowi to możesz buty czyścić.

Idź spać przygłupie. Prują to się twoje gacie i frajerzy na komendzie.

Z zawodowcem lizakiem mam doczynienia tak? Pod klubem w Trójmieście wpierdol obskoczysz lamusie :kis:
To w końcu 5 lat temu nie wiedziałem, czym jest MMA czy jestem Lizakiem? A może to sam trener Okninski pisze do przygłupa z internetu, który nie rozumie, jak od początku gali mu mówią, że kontakt ze ścianą= parter i do drugiej w nocy płacze coś o UNIFIELD RULES XD

To w końcu 5 lat temu nie wiedziałem, czym jest MMA czy jestem Lizakiem? A może to sam trener Okninski pisze do przygłupa z internetu, który nie rozumie, jak od początku gali mu mówią, że kontakt ze ścianą= parter i do drugiej w nocy płacze coś o UNIFIELD RULES XD
Patrz jak się chłopak spuścił, lizak lamusie, chcesz następnego chlapacza na pysk od budowlańca?

Jedno drugiego wcale nie wyklucza bo lizak ma umiejętności jak po pół roku treningu.

Noc się dopiero idioto zaczyna, UFC się rozkręca. No ale z kim o kurwa o czym ja tutaj dyskutuje.

Noc się dopiero idioto zaczyna, UFC się rozkręca. No ale z kim o kurwa o czym ja tutaj dyskutuje.
Myślę, że musisz napisać do sędziego Goddarda, że zasady w kontrakcie nie obowiązują, bo Tobie się coś wydaje XD

A jak myślisz, sędzia główny piszący regulaminy i zawodnicy, którzy podpisali kontrakt znają się lepiej czy Ty?
Myślę że herb dean zna się najlepiej.

A teraz możesz już spierdalać? Dzieciaku, nie wyciągniesz mnie w wykopową dyskusje, nie rozjebiesz mnie na argumenty, czego szukasz w tym konflikcie?
Tutaj forum nie działa tak że stado debili przekrzyczy jednego mądrego.

Daj mi spokój, proszę cię mordeczko.
Męczysz moją inteligencję.

Ale ja już Cie wyjasnilem na argumenty, razem z sędzią i zawodnikiem, który popełnił faul. Nie zrozumiałeś tego, więc próbowałem Ci zadać najprostsze pytania, które miałem nadzieję zrozumiesz. Dałem Ci wybór - sędzia Jarosz/zawodnicy z walki lub Ty. A Ty wybrałeś Herba Deana. To jest poziom Twojej inteligencji. Możesz zachować honor - przeprosić, przyznać mi rację, wycofać się z powyższych bzdur, które pisałeś i potwierdzić, że zawodnicy powinni walczyć zgodnie z zasadami, na które się umówili. Stać Cię na taki gest?

Back