NFL - futbol amerykański

PJ Walker to stan umysłu. Nie znam drugiego QB z tak słabymi liczbami i zwycięstwami jego drużyn. Jakby wszyscy wokół wiedzieli, że trzeba grać na maksa, bo gość to trzecia woda po kisielu. 15/32, 178 yds, 1 INT, 51 rating a drużyna i tak zdobywa 39 punktów :crazy:
Sędziowie też pomogli :awesome:

Titans zdali sobie sprawę, że na plecach Henry'ego już daleko nie zajadą. Za dużo dobrych QB się pojawiło w AFC. Pewnie Levis dostanie kilka meczów, żeby się pokazać a w 2024 cały sezon(?) a jak nie wyjdzie to draftowanie nowego QB w 2025.

Tymczasem Vikings ograli 49ers w MNF. Obrona SF nie potrafiła zatrzymać Addisona i Hockensona, a Purdy 2 INT w czwartej kwarcie.

Cowboys spuszczają ostry łomot Rams. 33-9 do przerwy. Tymczasem Tyrod Taylor kontuzjowany i Giants muszą grać derby NY z Tommy DeVito na QB :crazy:

Cousins koniec sezonu prawdopodobnie

Gano :siara: W ogóle czołówka kopaczy z zeszłego sezonu gra straszną chujnie póki co.

Giants mieli -8 pass yards, w dogrywce DeVito dwa rzuty na -1 jard i historyczny wyczyn. Ale Zach Wilson to absolutne dno. Jets jeszcze się wywalą przed playoffs z jego powodu.

Bardzo dobry fit dla Seahawks, duże wzmocnienie linii. Jedyny mankament to, że gość jest w swoim final year i mało nie zarabia, więc Seahawks będą musieli pewnie sięgnąć głębiej do kieszenie jeśli zdecydują się go przedłużyć.
Giants i tak dostali dobrą rekompensatę jak za gościa ze spadającym kontraktem.

Tymczasem Fournette dodany do practice squad Bills

Druga runda za Leonarda Williamsa to i tak grubo. No cóż, reunion z Frankiem Clarkiem był raczej wykluczony. Wydaje mi się, że Hawks uwierzyli, że mogą jeszcze wygrać dywizję w tym sezonie, bo Purdy bez Samuela i Trenta Williamsa (chwilowo) wygląda tak sobie :cool:

No cóż, reunion z Frankiem Clarkiem był raczej wykluczony.
Czemu? Myślałem, że to już klepnięte.

Wydaje mi się, że Hawks uwierzyli, że mogą jeszcze wygrać dywizję w tym sezonie, bo Purdy bez Samuela i Trenta Williamsa (chwilowo) wygląda tak sobie :cool:
Hendrickson z Hubbardem wjeżdżali wczoraj jak w masło, a Purdy pod presją się gubi co było widać w ostatnich spotkaniach, a i ten wczorajszy int w red zone był absurdalny. Wróci Williams to i Brock dostanie więcej czasu na podanie. Trochę zawiedziony jestem obroną, dorzucili Gregorego, a i tak tego zapowiadanego niszczenia rywali jakby mniej ostatnio.

Zdrowy Burrow :antonio:

@Rododendron Fakt, przegapiłem, że Seahawks jednak dali drugą szansę Clarkowi, ale nie spodziewam się po nim fajerwerków.

Teraz zostaje czekać co zrobią Vikings, bo w tak słabej NFC mogą się załapać na wild card nawet gdyby wzięli Colta McCoya z ulicy :lol:

No cóż, Commanders idą w totalny reset. Ron Rivera wyleci po sezonie, tu się nie ma nad czym zastanawiać. Sam Howell może sobie dograć sezon do końca, ale w 2024 będzie nowy HC i nowy QB1.

Bills wzmocnili secondary Rasulem Douglasem z Packers.

No cóż, Commanders idą w totalny reset. Ron Rivera wyleci po sezonie, tu się nie ma nad czym zastanawiać. Sam Howell może sobie dograć sezon do końca, ale w 2024 będzie nowy HC i nowy QB1.

Bills wzmocnili secondary Rasulem Douglasem z Packers.
Bardzo dobry ruch Bills, zwłaszcza po kontuzji Milano. Z tego co wiem to mają na oku jeszcze Johnsona z Chicago, który złożył trade request i tu się będą licytować z Niners.

Commanders full przebudowa, ale wg mnie ta obrona dalej jest za mocna żeby szorować po dnie ligi. Z drugiej strony Caleb + Terry brzmi super i jak miałby go wyciągnąć jakiś dziad to właśnie Commanders wyglądają na najlepszy fit. Zresztą gówniarz już też głupieje i zaczyna coś pierdolić, że może w koledżu zostać rok dłużej jak mu się nie spodoba kultura organizacji.
Dziwny ruch Bears natomiast, bo co oni dalej planują? Sweat to duże wzmocnienie ich chujowej obrony, jeśli planują go podpisać to pytanie czy pod kątem nowego QB czy dalej wierzą w Fieldsa? Ten Maye też póki co wygląda nieźle.

Niners natomiast są pojebani, ich pierwsza linia obrony teraz to Bosa, Hargrave, Armstead i Young. To jest jakiś kosmos

Mark Davis przyznał się do błędu. I bardzo dobrze. Teraz dograć sezon McConnellem i draftować nowego QB w Top 10 :cool: #RaiderNation.

Pięknie to się wyjebie hajp na Dolphins. Chiefs jadą z pozorantami jak z furą gnoju. 21-0 do przerwy. Akcja meczu Dolphins to punt, który odbił się od telebimu :lol:

CJ Stroud 470 yds, 5 TD vs Buccaneers. Telewizje zaraz przeniosą mecze Texans do prime time bo to zaczyna groźnie wyglądać :cool:

A Panthers mają kurdupla na QB i starego Thielena jako WR1 :lol:

Rekord pass yards w meczu przez rookie QB (wcześniej Andrew Luck).

Giants chyba mogą tankować po nowego QB. Daniel Jones wrócił i od razu kontuzja kolana. Tommy DeVito 1/3, 2 INT i Raiders prowadzą 24-0 do przerwy. Aż szkoda, że nie zwolnili McDanielsa przed sezonem :lol:

Daniel Jones zerwał więzadła przy sacku Crosby'ego i wypada do końca sezonu. Giants zostali z DeVito i Mattem Barkleyem na practice squad. Będzie dryfowanie po Top 5 w drafcie, a wtedy pewnie wezmą nowego QB. Jones nie ma gwarantowanych pieniędzy po 2024, więc nie będzie jakiegoś szalonego cap hitu. Zasadniczo to mógłby być jego ostatni mecz w Giants, a nie wiem czy znajdzie się inny desperat, który da mu rolę startera.

Mac Jones to już chyba nawet tego sezonu nie dogra. INT w red zone, po którym Bill wpuścił Zappe na ostatni drajw meczu i...

Zasadniczo startera NE w Week 1 2024 poznamy dopiero po drafcie.

Back