Newsy MMA Userów

Jeden użytkownik teraz znowu musi wyprzeć to z głowy, tak jak z Alexem i jego islamem :DC:
Ładnie ci siadło na banie widzę skoro codziennie o mnie myślisz :waldeklaugh:
Ja przynajmniej nie robie szpagatów w przeciwieństwie do ciebie gdy podrzucali ci to zdjęcie i broniłeś swojego idola alkusa:pociesznymirek:
sddefault.jpg

Rudemu też chuj do dupy? Hipokrytko farmazonie? :jarolaugh:

Ładnie ci siadło na banie widzę skoro codziennie o mnie myślisz :waldeklaugh:
Ja przynajmniej nie robie szpagatów w przeciwieństwie do ciebie gdy podrzucali ci to zdjęcie i broniłeś swojego idola alkusa:pociesznymirek:
View attachment 145575
Rudemu też chuj do dupy? Hipokrytko farmazonie? :jarolaugh:
Broniłem rudego alkusa ? :beczka:
Majaczysz, skąd ci się w tej pustej głowie uroiło że broniłem idola ( jakiego idola? :awesome:), jak rudy pozował z putinem to się praktycznie na forum nie udzielałem:joer:

Mechanizm wyparcia działa jak należy :DC:
Zaraz napiszę tak jak podczas dyskusji o islamistach ze on to w sumie gardzi tylko tymi złymi ruskimi :waldeklaugh:

Broniłem rudego alkusa ? :beczka:
Majaczysz, skąd ci się w tej pustej głowie uroiło że broniłem idola ( jakiego idola? :awesome:), jak rudy pozował z putinem to się praktycznie na forum nie udzielałem:joer:

Mechanizm wyparcia działa jak należy :DC:
Zaraz napiszę tak jak podczas dyskusji o islamistach ze on to w sumie gardzi tylko tymi złymi ruskimi :waldeklaugh:
Wiem wiem nic takiego nie bylo, tak samo jak z Adriankiem :pociesznymirek:

Odezwij się jak już znajdziesz ten mój wpis
samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają
Tymczasem żegnam największego hipokrytę i FARMAZONA na tym forum :kis:

Wiem wiem nic takiego nie bylo, tak samo jak z Adriankiem :pociesznymirek:

Kacapy lecz Piotrek jest supi :DC: jeszcze o hipokryzji piszesz w każdym poście :awesome:
To kacap zwykły do szczania
Ty już kacapa Tsarukyana tłumaczyłeś, kacapa którymi tak gardzisz to nie wiadomo co przyniesie twój chwiejny nastrój za kilka miesięcy :fjedzia:
Wystarczy, że jego marzeniem jest byś mówił po rosyjsku. Chyba, że nic takiego nie ma, że to tylko dotyczy Wladimira P.
Tylko potwierdzasz że jesteś hoporktyka i traktujesz wybiórczo różne kwestie bo jak trzeba jebać ruskich to jestes w pierwszej linii, ale jak ktoś obraża Tsarukyana który chciałby żebyś był pod ruskim butem i gadał po rosyjsku to już wszystko ok :jarolaugh:

Gardze tylko tymi radykalnymi więc Alex się nie łapie :fjedzia:
Przeczytaj sobie kontekst i pamiętaj o tym jak bedziesz dalej bezmyślnie przeklejać tweety na podludzi w sprawach islamizacji :beczka:

Potwierdzisz swoje posty czy jednak to ty jesteś hipokrytą i farmazonem? Czy może nic takiego nie było ?

Jak zawsze będzie zesranie na miętowo i ucieczka bo cytaty były złe i to nic nie znaczy czy argument 'sciana tekstu' :waldeklaugh:

Przeczytaj sobie kontekst i pamiętaj o tym jak bedziesz dalej bezmyślnie przeklejać tweety na podludzi w sprawach islamizacji :beczka:

Potwierdzisz swoje posty czy jednak to ty jesteś hipokrytą i farmazonem? Czy może nic takiego nie było ?

Jak zawsze będzie zesranie na miętowo i ucieczka bo cytaty były złe i to nic nie znaczy czy argument 'sciana tekstu' :waldeklaugh:
Jesteś upośledzony? Który z tych wpisów mówi o tym, że
,,samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają"
?
:waldeklaugh:

Jesteś upośledzony? Który z tych wpisów mówi o tym, że
,,samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają"
?
:waldeklaugh:
No ja cie uczyć czytać nie będę, ktoś zaniedbał sprawę kilka lat temu i jest jak jest.

Mam całą dyskusję przekleić bo nie umiesz przewinąć postów i zrozumieć kontekstu czy nie pamietasz już swoich wpisów na temat ramadanów i ciapaków w Polsce? Na prawdę, nie rozmnażaj się jak takie rzeczy są za trudne:beczka:

Koniec spamu bo jak zawsze sam płakałeś o cytaty a jak je dostajesz na tacy to jest odwracanie kota ogonem, samemu nie dając oczywiście żadnych.

