yonigga
Weed Master
nie dosc, ze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No tak, jak przesledzisz sytuację w których @Roshi pisał że to ma mało obserwujących i że fejk, chwilę później okazywały się prawdziwe, każde konto kiedyś zaczyna i ja nie patrzę na liczbę obserwujących a na to czy obserwuje go ktoś poważny kogo ja obserwuje, jeśli tak to daje temu jakąś wiarygodność.@Siedem lubi właśnie wrzucać takich na cohones

Ale pierdolisz, chodziło mi o te kurwe rubena carteraNo tak, jak przesledzisz sytuację w których @Roshi pisał że to ma mało obserwujących i że fejk, chwilę później okazywały się prawdziwe, każde konto kiedyś zaczyna i ja nie patrzę na liczbę obserwujących a na to czy obserwuje go ktoś poważny kogo ja obserwuje, jeśli tak to daje temu jakąś wiarygodność.
No ale w tym przypadku to wydaje się troll w nawiązaniu do Dustina.
Jak będziecie dalej tak pisać że ja tu jakieś fejki wrzucam to więcej nic wam nie wstawię![]()

Ten co dostał w pape od Iwo w 20 sekund muhamed aly z Brazylii znów ma walkę w DWCS, rywal jeszcze nie jest ogłoszony, ale mam nadzieję że zestawią go z Piwowarczykiem.
No a chlop w MMA nokautuje więc to nie jest pierwszy lepszy łeb.
intheass twierdzi ze...
Czy ja wiem, Heldzik na rozkładzie to dobra karta przetargowa na przyszłość bo po tych popisach Ruchały w UFC to nie ma co ukrywać że Patryk z punktu widzenia Amerykanów ma ogromną plamę w rekordzie. No ale też nie uważam żeby takie skakanie po kategoriach było właściwą drogą.poniosło chłopaka, jedynie gabarytowo by się to zgadzało, a tak to jest za mały na wagę wyżej
Niewinny.