Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Przecież KałRS1 nie ma działu marketingu to jak ma się rozwijać?
Otyły Dominik piszący bzdury na X to nie jest reklama.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Fejk! @szplin nigdy by sobie nie zrobił takich tatuaży i nie pofarbowałby włosów na kilka kolorów
co myslicie?

Mam nadzieję, że zadebiutują jak już Aspinall wróci.
![]()

Poprzednio chcieli zajebać cały patent Trevora dla siebie.50/50 oby się udało, bo te rękawice są kurwa niedorzeczne w obecnych czasach. Pride miało lepsze rękawice 25 lat temu.
Tylko jak w to jest zaangażowany ten jebany żydek hunter to ciemno to widzę![]()
Morales ma krótkie okienko czasowo, żeby walczyć o pas w półśredniej. Facet jest ogromny, nie wiem jak długo będzie w stanie zbijać tyle wagi.Podobno Morales vs Prates klepniete jako eliminator.
Morales fizycznością go zajedzie na moje oko ale walka zacna jeśli do niej dojdzie.
Prates go ubijePodobno Morales vs Prates klepniete jako eliminator.
Morales fizycznością go zajedzie na moje oko ale walka zacna jeśli do niej dojdzie.
Nic się nie zmieniło. Są dostępne tylko prelimsy, za główną dodatkowa opłata.Pytanko do osób z fightpassem - czy po wejściu paramounta coś się zmieniło i gale numerowane są teraz w normalnym pakiecie w Polsce czy nie ma tak łatwo i tam jest za numerowane dalej jakaś opłata?
Łysy na wczorajszej konfie jak go spytali o tego deala to powiedział, że chceli 100 mln $ i bardziej prawdopodobne, że zrobi galę w Koloseum, gdze też chcieli krocie za organizację. No ale wierzyć dejnie to tak jak politykomPoprzednio chcieli zajebać cały patent Trevora dla siebie.

Dzięki.Nic się nie zmieniło. Są dostępne tylko prelimsy, za główną dodatkowa opłata.

Taka walkę, czy Szymona ze Szpilką chętnie bym zobaczył.
Chociaż... nie byłem do końca precyzyjny. Nic się nie zmieniło w tym standardowym pakiecie. Ale są też takie nowe pakiety "Ultimate"Dzięki.![]()
O i coś takiego jest ciekawe, ale lekko cena odstrasza jednak. Dzięki wielkieChociaż... nie byłem do końca precyzyjny. Nic się nie zmieniło w tym standardowym pakiecie. Ale są też takie nowe pakiety "Ultimate"
View attachment 150426View attachment 150427

Przy wielkiej sympatii do Janka ostatnią walkę wygrał w 2022 z Rakicem przez kontuzje, ostatnia walka gdzie naprawdę był lepszy to Adesanya 2021 rok, 5 lat bez prawowitego zwycięstwa zrobiło robotęJanek w nowych rankingach ufc spadł na 15 miejsce, Gamrot 6.
![]()