Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Raju wraca!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raju wraca!
Rozumiem że Bartos sam tego nie przeczytał, ale jakiś menadzer chyba powinien, co oni nie wiedzą co podpisują.Tyle że bardzo późno dowiedzieliśmy się o tych zapisach kontraktowych, o tym taki kruczku gdzieś w kontrakcie,

Bartosiński coś mówił o ufc, powiedział też o kontrakcie w ksw że nie wiedziałam na początku że mu sie sam przedłuża.
Rozumiem że Bartos sam tego nie przeczytał, ale jakiś menadzer chyba powinien, co oni nie wiedzą co podpisują.![]()
Ale zajebisty news.
Bartosiński coś mówił o ufc, powiedział też o kontrakcie w ksw że nie wiedziałam na początku że mu sie sam przedłuża.
Rozumiem że Bartos sam tego nie przeczytał, ale jakiś menadzer chyba powinien, co oni nie wiedzą co podpisują.![]()
Pamiętam jak Grabowicz się dziwił na pytania o możliwe zwolnienie z ufc po serii przegranych bo przecież on podpisał kontrakt na 6 (czy tam ile) walk!
Oni nie czytają tych umów, oni nawet nie wiedzą w czym uczestniczą![]()

Dlatego pogonił gwoździa, właśnie za ten Kruczek.Bartosiński coś mówił o ufc, powiedział też o kontrakcie w ksw że nie wiedziałam na początku że mu sie sam przedłuża.

Rutek wyskoczył z puchy i Grabek go przygarnia
Rutek wyskoczył z puchy i Grabek go przygarnia
o co tu chodzi? kto to na focie ?