Joker
Legacy FC Light Heavyweight
w ksw chyba wszyscy walczyli 2x5 plus dogrywkaPUdzian miał walki po 2 rundy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
w ksw chyba wszyscy walczyli 2x5 plus dogrywkaPUdzian miał walki po 2 rundy.
No właśnie tłumaczyli się że mają ileś tysiecy takich walk wliczonych do rekordu, więc tę walkę Moralesa też będą wliczać do rekordu.jeśli walki z 2 rundami nie są oficjalne to takiemu Habibowi rekord spadnie do 13-0
Dlaczego ten dzieciak się nie starzeje?

Dlaczego ten dzieciak się nie starzeje?
No ta, nawet chyba przysposobiła tego młodego.Co oni pierdolą że dziewczyna jak to jego żona od paru dobrych lat

Ciekawe czy koniec jest bliski![]()
Szef KSW ujawnia nam: oto warunek do sprzedaży federacji. Nadchodzi przełom
Współzałożyciel KSW Martin Lewandowski może sprzedać federację. — Chcę to doprowadzić do pewnego momentu i szykuję się mentalnie, że w ogóle może się pozbędę KSW — powiedział w podcaście Przeglądu Sportowego Onet "W cieniu sportu". Postawił jeden warunek na najbliższy czas.przegladsportowy.onet.pl
![]()
Takiej szczerości dawno nie byłoInni robią to lepiej, ja się wypaliłem, skończyłem się jako promotor i nie wnoszę nic nowego.
Pudziana nie ma
Oktagon zaczyna robić interesy w Polsce
Kelner mówi o zamknięciu cyrku
Parnasse gotowy odejść
grubo
KŁOPOTY, KŁOPOTY NAJMANA!!!Pudziana nie ma
Oktagon zaczyna robić interesy w Polsce
Kelner mówi o zamknięciu cyrku
Parnasse gotowy odejść
grubo
Kurwa panowie może jakaś zrzutka. Teraz albo nigdy!Ciekawe czy koniec jest bliski![]()
Szef KSW ujawnia nam: oto warunek do sprzedaży federacji. Nadchodzi przełom
Współzałożyciel KSW Martin Lewandowski może sprzedać federację. — Chcę to doprowadzić do pewnego momentu i szykuję się mentalnie, że w ogóle może się pozbędę KSW — powiedział w podcaście Przeglądu Sportowego Onet "W cieniu sportu". Postawił jeden warunek na najbliższy czas.przegladsportowy.onet.pl
![]()
W walce wieczoru gali RAF 5 Colby Covington zdominował wyraźnie większego i cięższego Luke’a Rockholda, zwyciężając w stosunku 12-0.
Do zapaśniczej walki Tsarukyana z Lance Palmerem doszło w ramach gali RAF 5, która odbyła się w sobotę na Florydzie. Ahalkalakets od początku zawodów zdecydowanie rozdawał karty, poniewierając wręcz Palmerem. Pojedynek Ormianin skończył już w pierwszej rundzie przez przewagę techniczną w stosunku 10-0.
W walce wieczoru gali RAF 5 Colby Covington zdominował wyraźnie większego i cięższego Luke’a Rockholda, zwyciężając w stosunku 12-0.