aptekarzovereema
WSOF Bantamweight
Oglądam. Eagles za mocniLet’s go Miami Dolphins! Jest ktoś kto ogląda teraz Dolphins vs Eagles? Szykuje się dobry mecz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oglądam. Eagles za mocniLet’s go Miami Dolphins! Jest ktoś kto ogląda teraz Dolphins vs Eagles? Szykuje się dobry mecz.
Dobrze grają skubani. Ale jeszcze jest trochę czasu.Oglądam. Eagles za mocni
Sędziowie też pomogliPJ Walker to stan umysłu. Nie znam drugiego QB z tak słabymi liczbami i zwycięstwami jego drużyn. Jakby wszyscy wokół wiedzieli, że trzeba grać na maksa, bo gość to trzecia woda po kisielu. 15/32, 178 yds, 1 INT, 51 rating a drużyna i tak zdobywa 39 punktów
Sędziowie też rzucali flagi tylko w jedną stronęOglądam. Eagles za mocni
Chłop pięknie zwariował
Czemu? Myślałem, że to już klepnięte.No cóż, reunion z Frankiem Clarkiem był raczej wykluczony.
Hendrickson z Hubbardem wjeżdżali wczoraj jak w masło, a Purdy pod presją się gubi co było widać w ostatnich spotkaniach, a i ten wczorajszy int w red zone był absurdalny. Wróci Williams to i Brock dostanie więcej czasu na podanie. Trochę zawiedziony jestem obroną, dorzucili Gregorego, a i tak tego zapowiadanego niszczenia rywali jakby mniej ostatnio.Wydaje mi się, że Hawks uwierzyli, że mogą jeszcze wygrać dywizję w tym sezonie, bo Purdy bez Samuela i Trenta Williamsa (chwilowo) wygląda tak sobie
Bardzo dobry ruch Bills, zwłaszcza po kontuzji Milano. Z tego co wiem to mają na oku jeszcze Johnsona z Chicago, który złożył trade request i tu się będą licytować z Niners.No cóż, Commanders idą w totalny reset. Ron Rivera wyleci po sezonie, tu się nie ma nad czym zastanawiać. Sam Howell może sobie dograć sezon do końca, ale w 2024 będzie nowy HC i nowy QB1.
Bills wzmocnili secondary Rasulem Douglasem z Packers.
You think this is funny? Funny how? What's funny about it?I'm a little fucked up maybe, but I'm funny how, I mean funny like I'm a clown, I amuse you? I make you laugh, I'm here to fuckin' amuse you? What do you mean funny, funny how? How am I funny?