roki900
KSW Light Heavyweight
Akurat Mazur to kocur w porównaniu do innych szamanów, czy szamanek.
Ciekawe jakiego Gamera zobaczymy w najbliższych walkach.
Nie znam chlopa, ale chyba wiem do kierowal te ostatnie slowa.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Akurat Mazur to kocur w porównaniu do innych szamanów, czy szamanek.
Ciekawe jakiego Gamera zobaczymy w najbliższych walkach.

Ładnie ci siadło na banie widzę skoro codziennie o mnie myśliszJeden użytkownik teraz znowu musi wyprzeć to z głowy, tak jak z Alexem i jego islamem![]()

Broniłem rudego alkusa ?Ładnie ci siadło na banie widzę skoro codziennie o mnie myślisz
Ja przynajmniej nie robie szpagatów w przeciwieństwie do ciebie gdy podrzucali ci to zdjęcie i broniłeś swojego idola alkusa
View attachment 145575
Rudemu też chuj do dupy? Hipokrytko farmazonie?![]()
), jak rudy pozował z putinem to się praktycznie na forum nie udzielałem

Wiem wiem nic takiego nie bylo, tak samo jak z AdriankiemBroniłem rudego alkusa ?
Majaczysz, skąd ci się w tej pustej głowie uroiło że broniłem idola ( jakiego idola?), jak rudy pozował z putinem to się praktycznie na forum nie udzielałem
Mechanizm wyparcia działa jak należy
Zaraz napiszę tak jak podczas dyskusji o islamistach ze on to w sumie gardzi tylko tymi złymi ruskimi![]()

Tymczasem żegnam największego hipokrytę i FARMAZONA na tym forumsamemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają

Wiem wiem nic takiego nie bylo, tak samo jak z Adriankiem
Odezwij się jak już znajdziesz ten mój wpis
Tymczasem żegnam największego hipokrytę i FARMAZONA na tym forum![]()
jeszcze o hipokryzji piszesz w każdym poście
To kacap zwykły do szczania
Ty już kacapa Tsarukyana tłumaczyłeś, kacapa którymi tak gardzisz to nie wiadomo co przyniesie twój chwiejny nastrój za kilka miesięcy![]()
Wystarczy, że jego marzeniem jest byś mówił po rosyjsku. Chyba, że nic takiego nie ma, że to tylko dotyczy Wladimira P.
Tylko potwierdzasz że jesteś hoporktyka i traktujesz wybiórczo różne kwestie bo jak trzeba jebać ruskich to jestes w pierwszej linii, ale jak ktoś obraża Tsarukyana który chciałby żebyś był pod ruskim butem i gadał po rosyjsku to już wszystko ok![]()
Odezwij się jak już znajdziesz ten mój wpis
Tymczasem żegnam największego hipokrytę i FARMAZONA na tym forum![]()
Przeczytaj sobie kontekst i pamiętaj o tym jak bedziesz dalej bezmyślnie przeklejać tweety na podludzi w sprawach islamizacjiGardze tylko tymi radykalnymi więc Alex się nie łapie![]()

Jesteś upośledzony? Który z tych wpisów mówi o tym, żePrzeczytaj sobie kontekst i pamiętaj o tym jak bedziesz dalej bezmyślnie przeklejać tweety na podludzi w sprawach islamizacji
Potwierdzisz swoje posty czy jednak to ty jesteś hipokrytą i farmazonem? Czy może nic takiego nie było ?
Jak zawsze będzie zesranie na miętowo i ucieczka bo cytaty były złe i to nic nie znaczy czy argument 'sciana tekstu'![]()

No ja cie uczyć czytać nie będę, ktoś zaniedbał sprawę kilka lat temu i jest jak jest.Jesteś upośledzony? Który z tych wpisów mówi o tym, że
,,samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają"
?
![]()

No ja cie uczyć czytać nie będę, ktoś zaniedbał sprawę kilka lat temu i jest jak jest.
Mam całą dyskusję przekleić bo nie umiesz przewinąć postów? Na prawdę, nie rozmnażaj się![]()

samemu pisząc ze w sumie to ciapaki w Polsce ok bo przecież nie obchodzą ramadanu i ci nie przeszkadzają

No tak, inny temat to z pozostałych się kasuję, to już ryba był bardziej konsekwentny w tym co piszę.Jeszcze jak farmazon się przygotował wyszukując moje wpisy sprzed miesiąca o kacapie Tsarukyanie i Alexie szkoda tylko, że pojebały mu się tematy
Eot![]()
halibut 3.0 tylko głupszy.Piękne czasy cenzuryw PRL-uw polszmacie przypomniałeś. Zjeby sami sobie walki oglądali, a ludziom, którzy opłacają abonament kazali w ścianę patrzeć. Najlepsze, że Yan akurat był pokazywany, bo "wstawił białe gołębie na twitterze".
Nawet takie rozkminy zapodawali:
View attachment 145589
A potem:
View attachment 145590
View attachment 145591
View attachment 145592
Piękne czasy cenzuryw PRL-uw polszmacie przypomniałeś. Zjeby sami sobie walki oglądali, a ludziom, którzy opłacają abonament kazali w ścianę patrzeć. Najlepsze, że Yan akurat był pokazywany, bo "wstawił białe gołębie na twitterze".
Nawet takie rozkminy zapodawali:
View attachment 145589
A potem:
View attachment 145590
View attachment 145591
View attachment 145592
View attachment 145593

Seba lewak się tłumaczy z rolki z cieplakiem bzdurniatem, widzę w komentarzach że ludzie nie kupują takiego tłumaczenia, i bardzo dobrze, pomieszkał 2 miesiące w Warszawie i już mu się sufit na łeb spierdolił na tyle że daje się wkręcać w jakieś pedalskie rolki z dominikiem, dobry swir z tego sebicia.
Seba lewak się tłumaczy z rolki z cieplakiem bzdurniatem, widzę w komentarzach że ludzie nie kupują takiego tłumaczenia, i bardzo dobrze, pomieszkał 2 miesiące w Warszawie i już mu się sufit na łeb spierdolił na tyle że daje się wkręcać w jakieś pedalskie rolki z dominikiem, dobry swir z tego sebicia.
Też pamiętam go jeszcze z Powerpita. Trenerem wtedy był chyba Patryk Lipiński z tego co kojarzę. Piękne czasy....Pamiętam, jak on zaczynał na PowerPit Gym w Gdańsku, gdzie wtedy był skromnym chłopakiem. Swego czasu nawet robił treningi za darmo dla chętnych w okresie cieplejszym na plaży, gdzie też tam parę razy byłem, wtedy normalny gość i kibicowałem. Jak pojechał do Warszawy, to wiedziałem, że tam się coś w głowie przestawi i chyba mamy teraz tego esencje.