Newsy MMA Userów

Bartosiński coś mówił o ufc, powiedział też o kontrakcie w ksw że nie wiedziałam na początku że mu sie sam przedłuża.
Tyle że bardzo późno dowiedzieliśmy się o tych zapisach kontraktowych, o tym taki kruczku gdzieś w kontrakcie,
Rozumiem że Bartos sam tego nie przeczytał, ale jakiś menadzer chyba powinien, co oni nie wiedzą co podpisują. :damjan:

Bartosiński coś mówił o ufc, powiedział też o kontrakcie w ksw że nie wiedziałam na początku że mu sie sam przedłuża.

Rozumiem że Bartos sam tego nie przeczytał, ale jakiś menadzer chyba powinien, co oni nie wiedzą co podpisują. :damjan:
IMG_1010.jpeg

Qbear już przed spotkaniem z Wojkiem miał nawroty ptsd ale Maciuś polał soku z roślinek i atmosfera się wyluzowała.
Z kranu leciał dżoni łoker a gdyby któryś miał ochotę na murzynkę to czekoladowy miś czekał w gotowości z pastą do butów.
Piękna sprawa była, KSW król.

Pamiętam jak Grabowicz się dziwił na pytania o możliwe zwolnienie z ufc po serii przegranych bo przecież on podpisał kontrakt na 6 (czy tam ile) walk!

Oni nie czytają tych umów, oni nawet nie wiedzą w czym uczestniczą :śmiech:
:beczka:

Dlatego pogonił gwoździa, właśnie za ten Kruczek.

Szczerze gdybym nie wiedział, że facet z prawej bije się w UFC. To on wygląda jak taki przeciętny youtuberek XXI wieku. Trochę straszne, że to podobno dziś jedna z największych gwiazd UFC.:siara:

Back