Newsy MMA Userów

Sprawdzone info czy ktoś sobie napisał ot tak?
Podobno nadal oczu nie może otworzyć co zrozumiałe bo ma połamane oba oczodoły ale jeśli faktycznie jest tak źle to może być już koniec jego kariery.
To co wstawił drzewo jest stare, tzn "świeżo" po walce, to nie jest żaden "update". Nie ma też nigdzie info że tracił przytomność.
Jak drzewo coś wstawia to najlepiej to olać.

Mam nadzieję że to fejk
To konto ma 3 twity dodane, nie ma tego na żadnym poważnym portalu, a sam Prates miesiąc temu mówił normalnie o tej walce:
“If I have no choice, if I have to fight somebody, and then go tothe belt – I think I will pick Morales,” Prates said on the"Pound 4 Pound” podcast. “Because it makessense, I’m No. 2, he is No. 3. And then you get the winner against the winner of Ian and Makhachev.”

Dustin chciał sie bić z polcjantem :beczka:

I oświadczenie z social mediow (kopiuje z lowking)
– Znalazłem się w sytuacji, w której potrzebuję pomocy – napisał. – Odejście ze sportu nie przyszło mi łatwo, a alkohol nie jest rozwiązaniem.

– Zrujnował życie mojemu ojcu i nie pozwolę, by zrujnował moje. Moja rodzina zasługuje na to, bym był dla niej w 100%.

– Staram się zrobić wszystko, co w mojej mocy, by uporządkować myśli i podjąć właściwe kolejne kroki.

Myślę, że temat potrzebny co do całego artykułu :awesome:

Wysyp gifów z potężnym gejem stonks
1000042223-1-gif.145409

Ostatni pogromca Marka Jakimowicza w DWCS. Swoją drogą widać że FNC nie robi problemów swoim zawodnikom jeśli odzywa się UFC, a to ważna informacja dla Polaków którzy chcą się tam znaleźć bez przystanku zwanego KSW.

Back