Przetraw Yana kacapa, łącze się w bólu

No ja cie uczyć czytać nie będę, ktoś zaniedbał sprawę kilka lat temu i jest jak jest.

Mam całą dyskusję przekleić bo nie umiesz przewinąć postów? Na prawdę, nie rozmnażaj się :beczka:
:waldeklaugh: :waldeklaugh: :waldeklaugh:
I kto tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem farmazonie skoro widzisz w tamtych wpisach gdzieś to że dla mnie
,,ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają"
Co za farmazon zajebany :pociesznymirek:

Jeszcze jak farmazon się przygotował wyszukując moje wpisy sprzed miesiąca o kacapie Tsarukyanie i Alexie szkoda tylko, że pojebały mu się tematy:pociesznymirek:
samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają
:pociesznymirek:
Eot :kis:

Jeszcze jak farmazon się przygotował wyszukując moje wpisy sprzed miesiąca o kacapie Tsarukyanie i Alexie szkoda tylko, że pojebały mu się tematy:pociesznymirek:

:pociesznymirek:
Eot :kis:
No tak, inny temat to z pozostałych się kasuję, to już ryba był bardziej konsekwentny w tym co piszę.
Szkoda ze ty nie umiałeś przeszukać żadnego by potwierdzić swoje wysrywy a spamujesz jedynie "hipokryta farmazon!" :DC: halibut 3.0 tylko głupszy.

Eot.

Piękne czasy cenzury w PRL-u w polszmacie przypomniałeś. Zjeby sami sobie walki oglądali, a ludziom, którzy opłacają abonament kazali w ścianę patrzeć. Najlepsze, że Yan akurat był pokazywany, bo "wstawił białe gołębie na twitterze".

Nawet takie rozkminy zapodawali:

View attachment 145589

A potem:
View attachment 145590

View attachment 145591

View attachment 145592

@PabloLaRoha wtedy niezły opierdol za te fikołki na cohones zbierał ;)

I co teraz z tymi gołębiami? XD

Piękne czasy cenzury w PRL-u w polszmacie przypomniałeś. Zjeby sami sobie walki oglądali, a ludziom, którzy opłacają abonament kazali w ścianę patrzeć. Najlepsze, że Yan akurat był pokazywany, bo "wstawił białe gołębie na twitterze".

Nawet takie rozkminy zapodawali:

View attachment 145589

A potem:
View attachment 145590

View attachment 145591

View attachment 145592

View attachment 145593

Gruby i spocony hipokryta haha :werdum:
A jak ktoś mu to wytknie to zbijanie tematu, uciekanie w emotki i lizanie sie po jajkach z innymi fighterami z ego nastolatki.
Wieczna beka z rodzimego podwórka mma.

Seba lewak się tłumaczy z rolki z cieplakiem bzdurniatem, widzę w komentarzach że ludzie nie kupują takiego tłumaczenia, i bardzo dobrze, pomieszkał 2 miesiące w Warszawie i już mu się sufit na łeb spierdolił na tyle że daje się wkręcać w jakieś pedalskie rolki z dominikiem, dobry swir z tego sebicia.

Aż zapomniałem że oni nie pokazywali tych walk rusków, teraz to by musieli chyba puszczać powtórki ksw bo pełno amerykancow walczy co tydzień chyba że walczą pod inną flagą jak w najlepszej federacji w europie

Seba lewak się tłumaczy z rolki z cieplakiem bzdurniatem, widzę w komentarzach że ludzie nie kupują takiego tłumaczenia, i bardzo dobrze, pomieszkał 2 miesiące w Warszawie i już mu się sufit na łeb spierdolił na tyle że daje się wkręcać w jakieś pedalskie rolki z dominikiem, dobry swir z tego sebicia.

Pamiętam, jak on zaczynał na PowerPit Gym w Gdańsku, gdzie wtedy był skromnym chłopakiem. Swego czasu nawet robił treningi za darmo dla chętnych w okresie cieplejszym na plaży, gdzie też tam parę razy byłem, wtedy normalny gość i kibicowałem. Jak pojechał do Warszawy, to wiedziałem, że tam się coś w głowie przestawi i chyba mamy teraz tego esencje.

Pamiętam, jak on zaczynał na PowerPit Gym w Gdańsku, gdzie wtedy był skromnym chłopakiem. Swego czasu nawet robił treningi za darmo dla chętnych w okresie cieplejszym na plaży, gdzie też tam parę razy byłem, wtedy normalny gość i kibicowałem. Jak pojechał do Warszawy, to wiedziałem, że tam się coś w głowie przestawi i chyba mamy teraz tego esencje.
Też pamiętam go jeszcze z Powerpita. Trenerem wtedy był chyba Patryk Lipiński z tego co kojarzę. Piękne czasy....
:childcry:

Back