NFL - futbol amerykański

439901548_972112307618960_1681049181531255702_n.jpg
439344026_972158840947640_4475129969911785030_n.jpg

Mitchell spadł bo parę tygodni temu go złapali po kieliszku w biały dzień :crazy:

Spencer Rattler poszedł z #150 do Saints. Kiedyś faworyt do Top 3 draftu skończył na ławie za Calebem, transfer i obecnie wyłącznie jako ciekawostka tabloidowa.

Jest nowy najwyższy kontrakt dla nie-QB. Teraz tylko czekać, aż Jerry przepłaci Lamba? :lol:

Do początku sezon niecałe dwa tygodnie. O wielkim pojedynku QB na campie Steelers było bardzo cicho, bo też nie było się czym chwalić :lol:

Można już odliczać godziny do KC vs Ravens. Mecz #2 sezonu, czyli Packers vs Eagles w nocy z piątku na sobotę na stadionie Corinthians.

Lamar parówa? Nie lubię go i jest niec przereklamowany ale nie zauważyłem parówskiego zachowania jak u Kermita i jego Swifties. :fjedzia:
No nie lubię go :fjedzia:
Cała ta akcja z przedłużeniem kontraktu to była farsa.
Ale tyle mojego, co sobie na forum napiszę, tamtemu dołożyli młodego szybkiego murzyna, Rice będzie tylko lepszy (a jednocześnie głupszy) i wynik jest jaki jest :damjan:

Ravens mogli wygrać, pudło Tuckera to jedno, ale Lamar fatalnie spudłował z wide open Flowersem. Nawet Daniel Jones by się tego wstydził. Media pewnie skupią się na ostatniej akcji, gdzie Likely złapał, ale nastąpił na linię.

Końcówka dobra, ciekawe czy by kopali z pola czy poszli po 2 punkty jakby nie nadepnął tym czubkiem buta na linie.

Eagles wygrali z Packers 34-29 w Sao Paulo. Saquon Barkley z 3 TD za lepszą OL, niż miał w Giants :lol: Jordan Love chyba skręcił kostkę na pięć sekund przed końcem meczu, ale może to nic poważnego.

Love wypada na 3-6 tygodni. Diagnoza: naciągnięcie więzadeł pobocznych. Zapewne ominie mecze z Colts, Titans (Malik Willis revenge game) i Vikings.

Jerry to jednak idiota. Wyczekał i znowu przepłacił. No ale przynajmniej wiadomo, że Cowboys chooja zrobią do końca dekady :lol:

zapisuję się do klubu.
witam szanownych panów.
:conorsalute:

na początek uczę się oglądać!
mam plan być w tym regularny.

Back