Wrestlerek
ONE FC Heavyweight
Efekt Zezola

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jebany ma jebniecie
Ciekawe wieści:
Chyba najciekawsze dotyczy Johhnsona i odwołanej walki z Hernandezem. Ciekawie się dzieje.
Dogadali.
Dogadali.
Żebyś się nie zdziwił jak Patryczek mu wyjebie dynamiczną bombkę i się skończy jak po bicepsie torresa narkomana.Jak to będzie Parnasse to trochę słabo dla KSW. Chłop zbije następnego tymczasowego mistrza na ostrą jej walce w kontrakcie i opuści organizacje. Ale generalnie chętnie zobaczę takie starcie.
Parnasse moim zdaniem nie będzie już schodził do 66. Zrobi extra fight na epic i zmyje się do UFC.Żebyś się nie zdziwił jak Patryczek mu wyjebie dynamiczną bombkę i się skończy jak po bicepsie torresa narkomana.
Pamiętaj że go narkoman położył bicepsem tego potężnego parnasia.
Tylko żeby Patryczek wątroby przerośniętej bronił i będzie adidas.
Moim też nie zejdzie, ale nie skreślam w razie W potężnego Patryczka, bo dynamikę ma, może go jebnąć, a czarnych poszedł spać po ciosie "miękkim" bicepsem na kopułę. To jak haja dostanie to pójdzie spowrotem na budowę.Parnasse moim zdaniem nie będzie już schodził do 66. Zrobi extra fight na epic i zmyje się do UFC.
Maciek jest brutalem wyjatkowym
Salah to pójdzie po pas UFC. Po tym co widziałem w niedzielę to Paddyego i Gejcziego wciąga nosem.Moim też nie zejdzie, ale nie skreślam w razie W potężnego Patryczka, bo dynamikę ma, może go jebnąć, a czarnych poszedł spać po ciosie "miękkim" bicepsem na kopułę. To jak haja dostanie to pójdzie spowrotem na budowę.
Po chuja do dupy pójdzie w nie po pas UFC, jakby mu gejczi prostego przyjebal to by mu się przypomniało obrzezanie.Salah to pójdzie po pas UFC. Po tym co widziałem w niedzielę to Paddyego i Gejcziego wciąga nosem.
Mylisz się.Po chuja do dupy pójdzie w nie po pas UFC, jakby mu gejczi prostego przyjebal to by mu się przypomniało obrzezanie.
Skoncz. Znam się bardzo dobrze, zawsze jestem otwarty na typowania całych kart.Mylisz się.
Czas pokażeSkoncz. Znam się bardzo dobrze, zawsze jestem otwarty na typowania całych kart.
Owszem, napewno, jak najbardziej.Czas pokaże
Namierzyli dziwne wpłaty w zakładach na ich walkę. UFC już jest uwikłane w aferę z ustawianiem walk i jest pod lupą organów ściągania, więc gdy FBI sie z nimi skontaktowało to zdjęli walkę z rozpiski.Streścisz o Dżonsonie i Hernandezie?
Czyli nic nowego, dzięki. Przed galą o tym pisałem że kursy się drastycznie zmieniły.Namierzyli dziwne wpłaty w zakładach na ich walkę. UFC już jest uwikłane w aferę z ustawianiem walk i jest pod lupą organów ściągania, więc gdy FBI sie z nimi skontaktowało to zdjęli walkę z rozpiski.
Zapamiętam. Bóg nic nie daje, a czarnuchowi to Allah może dać.Pamiętaj Siedem.
Jak Bóg da.
![]()
Adamkowi i Mamedowi daje.Zapamiętam. Bóg nic nie daje, a czarnuchowi to Allah może dać.
Stop :)Adamkowi i Mamedowi daje.