NFL - futbol amerykański

zapisuję się do klubu.
witam szanownych panów.
:conorsalute:

na początek uczę się oglądać!
mam plan być w tym regularny.
Redzone i ogień. :putin:

Sędziowie w Colts - Texans kompletnie pierdolnięci.

Bengals też dobre asy :beczka:
Chcą chyba skończyć Burrowa, bo kolejny sezon nie zorganizowali mu ochrony i typ łapie 3 sacki od słabiutkich Patriots

Last edited:
Panthers znowu będą celować w #1 draftu. Darnold lepszy od Daniela Jonesa to jest lepszy numer. Debiut Caleba ze zwycięstwem, ale pomogły special teams i Levis z pick-six w stylu Zacha Wilsona. Anthony Richardson na dobrym poziomie, choć Colts przegrali bo nie potrafili zatrzymać Mixona.

jakie są obecnie trzy największe pośmiewiska ligi w ostatnich latach?
chodzi mi o drużyny.

jakie są obecnie trzy największe pośmiewiska ligi w ostatnich latach?
chodzi mi o drużyny.
Jest więcej niż trzy - Panthers, Jets, Giants, Bears, Broncos.

Browns też są niezłym pośmiewiskiem przez trade po Watsona ale to solidna drużyna i zrobili playoffy w tamtym roku.

Panthers, Jets, Giants, Bears, Broncos.
czyli mam w czym wybierać!!!!!
powoli zapoznam się z przepisami, poznam zawodników i będę za którąś ekipę trzymać kciuki.
na pewno kibicowałbym redskins, gdyby nazywali się ciągle redskins.

pytanie.
wczorajszą transmisję komentował pan kostyra, na którego mam uczulenie.
gość się zna na rzeczy, czy jest po prostu kostyrą, którego nie można słuchać, jak podczas walk bokserskich?

@Yaas Kostyra prezentuje poziom Kostyry także w futbolu amerykańskim :crazy:

Co do pośmiewisk, Jets są nimi od połowy lat 70., Bears od lat 90. z małą przerwą, Giants ostatnie 8-9 lat, a Panthers to aktualnie najgorsze dziadostwo w lidze.

Co do pośmiewisk, Jets są nimi od połowy lat 70., Bears od lat 90. z małą przerwą, Giants ostatnie 8-9 lat, a Panthers to aktualnie najgorsze dziadostwo w lidze.
będę się przyglądał.
z czasem pewnie gdzieś ulokuję sympatię.
ja mam zawsze dużo radości, kiedy tym słabszym wychodzi coś więcej niż się przypuszcza.
taka minnesota timberwolves w nba w latach 90 lub charlotte hornets- to dobre przykłady.

oczywiście dam sobie czas na poznanie zasad.
wczorajszy mecz mnie się podobał, nawet z kostyrą na mikrofonie.

jakieś sensowne podcasty po polsku występują na jutubie?

czasem pewnie gdzieś ulokuję sympatię.
ja mam zawsze dużo radości, kiedy tym słabszym wychodzi coś więcej niż się przypuszcza.
No to wszystko spoko ale tym drużynom które podałem nigdy nie wychodzi. :awesome:

No to wszystko spoko ale tym drużynom które podałem nigdy nie wychodzi. :awesome:
w moje kibicowanie wpisane jest cierpienie.
west ham, stomil, glks jonkowo, charlotte hornets, minnesota timberwolves, wieczny kac po bulls jordana.
może być tylko lepiej, jak którejś drużynie coś wyjdzie!
:lol:

z nfl na razie nauka.
będzie trudna, ponieważ nigdy nie grałem.
ale krok po kroku przyswoję zasady.
tylko ten kostyra na mikrofonie...

Będzie śmiesznie jak Saints zdobędą więcej punktów z Cowboys, niż z Panthers. Vikings dalej trzymają poziom z Niners, ale wynik na styku.

W cholerę niedoceniana jest ta obrona Packers. Colts poza pojedynczymi biegami Taylora nie mają kompletnie pomysłu jak się w nich wgryźć.

Niners wyglądają tragicznie :/

Jakoś dużo kopania w tym sezonie. Sporo meczów już było gdzie same kopnięcia decydują o wyniku

Saints punktują jak za czasów Breesa

Tepper jednak schował ego do kieszeni. Young to absolutna katastrofa, jeszcze w kontekście wyczynów Strouda. On w ogóle nie widzi ponad swoją OL a nie ma 10 sekund na oddanie rzutu jak w Alabamie. Najgorszy #1 overall pick od czasów JaMarcusa Russella, a gdyby pozwolono mu grać trzy sezony jak tamtemu, a nie jeden + dwa mecze to byłby znacznie gorszy. Young samodzielnie zabije draftowanie niskich QB na 15 lat. Drew Brees i prime Russell Wilson to były dwa wyjątki od reguły i jak się okazuje wyjątek nie jest regułą bez powodu.

Back