Endrju Golara
WSOF Light Heavyweight
taktycznyFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
taktycznyW chuj śliski typ, tak samo jak jego koleżka reporter od siedmiu boleści. Te przygłupy chwycą się wszystkiego, żeby nie pracować normalnie.Sztuczny w chuj ten Tańcula. Całą winę zrzucił na internet jakby sam się nic nie przyczynił

Ja od dawna jestem za przywróceniem obozów pracy dla przestępców, pozapierdalałby jeden z drugim w kamieniołomie czy kopalni i od razu by się zresocjalizował. Niestety pierdolone przepisy unijne sprawiły, że gady nie mogą nawet użyć jakiegokolwiek przymusu i w sytuacji kryzysowej muszą najpierw poprosić więźnia, potem zapowiedzieć użycie siły itp., polecam książkę Kapusty, tam jest ładnie opisane jak więźniowie dziś z góry na gadów patrząSzkoda to ze tylko 2 lata i szkoda ze za nasze pieniądze
To on był kurwa jakimś prawnikiem? O kurwa kisnę, no to IQ 300 z jego stronyHaha jaki debil, z wyrokiem latał na każdą konferencje frikfajtową, mecenas kurwafa, prawnik![]()
.Prawnikiem to on byl jak skrecal w prawo co najwyzejTo on był kurwa jakimś prawnikiem? O kurwa kisnę, no to IQ 300 z jego strony.
Tweet usunięty, o co chodzi?Szkoda to ze tylko 2 lata i szkoda ze za nasze pieniądze
Znam sporo osób po prawie i wielu z nich ostatnie do czego się nadaje to praca w czymkolwiek co ma związek z prawem.Haha jaki debil, z wyrokiem latał na każdą konferencje frikfajtową, mecenas kurwafa, prawnik![]()
Wuwunio już się obsrał własnych słów zapewne, a chodziło o niejaką Bombę, że idzie ponoć siedzieć na 2 lata, a jeszcze niedawno jako prawnik pokonywał Murana i dostawał nokauty w 10 sekund.Tweet usunięty, o co chodzi?
Coś gdzieś na jakimś YouTube materiale mówił żeTo on był kurwa jakimś prawnikiem? O kurwa kisnę, no to IQ 300 z jego strony.
Ni chuja nie wiem kim są ci, których wymieniłeś i o co chodzi z tym co robili. Ok, nieważneWuwunio już się obsrał własnych słów, a chodziło o niejaką Bombę, że idzie ponoć siedzieć na 2 lata, a jeszcze niedawno jako prawnik pokonywał Murana i dostawał nokauty w 10 sekund.

Jakis freak poszedl grzac puche podobno no i ludzie pisza ze szkoda bo fajny chlopak bylTweet usunięty, o co chodzi?
Tweet usunięty, o co chodzi?
Bomba jest magistrem prawaCoś gdzieś na jakimś YouTube materiale mówił że
A: skończył studia prawnicze
B: wyjebali go z tych studiów.
![]()
Szok w Gdańsku. Gwiazdor freak fightów zatrzymany przez policję
Szokujące doniesienia z Gdańska. Policja poinformował o zatrzymaniu 35-latka, który niejednokrotnie walczył na galach freak fightowych. Paweł B. był poszukiwany do odbycia wyroku za oszustwa.www.o2.pl
PDW!
Jeszcze 2 dni temu dokladnie pamietam jak go nazwalem oplotem jak wrzucal jakies wysrywy o freakach to mi odpisal ze niedlugo bedzie jungle![]()

Jakby Ciebie rodzice zmonetyzowali, to chociaż byłoby trochę pożytkuREVO zmonetyzował śmierćView attachment 56119

Na cohones jak zwykle jad

Kurła , młodzież nie wie co to jest.taktyczny