Newsy MMA Userów

IMG_2728.jpg

Efekt Zezola :fjedzia:

Jak to będzie Parnasse to trochę słabo dla KSW. Chłop zbije następnego tymczasowego mistrza na ostrą jej walce w kontrakcie i opuści organizacje. Ale generalnie chętnie zobaczę takie starcie.
Żebyś się nie zdziwił jak Patryczek mu wyjebie dynamiczną bombkę i się skończy jak po bicepsie torresa narkomana.

Pamiętaj że go narkoman położył bicepsem tego potężnego parnasia.

Tylko żeby Patryczek wątroby przerośniętej bronił i będzie adidas.

Żebyś się nie zdziwił jak Patryczek mu wyjebie dynamiczną bombkę i się skończy jak po bicepsie torresa narkomana.

Pamiętaj że go narkoman położył bicepsem tego potężnego parnasia.

Tylko żeby Patryczek wątroby przerośniętej bronił i będzie adidas.
Parnasse moim zdaniem nie będzie już schodził do 66. Zrobi extra fight na epic i zmyje się do UFC.

Moim też nie zejdzie, ale nie skreślam w razie W potężnego Patryczka, bo dynamikę ma, może go jebnąć, a czarnych poszedł spać po ciosie "miękkim" bicepsem na kopułę. To jak haja dostanie to pójdzie spowrotem na budowę.
Salah to pójdzie po pas UFC. Po tym co widziałem w niedzielę to Paddyego i Gejcziego wciąga nosem.

Salah to pójdzie po pas UFC. Po tym co widziałem w niedzielę to Paddyego i Gejcziego wciąga nosem.
Po chuja do dupy pójdzie w nie po pas UFC, jakby mu gejczi prostego przyjebal to by mu się przypomniało obrzezanie.

Widziałeś kurwa na tle gościa z rankingu nr 80 a ty tu gadasz i topce, mordo przystopuj z tym pompowaniem zagraniczniaków bo to się aż niesmaczne robi.

Namierzyli dziwne wpłaty w zakładach na ich walkę. UFC już jest uwikłane w aferę z ustawianiem walk i jest pod lupą organów ściągania, więc gdy FBI sie z nimi skontaktowało to zdjęli walkę z rozpiski.
Czyli nic nowego, dzięki. Przed galą o tym pisałem że kursy się drastycznie zmieniły.

Back